Συνεργασία έκπληξη Βάνας Μπάρμπα με "Ονούρ"!

0
Συνεργασία έκπληξη Βάνας Μπάρμπα με "Ονούρ"Την Ελληνίδα Σεχραζάτ βρήκε ο Ονούρ! Ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός Halit Egence, που μπήκε στις καρδιές μας μέσα από την πετυχημένη σειρά «Χίλιες και μια νύχτες», ετοιμάζει συνεργασία-έκπληξη με τη γοητευτική Βάνα Μπάρμπα.

Η γνωστή ηθοποιός το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούσε συχνά ταξίδια στη γειτονική χώρα, με αποτέλεσμα να έχει ήδη κλείσει δύο καινούργιες δουλειές που θα συζητηθούν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή που η ελληνοτουρκική συνεργασία θα ξαναφουντώσει!

«Θα συνεργαστώ με τον Halit Egence σε ένα ντοκιμαντέρ που θα αφορά την Ελλάδα και την Τουρκία. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και θα το παρουσιάσουμε εγώ και ο Ονούρ» δηλώνει στην «Espresso» η Βάνα Μπάρμπα, εμφανώς χαρούμενη με τη νέα της δουλειά.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθούν σε Ελλάδα και Τουρκία, ενώ ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον προκειμένου σύντομα να προβληθεί και στη χώρα μας από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.


Πάντως, δεν θα είναι η μόνη συνεργασία με τον γοητευτικό και διάσημο ηθοποιό της γειτονικής χώρας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Βάνα βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με Τούρκο παραγωγό που θέλει να μεταφέρει κινηματογραφικά έναν δυνατό έρωτα.

Η ταινία φέρει τον προσωρινό τίτλο «Αθήνα - Κωνσταντινούπολη» και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατήσουν η sexy Ελληνίδα ηθοποιός και ο τηλεοπτικός Ονούρ. Σύμφωνα με το concept, οι δύο ερωτευμένοι δεν μπορούν να βρεθούν γιατί όλο και κάτι συμβαίνει, ωστόσο τα αισθήματά τους είναι ισχυρά και αντέχουν στον χρόνο.

Η Βάνα Μπάρμπα εδώ και καιρό έχει γνωρίσει τον Halit Egence, σε ένα από τα ταξίδια της στη γειτονική χώρα αλλά και σε συζητήσεις που είχε για τα νέα της επαγγελλματικά σχέδια.

«Γνωρίζω τον Halit και ξέρω και τη μεγάλη του επιτυχία που προβάλλεται αυτή την εποχή, “Σουλεϊμάν Α’ ο Μεγαλοπρεπής”. Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστούμε» επισημαίνει η ηθοποιός, που σύντομα θα βρεθεί και πάλι στη γειτονική χώρα προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της ταινίας.

- Συνεχώς αναπτύσσεται η τουρκική αγορά τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προϊόντων. Η γειτονική χώρα έχει γίνει πόλος έλξης γνωστών ηθοποιών, που συμμετέχουν σε αξιόλογες και πλούσιες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Πρόσφατα στην Τουρκία είχε βρεθεί και η Μόνικα Μπελούτσι για τα γυρίσματα της ταινίας «Rhinos Season», ενώ στο περιθώριο των γυρισμάτων είχε συναντηθεί και με τη Βάνα Μπάρμπα.
Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !