O Γιώργος Τσαλίκης είναι από τους πιο δημοφιλείς χρήστες του Twitter και σχεδόν σε καθημερινή βάση ενημερώνει τους followers του για τις κινήσεις του. Ωστόσο δεν παραλείπει να κάνει και σχόλια όταν η επικαιρότητα το απαιτεί.
Χθες με αφορμή την 48ωρη απεργία των οδηγών ταξί ο τραγουδιστής έγραψε στο Twitter του: «Οι οδηγοί Ταξί κλείσανε την Αττική οδό! ΟΚ! Διεκδικήστε αδέρφια.. Χωρίς να υποφέρουν οι υπόλοιποι..». «Τραγικό. Κόσμος που περπατούσε με μπαγκάζια στην Αττική οδό, κλαίγοντας που χάνει την πτήση του..» συμπλήρωσε λίγο μετά. «Μες στην καρδιά του καλοκαιριού .. Ο καλύτερος τρόπος να ξενερώσουμε το μοναδικό ίσως έσοδο σ’ αυτή την κρίση τους τουρίστες.. Μπραβοοοο!» ήταν το επόμενο σχόλιο του.
Φυσικά του απαντούσαν και τα άτομα που τον ακολουθούν κι έτσι σε ένα σχόλιο απάντησε: «Όλοι δίκιο έχουν.. Απλά σκέψου λίγο.. Να πάνε να αποκλείσουν τους υπεύθυνους στα σπίτια τους.. Όχι τον απλό κοσμάκη».

6 Σχόλια
εχει τοσο δικιο !!
ΑπάντησηΔιαγραφήη τελευταια φραση τα λεει ολα
Να πάνε να αποκλείσουν τους υπεύθυνους στα σπίτια τους.. Όχι τον απλό κοσμάκη».
Συμφωνω οσο δεν παει
ΚΑΙ ΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ? ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι τι να κανουν? αμα δεν θηγουν καποιοι και κανουν φασαρια πος τα "πανω" δεν γινεται τιποτα στις μερες μας!!! πρεπει καποιοι να εχουν υπομονη και ετσι σε αναλογη περιπτωση και οι ταξιτζηδες θα δειξουν κατανοηση!
ΑπάντησηΔιαγραφήοχι φιλε/η 8 44
ΑπάντησηΔιαγραφήΑμα τολμανε να πανε να κανουνε καταληψη εξω απ τ σπιτι του αρμοδοιου υπουργου κ ν μη τν αφηνουν ν βγει ουτε για τα σκουπιδια.....
αλλα ξερουν οτι αν πανε εκει θ τους πιασουν οι εκαστοτε φουσκωτοι κ θ τους κανουν μαυρους οποτε κανουν ψευτο τραμπουκισμους κ ειρωνιες στον κοσμακη απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!
δεν τον παω τον τσαλικη αλλα οι ταριφες το χουν παρακανει, για μενα εχουν και αδικο
ΑπάντησηΔιαγραφήεχουν αδικο??? η δουλεια τους εχει πεσει 45% και αμα ανοιξει το επαγγελμα οχι μονο δεν θα μειωθουν οι ανεργοι αλλα θα αυξηθουν κιολας! λιγο καλοπροαιρετοι θελοι να ειμαστε και να εχουμε υπομονη και κατανοηση!!! ολα τα επαγγελματα με τη σειρα τους θα κανουν απεργιες για παρομοιους λογους...!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com