Έλενα Παπαρίζου: «Ναι, χώρισα και η συζήτηση μένει εδώ»

Artsitas Konstantinos
0

Η Έλενα Παπαρίζου έφτασε στην Κύπρο την Πέμπτη το απόγευμα, ανανεωμένη και ευδιάθετη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα μένει στην Σουηδία με την οικογένεια της, ετοιμάζει προσεχτικά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και όχι μόνο. Οι φίλοι της τραγουδίστριας είναι αυτοί που της φτιάχνουν την διάθεση και που είναι συνεχώς στο πλάι της. Σκοπός της επίσκεψής της δεν είναι άλλος από τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες που πρόκειται να πραγματοποιήσει στη Μεγαλόνησο. Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και καταχειροκροτήθηκε από τους Κύπριους θαυμαστές της.
Μια μέρα πριν τις συναυλίες, η Έλενα Παπαρίζου, για πρώτη φορά παραδέχθηκε δημόσια σε ραδιοφωνική τοπική εκπομπή πως είναι single. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο must, όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός τη ρώτησε εάν έχει χωρίσει, εκείνη χωρίς να διστάσει απάντησε: «Ναι, χώρισα και η συζήτηση μένει εδώ».
Είναι η πρώτη φορά που η λαμπερή τραγουδίστρια παραδέχεται ανοικτά τον χωρισμό της, μιας και αυτός είναι οριστικός, καθώς τους τελευταίους μήνες η σχέση της με τον επί 12 χρόνια σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη είχε φθαρεί. Η Ελληνίδα καλλιτέχνις της χρονιάς σύμφωνα με τα Mad Video Music Awards 2011, θα τραγουδήσει απόψε 29 Ιουλίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο στη Λάρνακα και στις 30 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού. Πάντως ένα είναι σίγουρο, πως η δημοφιλής τραγουδίστρια στις συναυλίες της θα τραγουδήσει το μεγάλο καλοκαιρινό της hit με τίτλο «Baby its over» και όλοι γνωρίζουμε πού θα το αφιερώσει.

πηγη: gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !