Nίκος Γκάνος:Θα πήγαινα με χίλια στην Eurovision

4
Μετά την περσινή καλοκαιρινή επιτυχία που γνώρισε το τραγούδι του «Last summer» ο 25χρονος τραγουδιστής μας συστήνει το δεύτερο αγγλόφωνο τραγούδι του, με τίτλο «Break Me» το οποίο ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό, αν κι έχει έναν μόνο μήνα που παίζει στα ραδιόφωνα.
Με αφορμή τη νέα του δουλειά ο Νίκος Γκάνος μιλάει στο Υupi για το καινούργιο τραγούδι του, για το τι μπορεί να τον λυγίσει στην ζωή του, αλλά και για την Eurovision.
Το «Break me» είναι το δεύτερο αγγλόφωνο τραγούδι σου. Πιστεύεις ότι θα έχει την ίδια επιτυχία με το «Last Summer»;
Tο «Break me» είναι καινούργιος ήχος, καινούργιο στιλ και θα έλεγα ότι είναι πρόταση και όχι κάτι συνηθισμένο. Τώρα αν θα έχει την επιτυχία που είχε το «Last summer» δεν το γνωρίζω σίγουρα, αλλά από τις πρώτες ενδείξεις πάει απίστευτα καλά και ανεβαίνει στα ραδιοφωνικά chart πολύ πιο γρήγορα από την προηγούμενη καλοκαιρινή επιτυχία μου. Οπότε ελπίζω να αρέσει στον κόσμο και να το αγαπήσει όπως αγάπησε και τα προηγούμενα τραγούδια μου....
Αλήθεια ο αγγλικός στίχος σου είναι πιο οικείος; Τον προτιμάς από το να τραγουδάς στα ελληνικά;
Το πιο οικείο για μένα είναι να τραγουδάω στα ελληνικά αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να τραγουδήσω και στα αγγλικά. Ο αγγλόφωνος στίχος ήταν μια ιδέα του Μάκη Πουνέντη. Πότε δεν περίμενα ότι θα βγάλω τραγούδι στα αγγλικά που θα κάνει μάλιστα και επιτυχία. Οπότε και τα δύο μου αρέσουν εξίσου.

Ο ήρωας του νέου σου τραγουδιού λέει ότι η κοπέλα του τον "διέλυσε". Εσένα τι μπορεί να σε "λυγίσει";
Αν με ρωτούσες παλιότερα θα σου έλεγα ότι αυτό που μπορεί να με λυγίσει είναι η απόρριψη από μια σχέση όπως λέει και το τραγούδι. Αλλά τώρα πια πιστεύω ότι το μόνο που μπορεί να με λυγίσει είναι το να μην έχω αληθινούς φίλους που να με αγαπάνε ανιδιοτελώς.


Τα δίνεις όλα σε μια σχέση ή κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου;
Κρατάω πολλά πράγματα σίγουρα για τον εαυτό μου, για αρκετό καιρό μάλιστα. Πρέπει να νιώσω 100% σίγουρος για να εξωτερικεύσω τα συναισθήματα μου.


Στο «X-Factor ΙΙΙ» εντυπωσίασες με τις χορευτικές ικανότητες σου. Έχεις παρακολουθήσει μαθήματα χορού; Πως εξελίχθηκες σε τόσο καλό χορευτή;
Είχα παρακολουθήσει πριν πολλά χρόνια κάποια μαθήματα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Νομίζω πως το μόνο που χρειάζεται για να χορέψει κάποιος είναι πάθος και απλά να το ‘χει. Γενικά να γουστάρει να χορεύει. Εγώ ας πούμε δεν γίνεται να πάω κάπου που να παίζει δυνατά μουσική και να μην χορέψω.


Μια συμμετοχή στη Εurovision το βλέπεις ως πρόκληση ή ως κάτι εντελώς "ξένο" προς εσένα";
Η Eurovision για μένα είναι σίγουρα μια πρόκληση που πολύ εύκολα θα τολμούσα. Αν είχα ένα πολύ δυνατό τραγούδι και μια δυνατή ομάδα θα πήγαινα με χίλια.

Τους στίχους του νέου τραγουδιού του υπογράφει ο Alex Papaconstantinou ενώ τη μουσική οι: Adam Baptiste και Can "Stress" Canatan. Το βίντεο κλιπ του «Break Me» γυρίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με σκηνοθέτη τον George Ant, ενώ το στάιλινγκ έκανε η Μαρία Αφεντάκη.

απο Αστέρης Κασιμάτης για το yupi

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !