'Tεκνατζού' και η Τζο Τόγκου...

Χρηστος Γ
4
Η τρίτη και τελευταία καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Τζο Τόγκου. Η Real Housewive μίλησε για το δεύτερο διαζύγιό της και για το αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί, παραδέχτηκε ότι της αρέσουν οι νεότεροι άντρες και ότι έχει κάνει πλαστικές, ενώ ανέλυσε τις σχέσεις της με τις συμπρωταγωνίστριές της στο ριάλιτι.

Για το αν θα ξαναπαντρευτεί, είπε: "Δεν ξέρω αν θέλω άλλο γάμο. Αν είναι κανένας καλός γαμπρός. Δεν τον ψάχνουμε όμως τώρα τον καλό γαμπρό. Αν θέλει ας μας ψάξει καλύτερα αυτός, εμείς θα ψάχνουμε; Οι γυναίκες δεν ψάχνουν ποτέ. Δεν έχω ψάξει ποτέ ούτε εγώ".
Για το ποιες ηλικίες προτιμάει στους άντρες, παραδέχτηκε πως της αρέσουν οι μικρότεροι σε ηλικία: "Επειδή οι άντρες μετά τα 45 αγκαλιάζουν τον καναπέ και όχι τη γυναίκα τους, βλέπεις ότι περνάς πολύ καλύτερα με έναν μικρότερο άντρα. Είναι κακό δηλαδή; Αν αισθάνεσαι καλά με έναν μικρότερο άντρα, που θα είναι ενεργητικός, που θα σε ανεβάσει ως γυναίκα, που δε θα κοιμηθεί στα μπουζούκια ή στο κλαμπ, γιατί να μην είσαι μαζί του; Η ζωή είναι μικρή!".

Για τις κόντρες και τις φιλίες που έχει με τις συμπρωταγωνίστριές της στο ριάλιτι, είπε:
"Η Χριστίνα είναι η κολλητή μου. Με την Ιωάννα είμαστε μια χαρά. Μια χαρά κοπέλα είναι η Ιωάννα, θεά". "Για την Μαστροκώστα όμως δεν λες τίποτα", της είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής, και η Τζο απάντησε γελώντας "Και που να δεις και το τελευταίο επεισόδιο", ενώ λίγο αργότερα παραδέχτηκε ότι η Φώφη Μαστροκώστα ήταν εκείνη που την εκνεύρισε περισσότερο "Κάποια στιγμή με εκνεύρισε η Φώφη, όχι όμως μέσα στο παιχνίδι, αλλά σε μια συνέντευξη που έδωσε και είπε ότι είμαι ψεύτρα και ότι δεν είμαι ειλικρινής" .Από την άλλη μεριά, είπε ότι η Ορθούλα Παπαδάκου είναι εκείνη που έχει συμπαθήσει πολύ μέσα στο παιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !