Κώστας Καπετανίδης:Με ενόχλησαν οι δηλώσεις του Φερεντίνου και του Περρή

3
Ο γνωστός σκηνοθέτης παραδέχτηκε στο ένθετο της εφημερίδας «Έθνος», «Radar!» πως είναι από τους πιο αυστηρούς κριτές στο «Greek Idol»: «Ναι, έχω υπάρξει αυστηρός, και μάλιστα παραπάνω απ’ όσο θα επέτρεπα στον εαυτό μου. Ήμουν όμως απογοητευμένος από τα παιδιά. Στις διάφορες φάσεις των οντισιόν τα έβλεπα κάθε φορά να είναι όλο και καλύτερα. Στα live όμως δεν συνέβαινε αυτό, επαναπαύτηκαν και σταμάτησαν την προσπάθεια για εξέλιξη. Αυτό με εκνεύρισε γιατί θεώρησα πως έτσι αδικήθηκαν τα άλλα παιδιά που κόψαμε στις οντισιόν» είπε.
«Το να λέει κανείς τη γνώμη του έχει τελικά και το αντίστοιχο κόστος;» τον ρώτησε η δημοσιογράφος αμέσως μετά. «Και βέβαια! Εγώ ξαφνικά είδα τον εαυτό μου να τον «περιφέρου» από εκπομπή σε εκπομπή και να ασκούν κριτική στην κριτική μου! Μα αυτή δεν είναι η δουλειά μου στο Greek Idol; Θα πρέπει να φοβάμαι να λέω τη γνώμη μου επειδή σε κάποιους δεν αρέσει; Παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένος γιατί η πρόθεσή μου να ταρακουνήσω τα παιδιά είχε αποτέλεσμα. Στο τελευταίο live είχαν βελτιωθεί πάρα πολύ», απάντησε ο Κώστας Καπετανίδης.
Τι όμως τον έχει ενοχλήσει πιο πολύ από αυτά που ακούγονται για το πρόσωπό του; «Με ενόχλησαν οι δηλώσεις του Χρήστου Φερεντίνου και του Βαγγέλη Περρή. Γιατί στο ...
"Ελλάδα έχεις ταλέντο" οι κριτές ξεπερνούσαν τα όρια και τον Φερεντίνο δεν τον είδαμε ποτέ να αντιδρά. Η υποκρισία περισσεύει. Εγώ πάντως δεν θα έλεγα ποτέ "αν είχα ντομάτες θα στις πετούσα" όπως ειπώθηκε στο δικό του παιχνίδι», δήλωσε.
Τέλος, εξομολογήθηκε πως έχει κάνει μπότοξ: «Έκανα μπότοξ από περιέργεια και πιο πολύ για πλάκα. Δεν μου άρεσε καθόλου όμως και δεν νομίζω πως θα το ξανακάνω. Κι όσο για τις πλαστικές ελπίζω να μη με πιάσει πάλι η περιέργειά μου!».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας του πει κάποιος ότι αυτό το είπε η Μανωλίδου (όχι ο Περρής ή ο Φερεντίνος) κι όταν το είπε την έκραη=ξαν,οπότε άκυρος..........
    Κι επίσης πείτε του ότι όσο και να θέλει να αποδείξει το αντίθετο,το έχουν ξεφτυλίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος κρίνει, κρίνεται.
    Και να του αρέσει του Καπετανίδη. Αν δεν του αρέσει να πάει σε κανα κατηχιτικό γιατί μας τα πρήξανε όλοι αυτοί οι ξερόλες που κρίνουν τα πάντα και τους πάντες και στην ουσία δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !