Γιατί δεν κάνουν τα κανάλια σήριαλ;

5
Φέτος οι τηλεοπτικές σειρές που είδαμε από τον Οκτώβρη,μέχρι και σήμερα ήταν μετρημένες στα δάχτυλα.Και η αιτία;Η απάντηση είναι η οικονομική κρίση.Τα κανάλια προτίμησαν φέτος να επεκταθούν φέτος στην μυθοπλασία και τα μόνα κανάλια που έδειξαν φέτος σήριαλ ήταν ο Mega και ο Ant1,τα οποία σήριαλ στον Ant1,τα 2 από τα 3 κονσέρβες(εκτός από την Ονειροπαγίδα,που κράτησε μέχρι τη μέση της χρονιάς)Τα κανάλια όταν σκέφτονται το ενδεχόμενο να εντάξουν στο πρόγραμμά τους μια ελληνική σειρά είναι πολύ διστακτικά και σκέφτονται τα υπέρ και τα Κατά,παρόλο που τα υπέρ είναι περισσότερα.Τα υπέρ για να ετοιμάσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ένα σήριαλ είναι τα εξής 1)Δίνουν άλλο κύρος στο πρόγραμμα ενός καναλιού,2)Τις περισσότερες φορές κάνουν πολύ καλά νούμερα(Η ζωή της άλλης,Τα μυστικά της Εδέμ,το Νησί,50 - 50,Πολυκατοικία,Ονειροπαγίδα,3)Τα κανάλια μπορούν να εκμεταλλευτούν τις σειρές προβάλλοντας τις σε επανάληψη με μεγάλη επιτυχία(Χάρης Ρώμας) και 4)Ασχολούνται και οι εκπομπές του ίδιου καναλιού με τη σειρά και έχουν καλεσμένους,αποκλειστικά πλάνα,έτσι το κανάλι κάνει μια εσωτερική κατανάλωση της σειράς.Τα μειονεκτήματα είναι 2 και είναι τα εξής1)Το κόστος της παραγωγής είναι πάρα πολύ ακριβό και το κανάλι μπαίνει μέσα και 2)Μια ελληνική σειρά διαρκεί μόνο 45 λεπτά,σε αντίθεση με ένα show,που έχει διάρκεια 3 ώρες.Πραγματικά ελπίζουμε να περάσουν οι δύσκολοι καιροί και να επανέλθει η καλή μυθοπλασία και γενικότερα η τηλεόραση που ξέρουμε.
συντάκτης-tvaround  

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας ελπίσουμε όλοι ότι θα αλλάξουν τα πράγματα,γιατί μου λείπουν οι σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό άρθρο! Μπράβο!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ σωστό άρθρο, συγχαρητήρια. Υπάρχει και ενας άλλος λόγος όμως. Ότι τα κανάλια πιστεύουν πως ότι αηδία και να δώσουν στον κόσμο, ο κόσμος αναγκαστικά Θα τη φάει. Μήπως είναι καιρός να ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ και στα κανάλια που μας αντιμετωπίζουν έτσι και αντί να βλέπουμε αναγκαστικά ότι παίζουν, να την ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ εκείνη την ώρα, μπας και πάρουν το μάθημα τους ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Den tha exei kai megalo antiktypo... Simasia gi' aytous exei to pososto twn anoiktwn dektwn ekeinis tis oras... Ti 40, ti 4.000 tiletheates, ama sygkentronei pososto as poume 30%, kanei sxedon to idio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην το λες οτι δεν θα έχει αντίκτυπο !!! Δυστυχώς το τι θα δούμε όλοι, το καθορίζουν 2000 μηχανάκια. Αν μαζί με τους πολλούς κλείσουν την τηλεόραση και 200 απο αυτούς που έχουν, δηλαδή ένα 10%, θα δείς πόσο αισθητή θα είναι η πτώση στα φτηνο-ριάλιτυ και τις αθλιότητες της πλάκας. Όλα μια αρχή θέλουν ! Και το Σύνταγμα, σιγά σιγά ξεκίνησε και κοίτα τι γίνεται μέρα με τη μέρα !! ;-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !