Άντζελα Δημητρίου: ''Δεν μπορεί ο Κακέτσης να μου έριξε χυλόπιτα!''

j.smurfy
0
Η Αντζελα Δημητρίου, η Lady του ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου, που πολλάκις έχει απασχολήσει τα media με την ζωή της, τις ατάκες της και τις δηλώσεις της, έκανε στην ''Εspresso της Κυριακής'' ακόμη μια δήλωση-τροφή για σχόλια, σχετικά με την δήλωση του Στηβ Κακέτση, πριν λίγο καιρό στην εκπομπή ''Πρωινό mou'', ότι όταν είναι σε μια σχέση, αγαπάει έντονα και δεν την αλλάζει, ότι αυτός είναι που αποφασίζει τι κρατάει κοντά του και τι όχι, υπονοώντας ότι εκείνος ήταν αυτός που άφησε την Άντζελα και όχι η Άντζελα εκείνον, όταν τελείωσε η σχέση τους. Αυτή η δήλωση ''βαφτίστηκε'' από μερικούς δημοσιογράφους ως ''ιστορική χυλόπιτα'' που μεταφέρθηκε στην κυρία Δημητρίου και όπως είναι λογικό δεν πέρασε ασχολίαστο. 
Τοποθετήθηκε λοιπόν λέγοντας: ''Όσοι θεωρούν ότι εκείνος μου έδωσε χυλόπιτα, είναι μαγκιά τους να το κάνουν. Δεν την έφαγα εγώ την χυλόπιτα και αυτά που δήλωσε ο κύριος Κακέτσης τα δήλωσε επειδή ήθελε να βγάλει πιο πάνω τον εαυτό του. Δεν γίνεται να μου έδωσε χυλόπιτα, να μην τον ενδιαφέρω, αφού αυτός είναι που συχνά εμφανίζεται στα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζομαι κατά καιρούς. Και δεν το κάνει επειδή είναι fan της φωνής μου, διότι πώς εξηγείται το ότι έρχεται στο καμαρίνι μου κάθε φορά για να μιλήσουμε για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας, στις διαφορετικές πια ζωές μας. Αυτό είναι φιλία; Εγώ το βλέπω ως αδυναμία και πάθος''. 
Συμπληρώνοντας η Λαίδη Άντζελα, δήλωσε ότι πάντα αυτή ήταν που έφευγε απ τις σχέσεις και τους γάμους της. Οποιοδήποτε πισωγύρισμα και αν έκανε δεν το μετάνιωσε. Πιστεύει ότι όλα αυτά που πέρασε ήταν πλασματικά και ψεύτικα κι ότι από την καλή της την καρδιά, ίσως και από αφέλεια πίστεψε ότι φέρνοντας πίσω κάποιους ανθρώπους (αναφορά στον Γιώργο Τρούπη, με τον οποίο έκανε 2 γάμους) θα είναι πολύ πιο εντάξει απέναντί της. Δυστυχώς όμως, απεδείχθη το αντίθετο, γι' αυτό και σήμερα λέει στον εαυτό της πως είναι καλύτερα με τη μοναξιά στα προσωπικά και τους φίλους της μιας και ξέρει ότι δεν θα την προδώσουν ποτέ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !