Φράηντεϊζ- Special issue: Κυριακή 22 Μαΐου 2011

40
DOMENICA NEXT WEEK
Οι εποχές λιτότητας τελείωσαν και τα δίκτυα της Αμερικής προσαρμόζονται για το μέλλον. Κι ενώ το ABC και NBC προσπαθούν ποιοτικά να παρέχουν ολόφρεσκη πραμάτεια, προκειμένου να επιστρέψουν δυναμικά στον ανταγωνισμό, στο CBS πειραματίζονται επικίνδυνα αρνητικά στο προγραμματιστικό κομμάτι, ενώ το FOX κινεί τα νήματα.

Διαβάστε σε ένα Φράηντεϊζ- Special issue, μία πρώτη εκτενή ανάλυση των νέων δημιουργιών και του νέου σχεδιασμού στον προγραμματισμό. Χωρίς μανταλάκι και επιμέλειας Mr. Sandman!

Ας αρχίσουμε από τα πιο απλά. Η τηλεοπτική σεζόν 2010/11 δεν υπήρξε εύκολη για τα πέντε μεγάλα εθνικά δίκτυα. Η πίεση που δέχονται από τα (συνδρομητικά) καλωδιακά δίκτυα, το διαδίκτυο και φυσικά τα PVR- και DVD-Recorder μεγαλώνει, μέρα με  την ημέρα. Κυρίως την σεζόν 2010/11 τα δίκτυα είχαν να αντιμετωπίσουν μία δραστική πτώση στο κομμάτι της χρήσης. Λιγότερα νοικοκυρά βλέπουν την παραδοσιακή μορφή της τηλεόρασης, οι περισσότεροι στρέφονται στα νέα τεχνολογικά μέσα. Σε αυτό φυσικά ευθύνονται τα δίκτυα. Τα τελευταία χρόνια όλοι τους απέδειξαν την απέχθεια στο ρίσκο και αγάπη στην δειλία, από πλευράς περιεχομένου και προγραμματισμού δεν είδαμε μεγάλες αποκλείσεις σε σχέση με την τηλεόραση του 2001. Με μεγάλο ενδιαφέρον είδαμε μία στρατηγική αλλαγή στους σχεδιασμούς της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.


Την μεγαλύτερη έκπληξη έκανε το NBC που επιτίθεται ξεκάθαρα στο … ABC. Η τοποθέτηση του ταλεντσόου «The Sing Off» τον χειμώνα και του «The Voice» την άνοιξη, ακριβώς απέναντι από το «Dancing with the Stars» του ABC, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Με σιγουριά μπορούμε να πούμε, πως θα υπάρξουν απώλειες και μάλιστα και από τις δύο πλευρές. Το NBC δίνει χώρο τον χειμώνα στο «The Playboy Club» και την άνοιξη στο «Smash», παρέχοντας τους καλύτερα εφόδια από ότι λ.χ. στο «Chuck». Στο CBS το «Two and a Half Men» διατηρεί την θέση του, όπως και το «Mike & Molly» αλλά και το «Hawaii 5-0», το νέο «Two Broke Girls» έρχεται να σπάσει αυτή την μοντονία. Για την Δευτέρα τοποθετεί το δίκτυο FOX τόσο το «Terra Nova» (χειμώνας), όσο και το «Alcatraz» (άνοιξη), δύο παραγωγές που δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Με το «Bones» το δίκτυο έχει ένα ιδιαίτερα ισχυρό line-up. Εκτός ανταγωνισμού το The CW (όπως πάντα). Η δραματική του σειρά «Gossip Girl» ενισχύεται από το δραματικό «Hart of Dixie».


Την Τρίτη τα περισσότερα δίκτυα έχουν βάλει τον αυτόματο πιλότο. Μεγάλες αλλαγές δεν θα δούμε, λογικό άλλωστε, μία και τα περισσότερα δίκτυα έχουν βρει την συνταγή της επιτυχίας. Στο NBC θα δούμε τρεις ώρες αποτελούμενες από «The Biggest Loser» και «Parenthood». Αυτό που τους βγήκε φέτος, επαναλαμβάνεται και του χρόνου. Στο CBS τα δύο σήριαλ του «NCIS» συνεχίζουν στην ώρα τους και ενισχύονται όχι από το «The Good Wife», αλλά από την νέα αστυνομική σειρά «Unforgettable». Στο ABC δύο ανδρικές sitcom, το «Last Man Standing» και «Man Up» θα προηγηθούν της εκπομπής αποτελεσμάτων του «Dancing with the Stars», ενώ συνεχίζει και το «Body of Proof». Ότι στο ABC λέγεται τηλεόραση για όλα τα γούστα, εμείς το μεταφράζουμε έναν αχταρμά από κωμωδίες, τάλεντσόου και αστυνομικού. Η ίδια συνταγή δεν τους βγήκε πάντως, φέτος. Στο FOX το «Glee» θα διαδεχθεί μία νέα κωμική σειρά που ακούει στο όνομα «New Girl», ενώ το «Raising Hope» θα βγαίνει με μία 30λεπτη καθυστέρηση σε σχέση με φέτος. Ριζικές αλλαγές τολμά το μικρότερο The CW. Εκτός από την μετακόμιση του «90210», το line-up ενισχύεται και από την επιστροφή της Sarah Michelle Gelar στην σειρά «Ringer».


Το «The X-Factor» θα βγαίνει την ίδια ώρα, όπως και το «American Idol» στο δίκτυο FOX, έτσι το δίκτυο έχει κλείσει ήδη μία σιγουράντζα. Το δίκτυο όμως, ευελπιστεί να έχει απήχηση και το νέο του κωμικό σήριαλ  «I Hate My Teenage Daughter». Το πρόγραμμα του FOX οδηγεί τους πάντες σε σκέψεις. Δεν εξηγείται διαφορετικά που την Τετάρτη παρατηρούνται οι περισσότερες αλλαγές, όπως θα δείτε και στο σχεδιάγραμμα. Στο δίκτυο TheCW ρίχνουν στην μάχη το «H8R» που δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στην εβδομάδα Upfront. Το «Americas Next Topmodel» θα βγαίνει αργότερα, ενώ στο NBC προσπαθούν να εστιάσουν σε κωμικές σειρές. «Up all Night» με την Christina Applegate και «Free Agents». Και πάλι βλέπουμε μία κίνηση εναντίον του ABC που επίσης μεταδίδει ήδη από πέρσι επιτυχημένα κωμικές σειρές, συγκεκριμένα θα δούμε στο ABC το «The Middle», το νέο «Suburgatory», το «Modern Family» και το «Happy Endings». Στο NBC το «Harrys Law» θα κληθεί να ψάξει για νέους τηλεθεατές, μία και μεταφέρεται από την Δευτέρα. Στο CBS τέλος διατηρούνται τόσο το πετυχημένο «Survivor», όσο και το «Criminal Minds», ενώ την Τετάρτη ενισχύει το «CSI» που αλλάζει μέρα και ώρα.


Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η Πέμπτη. Κυρίως επειδή το NBC αποχαιρετά το τρίωρο κωμικών σειρών και το μετατρέπει σε δίωρο, προβάλλοντας για πρώτη φορά μία αστυνομική σειρά στο 22.00-23.00! Το «Prime Suspect» θα ανταγωνιστεί τόσο το «The Mentalist», όσο και το «Private Practice». Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε, πόσο απήχηση θα γνωρίσει το «Charlies Angels». Αν το πρόγραμμα είναι πετυχημένο, τότε τόσο το «The Big Bang Theory», όσο και το νέο «How to be a Gentlemen» στο CBS θα δεινοπαθήσουν. Στο NBC το «Parks and Recreation» θα δυσκολευτεί, κυρίως λόγο της δυναμικής που δεν κατέχει το «Community». Βοήθεια έλαβε το νέο «Whitney», που φυσικά θα έχει να ανταγωνιστεί τόσο το «Greys Anatomy», όσο και το «Bones».


Η Παρασκευή ανασταίνεται! Κυρίως το ABC κάνει την έκπληξη και μεταφέρει το «Extreme Makeover: Home Edition» στην άλλοτε αναγνωρισμένη ως νεκρή ζώνη. Ιδιαίτερα θετικά κρίνει κανείς την τοποθέτηση του «Nikita» στο TheCW, όσο και του «A Gifted Man» στο CBS. Τα τελευταία επεισόδια του «Chuck» θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 8. Αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό, θα το αφήσουμε ασχολίαστο. Χωρίς αλλαγές μένει το FOX που διατηρεί τόσο το «Kitchen Nightmares», όσο και το «Fringe». Αλλά και το «CSI: NY» και το «Supernatural» που άφησαν ευχαριστημένους τόσο τους υπεύθυνους του THECW, όσο και του CBS.

Προσπερνούμε το Σάββατο, καθώς η συγκεκριμένη μέρα θεωρείται το τηλεοπτικό νεκροταφείο. Το Σάββατο θα προβάλλονται και φέτος αρκετές επαναλήψεις του προγράμματος, άπαιχτα επεισόδια σειρών που κόπηκαν ή χαμηλής ποιότητας reality. Μόνο το CBS τολμά και δείχνει φρέσκα επεισόδια του «Rules of Engagement», ίσως σε μία προσπάθεια αναστήλωσης της εμπορικότητας του Σαββάτο. Σίγουρα μεγάλη εμπορική επιτυχία δεν θα σημειώσει το δίκτυο με αυτή την επιλογή, αλλά από το ολότελα…

 Τις Κυριακές το βλέμμα μας πέφτει στο ABC. Εκεί η απουσία του «Brothers & Sisters» δίνει την δυνατότητα προκειμένου να αξιοποιηθεί η δυναμική των «Desperate Housewives» και να δοκιμαστεί ένα νέο σήριαλ. Την τιμή θα έχει το «Pan Am», μία σειρά που παίζει στην δεκαετία του 1960 και αξιοποιεί το μελόδραμα στην αμερικανική στρατιωτική αεροπορία. Καριέρα, επάγγελμα, φιλίες, ίντριγκα ενώνονται … ότι συμβαίνει και στο Greys Anatomy ή στο Private Practice. Το «American Dad» και «Bobs Burger» θα μοιραστούν σε χειμώνα και άνοιξη, ενώ το δίκτυο πράττει την ίδια πολιτική και για το «Allen Gregory» και το «Napoleon Dynamite», δύο φιλόδοξες νέες σειρές κινούμενων σχεδίων. Το «The Good Wife» επίσης μεταφέρεται πια για την Κυριακή, απέναντι από το «Desperate Housewives» και το «Family Guy».

Εν γένει μπορούμε να πούμε πως το FOX θα επεκτείνει την κυριαρχία του, κυρίως χάρη στο πολυδιαφημιζόμενο «X-Factor». Στο ABC απουσιάζει παντελώς η αλληλουχία προγράμματος, η οποία έχει προκαλέσει αλλεπάλληλα προβλήματα τα τελευταία χρόνια στο NBC. Στο CBS επέλεξαν μία ήπια προγραμματιστική ιδεολογία, μακριά από νέους πειραματισμούς, με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα να μην προλάβουν τις εξελίξεις. Μόνο το NBC ενδέχεται να μας εκπλήσσει θριαμβευτικά, οι υπεύθυνοι κατάλαβαν πως στόχος δεν είναι μόνο τι δείχνεις … αλλά κυρίως τι ώρα το δείχνεις. Μετά από μία τετραετία επέστρεψαν στο μοτίβο της αλληλουχίας φορμάτ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ?
Δείτε μερικές νέες σειρές που μας έκαναν εντύπωση

I HATE MY TEENAGE DAUGHTER (FOX) 


CHARLIES ANGEL (ABC) 


UP ALL NIGHTS (NBC) 


HART OF DIXIE (THE CW) 


PERSON OF INTEREST (CBS) 

Δημοσίευση σχολίου

40Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καταπληκτικό όπως πάντα το 'φράηντειζ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερή η στήλη... πραγματικά... μπράβο Mister Sandman... πάντως εγώ πιστεύω ότι νικητές θα είναι το CBS (που για μένα έχει μακράν τις καλύτερες σειρές) και ίσως το NBC...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω μείνει άφωνος με την δουλειά και την οργάνωση του Mister Sandman..!!!

    Πιο ολοκληρωμένος οδηγός για την νέα σαιζόν της Αμεικάνικης tv αποκλείεται να υπάρξει (oύτε κατα προσέγγιση..) και ξανά χίλια μπράβο στην καλύτερη στήλη των Tvnea..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτική δουλειά sandman. Αλλά λείπει ένα trailer. Alcatraz! Δεν πιστεύω ότι δεν σου κέντρισε το ενδιαφέρον.

    http://www.youtube.com/watch?v=gei_xZGErXU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti mas noiazei to america? gia ellada den einai to blog? eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:52 και 8:55
    Ρε, τι πίνετε; Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και αγαπάει την τηλεόραση βλέπει America.
    Στην τελική, το blog λέγεται tv nea. Δεν λέει πουθενά ότι αναφέρεται μόνο στα της Ελλάδας.
    Εγώ πάντως θα προτιμούσα περισσότερες αναρτήσεις για ξένες σειρές.
    Sandman, δε ρίχνεις και καμιά ματιά προς Μ. Βρετανία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή αν δεν βλέπουμε Αμέρικα δεν σεβόμαστε τους εαυτούς μας; Να σαι καλά, αυτό πρώτη φορα το ακούω. Δεν τα γουστάρω τα αμερικανάκια, μου τη δίνουν στα νευρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπέρα παιδιά, ευχαριστώ για τα σχόλια σας.

    8.52/8.55
    Θα υπάρξει αυριανό θέμα που θα ήταν καλό να διαβάσετε, για το θέμα που επικρίνεται την στήλη.

    @Tyler: Καλησπέρα, φυσικά! Αν δεις στο Γιουτιουμπ το Alcatraz έχει τα περισσότερα χτυπήματα από την Τρίτη που ανέβηκαν τα πρώτα promo (250χιλιάδες+), ωστόσο βγαίνει στο β' μισό και θεώρησα σκόπιμο να επικεντρωθώ στην χειμερινή.
    Πάντως η σειρά θα κάνει μεγάλη εμπορική επιτυχία, κυρίως επειδή συνδέει στοιχεία σειρών που αγαπήθηκαν δεόντως από την... νεανική γωνιά.

    @6.29: Ψηλοαναπαύτηκε ρε συ το CBS. Έχει τις καλύτερες αστυνομικές σειρές by far, αλλά θα έχει πρόβλημα. Εδώ 'μαστε. Νομίζω πως τον καλύτερο προγραμματισμό έχει κάνει FOX. Επιτέθηκε σε όλους, άλλαξε ώρα στα προβληματάκια του και τοποθέτησε πανέξυπνα τις νέες παραγωγές. Ξέρεις ξεκάθαρα ΤΙ genre θα δεις Δευτέρα ή Τετάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala exoun xefugei teleiws ston ant1!!kanoun ka8e ena tetarto diafhmiseis sto dancing,gia 10lepta to ka8e diafhmistiko!einai apla aparadektoi!!entaxei,to xeroume oti poulaei,alla oxi k tetoia koroidia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9:47 μ.μ.
    Ναι ρε συ!Είναι ότι να 'ναι.Για αυτό και κάθε Κυριακή τελειώνουν στις 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9:37
    Έλα ρε. Μη παίρνεις τοις μετρητοίς, το "όποιος σέβεται τον εαυτό του".
    Ούτε εγώ τους "πάω"τους Αμερικανους αλλά είτε μας αρέσει είτε όχι, στο θέμα τηλεόραση και κινηματογράφος είναι κορυφαίοι. Επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tyler.Durden
    Plsssssss φιλε λιφε μια περιληψη για το Alcatraz!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:13 Συμφωνώ, αλλά ό όρος επαγγελματίες δεν είναι ισοδύναμος με τον όρο καλλιτέχνες. Γιατί μπορεί να το κατέχουν το τεχνικό, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων παράγουν σκουπίδια. Δες τις ταινίες τους μόνο. Πολύ λίγες αξίζουν. Για τις σειρές τους, όσες έχω δει, ήταν απλά καλογυρισμένες σαπουνόπερες. Η Βέρα στο δεξί ήταν πολύ καλύτερη σε υπόθεση από πολλές απ αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11:15
    Δεν ξέρω τίποτε περισσότερο απ' ότι δείχνει το trailer. Στο Alcatraz εμφανίζονται από το πουθενά 20 κρατούμενοι και φύλακες που είχαν εξαφανιστεί 50 χρόνια πριν. Μία αστυνομικός και ένας «ειδικός» σχετικά με ότι αφορά τις φυλακές του Alcatraz αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

    Βέβαια, μη ξεχνάμε και την απόλυτη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που ξεκινάει στις 19 Ιουνίου. Falling skies.

    http://www.youtube.com/watch?v=MP7vrlvu9qk

    (Το America δεν είναι Ελλάδα). Το καλοκαίρι θα έχει Falling skies, True blood, Haven, Warehouse 13, Eureka, The closer και πλήθος άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tyler.Durden
    Ευχαριστω πολυ φιλε!!!!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. episis poli kales seires apo to kanali amc einai to the killing kai to fovero the walking dead!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. η καλύτερη σειρά φέτος ήταν η Νικίτα με διαφορά!!! πες περισσότερα για τις σειρές του TheCW please! Υπάρχουν και νεαρά άτομα στο blog που παρακολουθούν TheCW (Star)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mister Sandman Respect..

    Αν και θα συμφωνήσω σχετικά με την κυριαρχία του FOX τελευταία, νομίζω ότι ο γίγοντας που ακούει στο όνομα Disney (ABC) δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι το κανάλι που έχει δημιουργήσει τα πιό ακριβά διαφημιστικά slots εδώ και 7 χρόνια. Χαρακτηριστικά θυμάμαι (διορθώστε με αν κάνω λάθος), ότι μέχρι και πριν 2-3 χρόνια οι μόνες σειρές που ακούγαμε από τους περισσότερους (όχι απο εμάς που περνάμε από κόσκινο το αμερικανικό cable) ήταν του ABC. Έχω λοιπόν την αίσθηση ότι θα του γυρίσει ξανά φέτος. Μην ξεχνάμε άλλωστε και την άνοδο που σημειώνουν σειρές του καλωδιακού ABC Family.

    Πες τίποτα και για τα καλωδιακά.. Ειδικά το καλοκαίρι γίνεται της π......ς εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάρα πολύ ωραίο και ενημερωτικό άρθρο, συγχαρητήρια. όσο για τους κολλημένους που ενοχλήθηκαν με το άρθρο, γιατί εδώ είναι Ελλάδα, μπορούν ωραιότατα να συνεχίσουν να βλέπουν τα αριστουργηματικά ποιοτικά τους προγράμματα όπως Μην το πείς στη Νύφη, Η Ζωή της Άλλης, τα Τούρκικα, τις Housewives, το Πλάκα Κάνεις, το Πάμε πακέτο κλπ. ελεύθερα και να αφήσουν εμάς που ενδιαφερόμαστε για κάτι άλλο να ενημερωθούμε για τις δουλειές εκτός συνόρων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1:27
    TheCW(Star)

    Συγγνώμη φίλε μου, αλλά αυτό λέγεται ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. To Alcatraz είναι του J.J Abraams που μας έφτιαξε το Lost [δεν μου κάνει]καθώς και το Fringe [καλά ξεκίνησε αλλά τώρα το έχουν γ@μήσει].
    Μπορώ να πω πως, ανυπομονώ ελέω season finales που μας άφησαν... έτσι για CSI Miami, Supernatural [ΕΙΔΙΚΑ αυτό] και Haven. Όσο για το Warehouse 13, καλά ξεκινήσαμε αλλά η 2η σαιζόν ήταν... παντόφλα [σαν το Fringe ένα πράγμα]...Και φυσικά με τρέλα House...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 2:01
    Lost, συμφωνώ. Fringe, διαφωνώ. Ο 3ος κύκλος μακράν ο καλύτερος. Βέβαια, γούστα είναι αυτά.
    Haven, ανυπομονώ. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έφαγα χοντρό κόλλημα με Hawaii 5-0 και δεν το περίμενα καθόλου. Το είδα επειδή είχα δει όλα τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 9:07 Είμαι ένας από τους "κολλημένους". Αυτα τα προγράμματα που ανέφερες τα μισώ. Εσύ που είσαι τόσο ποιοτικός κάτσε και δες την αμερικάνικη χαϊβανίτιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα πρέπει να είναι κάποιος το λιγότερο αφελής για να συγκρίνει την ελληνική τηλεόραση με την αμερικάνικη....
    Η διαφορά είναι οτι στην αμερικάνικη tv έχεις να επιλέξεις ανάμεσα απο πολλά και διάφορα προγράμματα ανάλογα πάντα με το γούστο σου,στην ελληνική tv μπορείς να επιλέξεις απο επαναλήψεις,τούρκικα της κακιάς ώρας και κάκιστες αντιγραφές ξένων ριαλιτι.


    ΥΓ:Έχει μεγάλη διαφορά μέσα σε ένα πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα να υπάρχουν και δυο,τρία σκουπίδια από το να υπάρχουν ΜΟΝΟ σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε ευχαριστώ που με θεωρείς το λιγότερο αφελή αλλά διαφωνώ μαζί σου. Η αμερικανίτιδα έχει χτυπήσει τόσο πολύ στα κεφάλια σας που διασκεδάζετε με αυτά τα κρύα κατασκευάσματα. Είτε κωμωδία είτε δράμα έχω δει από έξω ήταν απαίσια, υπερβολικά, ξενέρωτα. Δηλαδή μόνο για αμερικανάκια. Η ελληνική τηλεόραση δεν έχει μόνο σκουπίδια, ανοιξε τα ματια σου και δες τι υπαρχει γυρω σου. Δεν υπαρχουν μονο τουρκικα η ριαλιτυ τα οποια ουδεποτε ειδα, ή επαναληψεις τις οποιες σπανια βλεπω. Δεν θα κατσω να σου εξηγήσω, κατσε εσύ και ψάξε.

    ΥΓ: Δεν προκειται και ουτε θελω να σου αλλαξω γνωμη. Και φυσικα ουτε εσυ σε μενα. Δρομος σου και δρομος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ρε άνθρωπέ μου αν δεν σου αρέσει η Αμερικάνικη tv πολύ απλά μην βλέπεις και μην μας τα πρίζεις...

    Ασε εμάς (όπως και τον περισσότερο κόσμο σε αυτόν τον πλανήτη) να βλέπει τις Αμερικάνικες σειρές και να διασκεδάζουμε.

    Ξανά πολλά μπράβο mister sandman για την πολύ καλή δουλειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οκ τρέχα με τη μάζα. Μάζα είσαι και μάζα θα παραμείνεις. Και μάθε να γράφεις ελληνικά, αγράμματε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επειδή ξέρω πολύ καλά τι παίζει στην ελληνική τηλεόραση και δεν έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου με ένα ή δυο σήριαλ που έτυχε κάποια στιγμή στην ζωή μου να δω,μπορώ και κρίνω αναλόγως.

    Δεν είχα ούτε και έχω σκοπό να σου αλλάξω γνώμη,γιατί πολύ απλά δεν είναι μόνο θέμα γνώμης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν λέει κανεις ότι τώρα η ελληνική τηλεόραση έχει πολύ αξιόλογο υλικό. Αλλά τα περασμένα χρόνια έχει ζήσει μεγαλεία που η Αμερική ούτε να τα δει. Φτάνει δε θέλω να μιλάω για τον πιο ηλίθιο λαό της γης. Το κόβω εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ρε άμυαλο πλάσμα είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας επιλέγει αυτό που του αρέσει. Η ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο ούτε ή τηλεόραση.

    Όπως μας αρέσουν κάποια προγράμματα στην Ελληνική Tv έτσι μας αρέσουν και στην Αμερικάνικη. Ούτε κανένας δεν σου είπε με το ζόρι να δεις. Δες εσύ για παράδειγμα το κομμουνιστικό πρόγραμμα της Β. Κορέας αν επιθυμείς. Δικαίωμα σου.

    Αλλά από την μία να μην παρακολουθείς και από την άλλη να γράφεις 4-5 ποστ ειρωνεύντας και γράφωντας εξυπνάδες δείχνει απλώς το κόμπλεξ που έχεις ως άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κόμπλεξ δεν έχει μόνο ο Θεός. Όλοι έχουμε κόμπλεξ. Μπορεί το δικό μου να είναι με τις αμερικανιές, δεν το αρνούμαι. Συζήτηση κάνω. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάτι δεν μας αρέσει δεν θα το κρίνουμε κι όλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @8:18 μ.μ."Αλλά τα περασμένα χρόνια έχει ζήσει μεγαλεία που η Αμερική ούτε να τα δει"

    χαχαχαχα ναι σωστά τι να πουν τα γατάκια οι Αμερικάνοι μπροστά στην μέγιστη,τετραπέρατη ΥΕΝΕΔ!!! χαχαχα κλαίω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κλαψε, γιατι δεν φαινεται να καταλαβαινεις. Δεν μιλάω για την ΥΕΝΕΔ αστοιχειωτε. Αλλα για τα απιστευτα προγραμματα που εχουμε δει. Ανοιξε τα γκαβα σου και μην κοροϊδευεις την ελληνικη τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εσυ εισαι κομπλεξικος που σνομπαρεις τα ελληνικα. Όλοι οι βλαχοι μου γινατε ξαφνικα Αμέρικαν Γουότσερς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "απιστευτα προγραμματα που εχουμε δει"
    Legen wait for it.....Dary!!! xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. πάντως αν δεν είσαι troll είσαι πολύ αστείος...
    άκου εκεί η ελληνική τηλεόραση είναι καλύτερη απ΄την αμερικάνικη χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 8a sumfwnhsw me osous vlepoun amerikanikes seires! eimai allos enas fan pou tis vlepei fanatika kai me meagalo kollima, sigoura tis protimw apo tis ellinikes giati oi ellinikes einai paromoies, ka8e xrono oi idies kwmodies, kai 1-2 drama, 8riller den uparxoun, episthmonikhs fantasias den uparxoun, musical den uparxoun, sunnexeia kwmodies kai romantza vlepoume sthn ellhnikh TV! eidame pote seires me megisses kai vampir? me e3wghinous? astunomikes? 2-3 mono ola auta ta xronia! toulaxiston h amerikanikh TV ta exei olla, apo olla ta eidh twn seirwn mexri kai reality! anyway, emena pantws mou aresan polla show fetos! mias kai den 8a vlepw polla sthn ellhnikh TV, 3-4 show mono, 8a vlepw amerikanika show opws: sto abc:revenge, sto cw:90210, gossip girl, vampire diaries, secret circle sto fox: glee, alcatraz, terra nova kai sto nbc: grimm, smash, pros to parwn auta, 8a diavasw kai tis alles seires kai 8a apofasisw, pantws fetos exoume na wraia pragmata na doume! poikilia...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !