Σήμερα στις 21:00 το τελευταίο Τσαντίρι της χρονιάς

17
O Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στον Alpha την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, για να στήσει το τελευταίο Τσαντίρι της χρονιάς όπως πάντα με τα υλικά της επικαιρότητας, της σάτιρας, του κεφιού και της μουσικής.Η αυλαία θα πέσει φέτος από τη Λάρισα, από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Τη μελωδική νότα της βραδιάς θα βάλει η Χάρις Αλεξίου ενώ παρόντες θα είναι και οι περισσότεροι ηθοποιοί που πέρασαν φέτος από την σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».Για μια ολόκληρη χρονιά ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν η πιο ανατρεπτική φωνή της μικρής οθόνης.Ο Λάκης βάζοντας στο μικροσκόπιο της σάτιράς του την επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, και λέγοντας μεγαλόφωνα αυτά που οι υπόλοιποι σκέφτονται, έγινε και πάλι σημείο αναφοράς.
Κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων.Μοιράστηκε μαζί μας αλήθειες και συναισθήματα, με τη διεισδυτική του ματιά και τα καυστικά του σχόλια μας έκανε να προβληματιστούμε αλλά και να γελάσουμε.Την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, ο μεγάλος πρωταγωνιστής και της φετινής σεζόν έρχεται για να μας αποχαιρετήσει για το καλοκαίρι και να μας χαρίσει και πάλι ξεχωριστές στιγμές.Ο Λάκης θα ρίξει αυλαία στη φετινή επιτυχημένη πορεία του από τη Λάρισα, από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ, με τον δικό του μοναδικό τρόπο....

Τα σοβαρά αλλά και τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας θα βρεθούν και πάλι στο στόχαστρο της σάτιράς του, ενώ τα καθιερωμένα πλέον Βραβεία ΠΑΠΑΡΙΩΝ θα έρθουν για να μας θυμίσουν πρόσωπα, στιγμιότυπα, και ατάκες που ….έγραψαν ιστορία στο «Αλ Τσαντίρι» της φετινής χρονιάς.
Δίπλα στον Λάκη θα βρεθούν οι περισσότεροι ηθοποιοί οι οποίοι πέρασαν από τη σκηνή της εκπομπής του και μας χάρισαν γέλιο και χαρά.
Παρόντες θα είναι οι: Κώστας Βουτσάς, Ελένη Γερασιμίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Θύμιος Καρακατσάνης, Χάρρυ Κλύνν, Γιώργος Κωνσταντίνου, Τάσος Παλαντζίδης, Βασίλης Τσιβιλίκας, Βάσια Τριφύλλη, Στάθης Ψάλτης.
Στη Λάρισα, θα βρεθεί και η Χάρις Αλεξίου για να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια της.

Το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» της Τρίτης 14 Ιουνίου, το οποίο θα είναι τρίωρο και θα διαρκέσει μέχρι τις 24:00, θα μετατραπεί σε μια μεγάλη γιορτή.
Έξω από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ, από όπου θα βγαίνει ζωντανά η εκπομπή, θα στηθεί ένα μεγάλο video wall, προκειμένου να μπορέσουν όλοι να παρακολουθήσουν το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» αλλά και τη μεγάλη φιέστα που θα ακολουθήσει αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής.
Μια μεγάλη γιορτή κεφιού, διασκέδασης και χαράς με πολλή μουσική και τοπικά εδέσματα.
Οι δρόμοι έξω από το Κηποθέατρο θα μετατραπούν σε ένα υπαίθριο πανηγύρι με δεκάδες πάγκους με ποτά, αναψυκτικά, παγωτά, σουβλάκια, μαλλί της γριάς, ποπ – κορν και ξηρούς καρπούς, για όλους εκείνους που θα έρθουν για να γιορτάσουν μαζί με τον Λάκη το κλείσιμο της επιτυχημένης φετινής του εκπομπής.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στον Alpha την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, στην τελευταία ζωντανή πανηγυρική εκπομπή της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς!

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. συγνωμη δεν ηταν να τελειωσει οριστικα το τσαντιρι?δεν ελεγε ο λαζοπουλος οτι δεν θελει να κουρασει τον κοσμο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ETSI ELEGE OPWS TO EXEI PEI K ALLES FORES, EGW BARETHIKA TO PARAMITHAKI TOU KATHE XRONO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apo tin arxi elege to tsantiri teleionei telos tis xronias kai oxi tis sezon.ara to tsantiri paizei mexri dekembri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικα σημερα ανοιξε το ματι μας με την υπερ παραγαγωγη του αλφα!Επιτελους και κατι καλο!!!Σπανια βλεπουμε πλεον εκπομπες να βγαινουν εξω και με τοσο κοσμο!ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. siha thn uperparagwgh gia allh mia fora o lazopoulos koroidepse ton kosmo oti taxa den tha sunexisei oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.54..arxika itan to kalutero tsantiri ever...kai se olous autous pou lete oti kathe xronia leei ti tha teleiwsei elpizw na pirate tin apantisi sas an to eidate..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12.23..an eides eipe oti douleuoun 90 atoma gia na vgei i ekpompi..pws mporei se autous tous xalepous kairous pou zoume na afeinei ksekremastous olous autos tous anthrwpous..skepsou to ligo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12:23 π.μ.
    o Λαζόπουλος ειπε οτι θα ειναι το τελευταιο τσαντιρι φέτος και οτι θα ειναι στην Λαρισα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άσε μας μωρέ με τον "φιλέσπλαχνο" που δεν θέλει να τους αγήσει άνεργους.Αν ήθελε,θα τους έπαιρνε και σε ότι άλλο έκανε.Κάθε χρόνο τα ίδια...Δεν βαρέθηκε?Γελοίος...Για να μην σχολιάσω ότι αν οι κάμερες πλησίασαν την μάνα του,αυτός θα απαγόρευσε την "έκθεσή της".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και μπορεί να τον πίστευα ότι και καλά λυπάται τους συνεργάτες του,αν δεν το έκανε κάθε χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΕΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ!ΕΣΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΕΜΗ ΣΕΖΟΝ Η ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΜΕ 50ΑΡΙΑ!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι ρε,με τσούζει.Όχι για το πιανού θα είναι η Τρίτη,χέστηκα,αλλά γιατί θα μας πιπι΄λίζουν πάλι τα αυτιά με μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. elate twra...itan yperparagwgi..epese xrima kai fanike... min ypervalloume kai mizeriazoume.... thymise xrysi epoxi 90s tis ellinikis tv...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. gia pes mas ti eixe kai htan uperparagwgh eixe studio? mia sundesh sthn larisa eixe mia skinh kai fwtismo mallon den exeis dei uperparagwges opws to so you within you can dance h to dwts h ta fame h to polu thn kuriakh , auta legontai uperparagwges file

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κόψε κάτι... Κανείς δεν ρίχνει πολλά λεφτά τη σημερινή εποχή,πόσο μάλλον ο alpha που δεν έχει.Εδώ ολόκληρος αντ1 και δεν έκανε καλλιστεία,τι άλλο να σου πω για να πειστείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ότι στο φεγγάρι υπάρχουν μαργαρίτες.
    :))
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !