Η επιστροφή του Xταζινικολαου αναστάτωσε το Mega

5
Η επιστροφή του Xταζινικολαου και με την λήξει του μεγάλου lead in που ακούει στο όνομα Μυστικά της εδέμ, έχει αναστατώσει τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. ΤοΜega απάντησε στέλνοντας δελτίου τύπου, όπου κήρυξε λήξη της τηλεοπτικής σεζόν και σημειώνοντας πως το δελτίο του από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Μάιο του 2011 είναι πρώτο και μάλιστα με διαφορά 8,5 μονάδων από το δεύτερο ALTER(ας είναι καλά η Εδέμ)
Να αναφέρουμε οτι ο τηλεοπτικός σταθμός βλέποντας οτι οι περισσότεροι τηλεθεατές προτιμούν άλλο σταθμό για την ενημέρωση τους,επιμήκυνε χθες τον χρόνο του δελτίου του τελειώνοντας περίπου στις 21:20 και παίζοντας 20 λεπτά περισσότερο από το δελτίο του ALTER αλλά και του ΑΝΤ1 που είχαν τελειώσει  νωρίτερα.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ne afou eleipe 2 mines kai me ena lead in 50% proto tha tan...tora omos allazoun ta pragmata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε απιδες οκ ουτε εγω γουσταρω τις ειδησεις του mega ειναι ελεινες και τρισαθλιες!αλλα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ!Οποτε θεωρω παντελως ακυρο αυτο που λεει η αναρτηση οτι και καλα για να βουλωσει στοματα "ΤοΜega απάντησε στέλνοντας δελτίου τύπου, όπου κήρυξε λήξη της τηλεοπτικής σεζόν"
    Παντα ετσι γινετε,καθε χρονο,τωρα βρηκαμε φαντασματα και φτιαχνουμε σεναρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σενάρια;; Εγω ακομα την Τρέμη βλέπω στο κεντρικο δελτιο του Mega, οπως και να εχει ειναι φανερο πως και γιατι εκανε τα νουμερα που έκανε. Sorry αν βγαζω κακια γα το δελτιο του Mega αλλα ειναι οι ειδησεις που δεν συμπαθω καθόλου στην Ελληνική Tv και νομιζω πως το χαρηκα κιολας που το Aλτερ το έφτασε και το πέρασε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !