Μαρία Κορινθίου:«Με τον Γιάννη καβγαδίζουμε έντονα»

0
Γιάννης Αϊβάζης- Μαρία Κορινθίου new
Σε επικοινωνία της με την εκπομπή «Super Star», η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τις εντάσεις και τους καβγάδες στη σχέση της με τον Γιάννη Αιβάζη , τονίζοντας πως, τρεισήμισι περίπου χρόνια μετά τη γνωριμία τους, παραμένει ερωτευμένη μαζί του.

«Εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη με τον άνδρα μου και, ως ερωτευμένο ζευγάρι, είναι λογικό να έχουμε στιγμές έντασης και ζήλιας» παραδέχτηκεη 31χρονη ηθοποιός . «Γενικά, κι εγώ κι ο Γιάννης είμαστε εκρηκτικοί. Υπάρχουν στιγμές που θα καβγαδίσουμε έντονα γιατί δεν χαριζόμαστε κιόλας, αλλά μετά από πέντε λεπτά θα γελάμε» πρόσθεσε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν, σε κάποιο τσακωμό, έχει φύγει κάποιος από τους δύο από το σπίτι για μερικές μέρες, απάντησε: «Όχι να φύγει και να επιστρέψει την άλλη μέρα, αλλά έχει συμβεί, μέχρι και όταν ήμουν έγκυος. Είχαμε τσακωθεί -χωρίς λόγο τώρα που το θυμάμαι- και είχα σηκωθεί, έγκυος γυναίκα, είχα πάρει το αυτοκίνητο και ο Γιάννης με έψαχνε».

Όσο για τη γρήγορη εξέλιξη της σχέσης τους (τον Ιανουάριο του 2008 γνωρίστηκαν και τον ίδιο Νοέμβριο ήρθε στον κόσμο η κόρη τους): «Είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι απόφαση και να πάρω, την παίρνω πολύ συνειδητά. Από τη στιγμή λοιπόν που πήρα την απόφαση να αποκτήσω ένα παιδί με ένα άνθρωπο, αρχικά σημαίνει ότι ήμουν πολύ ερωτευμένη, και στη συνέχεια σημαίνει ότι γνώριζα ακριβώς τι θα πρέπει να αφήσω πίσω μου» τόνισε η Μαρία και αργότερα πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, ξαναλέω -γιατί δεν μου αρέσει να ομορφαίνω τα πράγματα- η καθημερινότητα, η ρουτίνα και τα προβλήματα σε μια οικογένεια φέρνουν εντάσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !