Ένας στους δύο τηλεθεατές δεν έχασε λεπτό από τον τελικό του DWTS2

0
Δεν ήταν απλά ο τελικός. Δεν ήταν μόνο ένας λαμπερός και ανατρεπτικός διαγωνισμός χορού. Ήταν η κορυφαία βραδιά του DANCING WITH THE STARS. Γεμάτη υπέροχες στιγμές, μαγικές φιγούρες, όμορφα στιγμιότυπα, κι αστέρια που γέμιζαν την πίστα.Και φυσικά, όπως κάθε Κυριακή με DANCING WITH THE STARS, ήταν και το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό θέαμα της βραδιάς. Στο σύνολο του, ο τελικός κατέγραψε συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 47,6% στο δυναμικό κοινό 15-44. Κανένα άλλο πρόγραμμα καθ’ όλη την διάρκεια του DANCING WITH THE STARS δεν ξεπέρασε το 15,3%. Τον μεγάλο τελικό των αστεριών, παρακολούθησε χωρίς να χάσει στιγμή, το 70,3% των νεαρών γυναικών 15-24, και το 56,4% του γυναικείου κοινού 25-44. Και στα αντίστοιχα αντρικά κοινά, το DWTS ήταν το πρώτο πρόγραμμα με ποσοστά 36,2% στις ηλικίες 15-24 και 33,1% στο κοινό 25-44. Ήταν άλλωστε ολόκληρη η Κυριακή που ο ΑΝΤ1 βρισκόταν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Με συνολικό μερίδιο ημέρας 24,8% στο κοινό 15-44 έναντι 13,9% του δεύτερου. Αυτό συνέχισε και την «παράδοση» που είχε δημιουργήσει όλο αυτό τον καιρό το Dancing with the stars. Με μέσο όρο μεριδίου τηλεθέασης 41,3% και 39,9% στο κοινό 15-44 σε όλη του την διάρκεια, και μέσο όρο πάνω από 1,7 εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε του επεισόδιο, το DANCING WITH THE STARS ήταν αναμφίβολα το σόου της σεζόν. Κατά μέσο όρο είχε 49,1% τηλεθέαση στο γυναικείο κοινό 15-44, ενώ συνολικά περισσότεροι από 600.000 άνθρωποι μεταξύ 15-44 δεν έχαναν λεπτό του κάθε Κυριακή...
 Στον τελικό των αστεριών, ήταν όλοι τους εκεί. Μόνο η Νίκη Ξάνθου απουσίασε, παρότι επιθυμούσε πολύ να χορέψει για μια φορά ακόμα, αλλά οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν το κατέστησαν δυνατό.
Όλα τα ζευγάρια που είδαμε να διαγωνίζονται τρεις μήνες τώρα, βρέθηκαν για μια τελευταία φορά στην σκηνή του DANCING WITH THE STARS και παρουσίασαν τις αγαπημένες τους χορογραφίες. Η Νατάσα Καλογρίδη κι η Νάντια Μπουλέ μάλιστα χόρεψαν δύο καινούριες χορογραφίες. Εντυπωσιακή όπως πάντα, η Έρρικα Πρεζεράκου, σαν χρυσή αμαζόνα, υπενθύμισε με ένα λάτιν χορό γιατί ήταν η νικήτρια του πρώτου Dancing with the Stars.
Η βραδιά ήταν γεμάτη χορό, τραγούδι και νιάτα. Οι Μέλισσες, η Ήβη Αδάμου και η Καλομοίρα παρουσίασαν τα νέα τους τραγούδια. Και όχι μόνο αυτό. Η γλυκειά Ήβη Αδάμου με την υπέροχη φωνή δοκίμασε και τις χορευτικές της ικανότητες με παρτενέρ τον Γιούρι. Ενώ η Καλομοίρα λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι πολυτάλαντη χορεύοντας με τον Θάνο Πισανίδη.
Ο τελικός ήταν μια μεγάλη γιορτή! O Αργύρης Αγγέλου και ο Κώστας Μαρτάκης μονομάχησαν χορευτικά. Οι κριτές βαθμολόγησαν και το κοινό επέλεξε τον νικητή του Dancing With The Stars 2011.
Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με τους ballroom χορούς. Και τα δύο ζευγάρια είχαν επιλέξει να χορέψουν το waltz που είχαν παρουσιάσει στο 6ο live. O Αργύρης και η Έμιλυ Ματθαιακάκη χόρεψαν το τραγούδι Piu Che Puoi και βαθμολογήθηκαν με 40 ενώ ο Κώστας και η Μαρία χόρεψαν το See The Day και συγκέντρωσαν 38 βαθμούς. Για τους latin χορούς και τα δύο ζευγάρια επέλεξαν να παρουσιάσουν μια νέα χορογραφία στο mambo. Ο Αργύρης και η Έμιλυ χόρεψαν στο τραγούδι Conga και συγκέντρωσαν 37 βαθμούς ενώ ο Κώστας και η Μαρία χόρεψαν το Loaded και βαθμολογήθηκαν με 39.
Ο τρίτος χορός στον οποίο διαγωνίστηκαν τα ζευγάρια ήταν σε ελεύθερη χορογραφία αλλά πάνω σε κοινό τραγούδι, το Κρυφά από το συγκρότημα Μέλισσες. Και τα δύο ζευγάρια συγκέντρωσαν 38 βαθμούς.
Στο τέλος της φαντασμαγορικής βραδιάς νικητής του Dancing With The Stars 2011 αναδείχθηκε ο Αργύρης Αγγέλου.
Όλα αυτά βεβαίως δεν θα σήμαιναν και πολλά αν ο σκοπός δεν ήταν τόσο σημαντικός. Κάθε τηλεφώνημα, SMS, κάθε λεπτό από όσα συγκεντρώνονταν τους τρεις μήνες του DANCING WITH THE STARS θα δώσει μια παραπάνω βοήθεια στο Make a Wish Ελλάδας και Κύπρου, θα προσφέρει λίγο περισσότερη χαρά σε παιδιά που έχουν ανάγκη ακριβώς αυτό. Ένα χαμόγελο, μια όμορφη στιγμή, μια τελευταία σπουδαία ανάμνηση. Για αυτά γίνονται όλα άλλωστε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !