ΑGB NEWS:H μάχη στα πρωινά 10 με 1

13

Πάμε να δούμε τι νούμερα έκαναν χθες οι πρωινές εκπομπές στην ζώνη 10:00 με 13:00.
Στο γενικό σύνολο του πληθυσμού το Mega έκανε μέσο όρο 17,6% ο ANT1 11,6% και ο Alpha 11.5.
Στα νεανικά κοινά 18,7 το Mega , ο ANT1 10,9% ενώ την ίδια ώρα ο Alpha έκανε 16,7%.

.*δεν είναι οι καθαροί μέσοι όροι

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια
  1. Biastika na xaroun merikoi me thn menegakh thn pathsa shmera omws, as to kaalaboun epitelous oti h menegakh exei teleiwsei san parousia sta prwina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δικαιο χθες δεν εβγαλα νουμερα (http://tvnea.blogspot.com/2011/06/t-23611.html).Ανοιξε τα στραβασου.
    Μην μας πριζεις αλλο με την Μενεγακη σου γνωστε ανωνυμε .Η μαλακια εχει και ΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MERIKOI THA EXOUN PATHEI PARAKROUSH ME TA SHMERINA NOUMERA, MIA MERA EIDAN XARA STO SUNLO KAI NOMIZA PWS ETSI THA EINAI APO EDW K PERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hthela na hksera oi germanoi thn paleuoun? edw kai 2 xronia h menegakh den einai prwth kai sunexizoun mazi ths , akoma den to katalaban oti den uparxei elpida gia prwtia ksana?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ νομζεις πως θα υπαρχει τετοια ζωνη στο μεθεπομενο χρονο στο ALpha;
    Οι γερμανοι ηδη ψαχνουν νεες ιδεες για να την τζασουν απο το πρωινο και να την βαλουν καπου αλλου, αλλωστε αυτη η ζωνη πλεον δεν εχει κερδος στο καναλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την μενεγακη την κρατανε γιατι παιρνει το μεγαλυτερο κομματι της διαφημιστικης πιτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:28 μ.μ.
    ayta sas eipan na lete? eidika fetos paei akit o diafimistiko kommati. poso akoma na paizei gia na paei spitaki tis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Μενεγακη θα ειναι στη θεση της για αλλα δυο χρονια ειτε σας αρεσει ειτε οχι! Εχει το κοινο που επιζητουν οι διαφημιστες και δεν την κουναει κανενας απο τη θεση της! Τα νουμερα αυτης της εβδομαδας στα πρωινα απλα επιβεβαιωσαν την αξια του lead in. Τις μερες που οι τρεις εκπομπες ξεκινησαν με την ιδια φορα, η Μενεγακη επικρατησε στο νεανικο κατα κρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ?????ΤΟΣΗ ΠΙΑ ΚΑΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ????ΕΧΕΤΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ????? Η ΕΛΕΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ 17Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ/ΚΟΙΤΑΞΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !!!!ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ??ΠΡΟΙΟΝ??????ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΝΤ ΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Μενεγάκη είναι νικήτρια και αυτό γιατί αντέχει παρά τον απίστευτο πόλεμο με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους που δέχεται τα δύο τελευταία χρόνια.Μάλιστα όσα οι κατήγοροί της από τηλεοράσεως της καταλόγισαν πριν περάσει ο καιρός τα έκαναν οι ίδιοι και μάλιστα με παταγώδη αποτυχία.όλοι την κατηγόρησαν πως πούλησε την προσωπική της ζωή και μέσα στο τελευταίο διάστημα μάθαμε για όλους τα πάντα.Γάμοι, γεννήσεις, σχέσεις,έρωτες, φιλίες, συνήθειες, παιδιά.Όλοι μας τα πλάσαραν με διάφορους τρόπους.Αλήθεια πόσο τίμιοι είναι όλοι αυτοί απέναντι στον εαυτό τους πάνω από όλα και έπειτα απέναντι στο κοινό που θεωρούν πως έχει μνήμη χρυσόψαρου?Και μιλάω πάντα για τη συμπεριφορά όλων στο γυαλί και όχι στη ζωή του.Μιλάω για αυτό που βλέπω με τα μάτια μου και όχι για μεταφερόμενες εικασίες που μου τις πουλάνε για αποκλειστικά θέματα απόφοιτοι της σχολής Μαλέλη και χειρότερα ακόμα πουλημένοι παντού δημοσιογράφοι μαριονέτες.
    Velvet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. h menegakh einai mia teleiwmenh pou hdh ston alpha to exoun katalabeis ,otan parei podi euxomai na mhn einai arga gia alla prgamata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Velvet
    H ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΛΑΤΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ STAR ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΜΟΡΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
    ΚΩΣΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποτε σχολιάζουμε για αυτά που μας αρέσουν, κάποτε για όσα μας τη σπάνε.Παραπάνω έγραψα τη γνώμη μου για όσα δεν θέλω να βλέπω γιατί με χαλάνε.Για την υποκρισία και τη διασπορά φημών και κακοήθειας που γίνεται υποκινούμενη από ταπεινά ένστικτα και οδηγούν όλους μας σε μια μορφή τηλεόρασης που δεν θα βλέπεται σε λίγο από τη βρωμιά που έχει αρχίσει να εξαπλώνεται ραγδαία.Και εμείς εδώ το μόνο που κοιτάμε είναι τα νούμερα.Μόνο να σκεφτούμε πως κάποια στιγμή κάποιος μπορεί να πουλήσει τη ζωή μας για λίγα παραπάνω νούμερα.Να εκμεταλλευτεί την ιδιωτική μας ζωή για να κερδίσει λίγη διασημότητα επιπλέον.Για να γίνει αρεστός στους εργοδότες του και γιατί "αυτό θέλει ο κόσμος".Όσο εμείς αχόρταγοι τρεφόμαστε από σάρκες, σάρκες θα μας δίνουν να τρώμε.Μακάρι στο τέλος και ντρέπομαι που το λέω,να φάνε τις σάρκες τους μεταξύ τους να τελειώνουμε να προχωρήσουμε παραπέρα.
    Velvet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν επιτρέπονται νέα σχόλια.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !