Τηλεοπτική «διαχείριση θυμού» από τον Charlie Sheen

0
Ο Charlie Sheen επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη με μία νέα κωμική σειρά, η οποία έχει τίτλο “Anger Management”(«Διαχείριση Θυμού»), και θα είναι βασισμένη στην ομότιτλη ταινία του 2003. Στην ταινία, ο Adam Sandler κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, και υποδυόταν έναν άνδρα που υποχρεώνεται να υποβληθεί σε πρόγραμμα διαχείρισης θυμού, όπου γνωρίζει έναν θεραπευτή, τον οποίο ενσάρκωσε ο Jack Nicholson, που έχει μάλλον σοβαρότερο πρόβλημα... θυμού.
Στη τηλεοπτική σειρά, ο Charlie Sheen θα υποδύεται τον ρόλο του Sandler.Ο Charlie Sheen υπήρξε ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικός ηθοποιός χάρη στο ρόλο του ως Charlie Harper, του γυναικά εργένη, πρωταγωνιστή της κωμικής τηλεοπτικής σειράς "Two and a Half-Men".
Ωστόσο...

στις αρχές του χρόνου απολύθηκε από τους παραγωγούς της σειράς και το CBS, του δικτύου που πρόβαλλε την εκπομπή, εξαιτίας της επικίνδυνης και αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς του, της δυσκολίας του στην εργασία και των εμπρηστικών σχολίων του για τους παραγωγούς της σειράς.
Την απόλυσή του Sheen ακολούθησε μία σειρά από περιστατικά το 2009 και 2010 στα οποία είχε εμπλακεί ο ηθοποιός και τον οδήγησαν σε προβλήματα με τον νόμο αλλά και σε κέντρο αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά και το ποτό.

ant1online

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !