Πρόβα Παπαδάκη για την νέα πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1;

5
Πρόβα τζενεράλε για τον Γιώργο Παπαδάκη σήμερα εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν που τον θέλει να αναλαμβάνει τα ηνία της  πρωινής ζώνης καθώς η νέα στάση εργασίας των τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης αλλά και η έκτακτη επικαιρότητα του έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Ο Γιώργος Παπαδάκης με την εκπομπή έκτακτη επικαιρότητας βρέθηκε αντιμέτωπος με τους... μελλοντικούς του αντιπάλους τη νέα τηλεοπτική σεζόν η.
 Το μόνο σίγουρο είναι πως  κάποιοι εμπιστεύτηκαν τον Γιώργο Παπαδάκη για να βγει σήμερα σε ώρα που δεν είναι δικιά του αλλά του 10 με 1 μαζί.
Νομίζω πως πλέον είναι ξεκάθαρη, η θέση του ΑΝΤ1 απέναντι στην εκπομπή 10 με 1 μαζί, μεγαλύτερο άδειασμα δεν θα μπορούσε να γίνει...

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το σημερινό τρίωρο 10-1 το μοίρασαν ισόποσα σε Παπαδάκη και Καραμεροχαριτάτους (που ξεκίνησαν 11.30). Δεν το πήρε όλο ο Παπαδάκης. Έτσι κι αλλιώς πάντως Χαριτάτος και Καραμέρος σταματάνε 1 Ιουλίου οριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:09 μ.μ
    sostooooooooooooosssssss!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΕΡΟΧΑΡΙΤΑΤΟΣ ΕΚΕΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΡΔΟΛΙΑΓΚΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΙ ΦΙΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Η ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΙ Η ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ?????/ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mallon emeis pou tous parakolouthoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !