ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ποιες σειρές θα δουμε και πότε στον ΑΝΤ1 την νέα χρονία;

6
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι πρώτες σκέψεις
Εντός, εκτός και επί τα αυτά της οικονομικής κρίσης αποφασίζουν και ετοιμάζουν τα τηλεοπτικά κανάλια το πρόγραμμα της σεζόν 2011-2012. Οι γνωστές, πυρετώδεις προετοιμασίες, στρατηγικές, τακτικές, οι νέοι κάθε φορά στόχοι και τα σύμβολα «τιμής» .
Μετρημένες στο χέρι θα είναι φέτος οι σειρές που θα δούμε σε όλα τα κανάλια . Το Tv nea σήμερα σας αποκαλύπτει ποιες σειρές θα δούμε φέτος από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 .
Σύμφωνα με Αποκλειστικές πληροφορίες του Tv nea για το Α μισό πάει η σειρά STEPS όπου θα συνεχίσει κανονικότατα τα υπόλοιπα επεισόδια που του έχουν απομείνει.Πέρα από το Steps η μοναδική νέα σειρά που θα δούμε στο Αμισο με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του ANT1 θα είναι η σειρά που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας καθώς έχει ήδη πάρει το πράσινο φώς .
Για το Βμισο πάει τελικά η σειρά Ελεύθερος και Ωραίος (ενδέχεται να συνεχίσει με δεύτερο κύκλο την μεθεπόμενη χρόνια αν όλα πάνε καλά) ενώ ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει επίσης για το Β μισό και την καθημερινή σειρά του Στράτου Μαρκίδη.
Να σημειώσουμε ότι μιλάμε για τις σειρές κι όχι για το πρόγραμμα του καναλιού μιας και στην Prime time του ΑΝΤ1 θα υπάρχουν ακόμα το Ράδιο Αρβύλα-Με το δεξί-DΟΙ-DWTS-Ταλέντο-Oλα κ.α που αυτήν την στιγμή δεν είναι ακόμα σίγουρα.
Ακόμα να πούμε πως άλλες 2 σειρές περιμένουν να πάρουν έγκριση άλλα για την ώρα είναι αυτές που σας δώσαμε παραπάνω.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. exei akoustei oti to eleutheros kai wraios tha provlithei ton oktovrio kai oti o defteros kiklos ths seiras tha provlithei apo ton fevrouario tou 2012.etsi exei akoustei giati h sigkekrienh seira exei giristei edw kai 2 xronia kai exei proteraiothta se sigkrish me alles seires.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως σας το εχουμε δωσει εδω θα γινει παιδια, ειναι λόγια απο στελεχος του ΑΝΤ1, αν και να σας πω την αληθεια φετος δεν θα υπαρχει Α-β μισο μιας και απο Ιανουαριο σχεδον ολες οι σειρες θα ξεκινησουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. iparxei kapoia enhmerwsh gia to poies tha einai oi 2 alles seires pou perimenoun na paroun egkrish.logika h mia prepei na einai to"kapou se kserw" ths xatzhsofias me thn karidh.kai h allh;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aυριο θα σας πουμε τι θα γινει τελικα με τις σειρες του Mega...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ''Κάπου σε ξέρω'' δεν θα βγει επειδη ειναι παρα πολυ ακριβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !