Ευχαριστημένη η...Ράνια απ'την πρώτη εβδομάδα του Elatte!

Χρηστος Γ
4
Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η ανάγκη της Ράνιας Θρασκιά να παρέμβει σε εκπομπή για να επικαλεστεί τον ανταγωνισμό που αντιμετώπισε πέρσι.Δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει,και ουσιαστικά έπαιξε το 'παιχνίδι' των Δημοσίων Σχέσεων του Ant1,που προσπαθεί να πείσει τους ρεπόρτερς πως το Elatte ξεκίνησε μια χαρά.
Φυσικά,οι Λάτσιος-Γκαγκάκη πράττουν ορθά και καλύπτουν το δίδυμο Μπουλέ-Πάτρα.
Εξάλλου,πρόκειται για μία πάμφθηνη εκπομπή.Οι μόνοι που μπορούν να ζημιωθούν είναι οι παρουσιαστές της,που 'τεστάρονται' σε αυτό το 2μηνο.Από την άλλη,οι πρώην εργοδότες 'άδειασαν' κανονικά τη Ράνια
τονίζοντας πως οι ''συνθήκες ήταν άλλες πέρσι''.
Φευ.Ακριβώς τα ίδια ενημερωτικά βρίσκοταν απέναντι από το Εlatte και η περίοδος ήταν εξίσου σκληρή και ενημερωτική.Μην ξεχνάτε πως μόλις είχαμε μπει στο Μνημόνιο και όλο το καλοκαίρι χαρακτηρίστηκε από οικονομικο-πολιτικές αναλύσεις.Ηταν ένας από τους λόγους που οι τηλεκριτικοί 'έλουσαν' με κρύο νερό τη Ράνια,για την ανεπάρκειά της δηλαδή να διαχειριστεί σωστά το ενημερωτικό κομμάτι.

Ετσι,η πρώτη εβδομάδα του Elatte καλύφθηκε-επί της ουσίας-με πρωινατζίδικη ψυχαγωγία,καταλαμβάνοντας οριακά την θέση στο σύνολο με 14,4%.Αλλά και στο κοινό 15-44 το μαγκαζίνο σημείωσε απλά 17,9% όταν πέρσι η Θρασκιά άγγιζε το
υψηλό 27%,αφήνοντας τον Αυτιά,πάνω από 17 μονάδες πίσω στις νεαρές ηλικίες!!Ωστόσο,κάτι που ξεχνούν επιμελώς οι κριτικοί,είναι η αδιαφορία των καναλιών να βάλουν το 'χέρι στην τσέπη'.Πόσο καλύτερη εκπομπή να κάνει το 2δυμο του Ant1 όταν το budget είναι μηδαμινό?Ολο το καλοκαίρι με copy paste ειδήσεις από το You Tube θα βγει,συνδέσεις με τηλε-μαιντανούς (βλέπε Ψωμιάδη) και links από κοντινές παραλίες.Να δείξουμε μασαζάκια κοκτείλς κτλ κτλ κτλ...
(Φυσικά,η Νάντια δεν πρέπει να πολυ-σκοτίζεται.Τελευταία στιγμή μπήκε στο Top Chef,την ύστατη στιγμή και στο Elatte.Και του χρόνου στον Ant1 θα είναι...)

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα ήθελα να διαφωνήσω με το σκεπτικό που παραθέτετε στην αρχή και το οποίο είναι και λίγο ανακόλουθο.Αφού η κυρία Γκαγκάκη βγήκε και παρέθεσε ψευδή στοιχεία δε θα πρεπε η Θρασκιά να τα αντικρούσει;Ως επαγγελματίας πρώτ απ όλα της οποίας η δουλειά εθίγετο απ τα τα λεγόμενα της Γκαγκάκη.Θα ήταν έκθετη η Θρασκιά αν έβγαινε ως κλαίουσα παραπονούσα και έδινε ψευδή στοιχεία.Αυτή δε βγηκε καν σε καμερα αλλά απλά κατέθεσε την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και οι συνθήκες είναι πάντα διαφορετικές. Πέρυσι δεν υπήρχαν αγανακτισμένοι, πέρυσι είχε δώσει ο κόσμος στην κυβέρνηση μια ευκαιρία ενώ φέτος είναι πιο αγανακτισμένος, πέρυσι υπήρχε Alter όλη την χρονιά και από αυτό και μόνο το γεγονός, το τηλεοπτικό τοπίο έχει διαφοροποιηθεί αρκετά.

    Και να μην γινόταν όλα αυτά, δεν μπορείς να πάρεις τα νούμερα της πρώτης εβδομάδας, ούτε καν ολόκληρης της σεζόν, και να τα συγκρίνεις.

    Από την άλλη δε, η Νάντια Μπουλέ δε νομίζω ότι έχει το κάτι ιδιαίτερο να σε μαγνητίσει (την προτιμούσα στο Top Chef....αλλά άσχετο αυτό). Όχι ότι το είχε ιδιαίτερα η Θρασκιά βέβαια...που υπήρχαν στιγμές που ήταν τόσο εκνευριστική με το "εγώ" της συνέχεια λες και αποτελεί η ίδια της σημείο αναφοράς των πάντων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE PAIDIA GIATI NA SUGKRINOUME 2 DIAFORETIKES XRONIES KAI DEN KOITAME TON TORINO ANTAGWNISMO, AUTO POU KANOUN MERIKOI DEN STEKEI.EINAI SAN NA LEME OTI H MENEGAKH FETOS PATWSE APO PRWTH STO NEANIKO TWRA DEUTERH KAI KATAUDROMENH.H ALLO ENA PARADEIGMA TOUS KARAMEROXARITATOUS APO PRWTH STA TARTARA.
    ALLO TO ENA ELATTE ME THRASKIA K ALLO TO ELATTE ME MPOULE-PATRA EINAI 2 DIAFORETIKES XRONIES ME DIAFORETIKES SUNTHIKES EPIKAIROTHTAS.
    KSEKOLATE LIGO MERIKOI..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EINAI PANTWS APISTEFTA KWLOFARDH(SORRY K GIA TH LEXH)H KOPELA...AN ME TA NOUMERA THS 1HS BDOMADAS O ANT1 DHLWNEI OTI TA PHGE EXAIRETIKA(DN TA PHGE ASXHMA ALLA TO EXAIRETIKA EINAI MONIMH LEXH LATSIOU),TOTE META POU 8A MEINEI SXEDON MONH K LOGIKA 8A ANEBASEI,8A 8EWRH8EI EPITYXIA K AFTOMATA PAIRNEI EISHTHRIO GIA TO 11-1 TOU XRONOU,META TON PAPADAKH!!OTI K NA LEME LOIPON EMEIS PERISSEVEI...AN TO KANALI THELEI NA TH BGALEI PETYXHMENH,THA TH BGALEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !