Ρωσική εταιρία ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να κατασκευάσει ένα ξενοδοχείο σε τροχιά που θα μπορεί να φιλοξενεί επτά ενοίκους, μέχρι το 2016. Τα σχέδια της εταιρίας δεν σταματούν εδώ, αφού στους επόμενους στόχους είναι η μεταφορά τουριστών στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού και έως το 2030 στον Άρη.
Ανάλογα σχέδια παρουσίασαν και άλλες εταιρίες στη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης που έγινε αυτή την εβδομάδα στο Ζουκόφσκι, έξω από τη Μόσχα.
Ο πολυτελής διαστημικός τουρισμός φαίνεται ότι είναι στα μελλοντικά σχέδια της Ρωσίας. Πάντως, οι ένοικοι του διαστημικού ξενοδοχείου δεν θα απολαμβάνουν
ιδιαίτερες ανέσεις, αφού θα τρέφονται με κάψουλες, όπως οι αστροναύτες και θα χρησιμοποιούν ειδικές τουαλέτες, λόγω έλλειψης βαρύτητας.

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com