Σαρώνει και στις επαναλήψεις το Παρα 5...

6
Το καλύτερο ''όπλο'' για να χτυπήσουν τους...απέναντι που προτιμουν τα τουρκικά προϊόντα φαίνεται πως βρήκαν οι Megaλικοί καθώς το ''Παρα πέντε'' στην επανάληψή του κάνει 25αρια κάθε βράδυ. Δεν θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη ώθηση για τον Γιώργο Καπουτζίδη που αυτόν τον καιρό ''σχεδιάζει'' στο μυαλό του αλλά και επι χάρτου την καινούρια του τηλεοπτική δουλειά.
Προς το παρόν, βέβαια, προτεραιότητα έχει η θεατρική περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα. Οταν εκείνη ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο, τότε θα ξεκινήσουν και οι πρώτες ουσιαστικές συζητήσεις...
tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στην Κρητη παραθερίζουμε- οικογενειακώς- εγώ, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Αρης Καβατζίκης. Εκτός από φίλοι.. συμπέσαμε και σε πάνελ. Τα βράδια θυμόμαστε ιστορίες από τον Καφέ και γελάμε. Οντως ήταν μία ωραία σχολική χρονιά. Η Ελένη επίσης ξεκουράζεται και δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Θα μιλήσει όταν είναι να μιλήσει και οι καλοί της συνεργάτες δεν ανησυχούν. Επειδή πολλά ακούγονται να είστε σίγουροι πως κανείς απολύτως δεν έχει ιδέα για το τι πρόκειται να γίνει στην εκπομπή εφόσον το τηλέφωνο δεν έχει χτυπήσει για κάνεναν. Γενικά κανείς δεν έχει ιδέα για το τι θα γίνει στην τηλεόραση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελενα Αρσένη δεν θα είναι του χρόνου, όχι για παρεξηγήσεις και «ανυπακοή» αλλά γιατί στην εκπομπή πλέον χρειάζονται ανθρώπους που θα δουλεύουν και μπρος και πίσω από τις κάμερες. Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι φήμες κουραστικές.Η Ελένη κάνει σίγουρα και σταθερά βήματα πάντα χωρίς να φλυαρεί, να άγει και να φέρεται. Ας απολαύσουμε τα μπάνια μας και έχει ο Θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμα το tvzapping λεει σαρωνει το παρα 5 τοτε το Κωσταντινου και Ελένη τι κάνει? Για να μην πω για EZEL-LAS VEGAS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το πρωτο σχολιο ειναι τοσο εκνευριστικο και ακυρο....δεν μας νοιαζει καντε οτι θελετε αμαν πια...ελεος!!οσο για το δευτερο συμφωνω το εζελ αμα σαρωνει το παρα 5 τοτε το εζελ ειναι η μοναδικη επιτυχια της χρονιας,οχι πως δεν ειναι ποια σειρα χτυπαει καθημερινα 40αρι;βεβαια οοι τουρκικες το εχουν καταφερει αυτο μονο αλλα οχι οτι σαρωνει το παρα 5 και το κωνσταντινου και ελενης δεν πιστευω πως σαρωνει ειναι επαναληψεις που πλεον τις βλεπουν τα 11χρονα και γενικα τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλος ο κόσμος που κάθεται και βλέπει τηλεόραση στις 14:30 το μεσημέρι (κάτι δεκάδες χιλιάδες) και άλλος ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση στις 22:30 (κάτι εκατοντάδες χιλιάδες τώρα το καλοκαίρι). Άλλο λοιπόν το 30% του Ρώμα και άλλο το 30% του Παραπεντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι ομως, και η μεσημεριανη ζώνη έχει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατες, μια ματια στο top 10 με τα ΤΜΛ (000) ΤΜΛ%.
    Παραδειγμα χθες το ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ειχε 649ΤΜΛ (000) και τοΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ 498 ΤΜΛ (000)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οχι μονο αυτο το αγιαζι του ερωτα προηγειται της επαναληψης για πολλοστη φορα το καφε της χαρας οποτε;ο κοσμος ειναι ιδιος αλλα οι περισσοτεροι δεν βλεπουν επαναληψεις.επαναληψεις θα κατσουν να δουν τα παιδια,γι'αυτο και κανουν καπως αξιοπρεπη νουμερα κωνσταντινου και ελενης και καφε της χαρας ας μην ηταν και τα μικρα και θα βλεπαμε τι θα εκαναν οπως και το παρα 5.το τελος εχουν να το δειξουν απο τοτε που σταματησε, στις επαναληψεις ειδικα το κωνσταντινου και ελενης τα ιδια και τα ιδια επεισοδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !