Το χθεσινό DANCING WITH STARS 2

3
Δεν είναι είδηση πια. Ούτε έκπληξη βέβαια. Είναι όμως μια αγαπημένη συνήθεια πλέον. Το DANCING WITH THE STARS ήταν και την αυτή την Κυριακή η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, με σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από το δεύτερο κανάλι.Ο ΑΝΤ1 ήταν πρώτος στο συνολικό μερίδιο τηλεθέασης στην ζώνη του Prime Time με 34,9% στο δυναμικό κοινό 15-44, έναντι 18,3 του υψηλότερου από τα υπόλοιπα κανάλια. Συνολικά, το DANCING WITH THE STARS είχε μερίδιο 37,1% σε όλη την διάρκεια του, στο κοινό 15-44, και 38,4 στο σύνολο. Φυσικά, οι γυναίκες ήταν και πάλι αυτές που παρακολούθησαν πιο πιστά τις χορογραφίες των αστεριών, την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια και τις διαφορετικές απόψεις των κριτών για κάθε αστέρι. Στο κοινό των γυναικών 25-44, το DANCING WITH STARS είχε μερίδιο 45,5% ενώ και στις πιο νεαρές 15-24, ήταν με διαφορά πρώτο, με 38,7%. Αυτά τα ποσοστά ήρθαν να επιβεβαιώσουν την μεγάλη διαφορά που είχε ολόκληρη την ημέρα της Πρωτομαγιάς ο ΑΝΤ1 από τα υπόλοιπα κανάλια, με μερίδιο 24,2% έναντι 15,1 του επόμενου στην λίστα. Τα αστέρια του DANCING WITH THE STARS βέβαια ήταν αυτά που έκλεψαν και αυτήν την εβδομάδα την παράσταση. Το μενού της Πρωτομαγιάς είχε Σάμπα για τις γυναίκες και Βαλς για τους άντρες....
Η βραδιά άνοιξε με την Μαρία Τσουρή και τον Πάνο που έδειξαν μια βραζιλιάνικη νότα στο All My loving, χωρίς όμως να πείσουν τους κριτές, παίρνοντας μόλις 25 βαθμούς. Στο τέλος της βραδιάς μάλιστα, ήταν και το ζευγάρι που αποχώρησε, μιας και το κοινό αποφάσισε πως ήταν η σειρά του.

Ακολούθησε το βαλς του Τρύφωνα Σαμαρά και της Κλώντια-Άννα στο What the World Needs Νow της Jackie Deshannon, οι οποίοι πήγαν καλύτερα από ποτέ, παίρνοντας 30 βαθμούς από τους κριτές, οι οποίοι συμφώνησαν πως ήταν η καλύτερη εμφάνιση τους. Το κοινό πάντως ενθουσιάστηκε εκτός από την χορογραφία του ζευγαριού, και με τον χαρακτηρισμό της Ζέτας, πως πρόκειται για το «πριγκιπικό ζεύγος» του DANCING WITH THE STARS.

Η Νάντια Μπουλέ κι ο Θάνος, συνέχισαν την σάμπα με το Ain't it funny της J Lo και συγκέντρωσαν τελικά 34 βαθμούς απ’ την κριτική επιτροπή, παρότι Αλέξης Κωστάλας και Έρρικα Πρεζεράκου είχαν κάποια σχόλια για την τεχνική τους.

Ίδια βαθμολογία πήραν κι η Αγγελική Ηλιάδη με τον Ηλία, στην σάμπα τους στο Love Game της Lady Gaga, που κέρδισε πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Ο Κώστας Μαρτάκης και η Μαρία χόρεψαν ένα «αγγελικό» βαλς, στο See The Day των Girls Aloud και πήραν την πρώτη θέση με τους 36 βαθμούς που η επιτροπή τους έδωσε, όχι για τα φτερά τους, αλλά για την εντυπωσιακή τους χορογραφία.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Ηλίας είχαν ένα εκρηκρικό μείγμα σάμπας και χιπ χοπ στο When I get you alone του Robin Thickle που πήρε 34 βαθμούς απ’ την κριτική επιτροπή, αλλά έβαλε Γιάννη Λάτσιο και Φωκά Ευαγγελινό σε διαφωνία.

Ακολούθησε ο Γιώργος Γερολυμάτος κι η Φωτεινή χόρεψαν βαλς το I Wonder Why του Curtis Stigers και πήραν τέσσερα επτάρια, ακόμα και από τον Γιάννη Λάτσιο, μαζεύοντας συνολικά 28 βαθμούς, την υψηλότερη βαθμολογία τους μέχρι σήμερα.

Η Ναταλία Δραγούμη και ο Γιούρι χόρεψαν μια «επαναστατική» κατά Αλέξη Κωστάλα, σάμπα, στο διάσημο Freedοm του George Michael και πήραν κι αυτοί 34 βαθμούς.

O Αργύρης Αγγέλου κι η Έμιλυ πήραν το πρώτο δεκάρι στο φετινό DANCING WITH THE STARS, για το βαλς τους στο Piu che puoi του Eros Ramazzotti και της Cher. Πήραν τα πιο εντυπωσιακά σχόλια της βραδιάς απ’ την κριτική επιτροπή και συνολικά 37 βαθμούς.

Τελευταίοι, η Νατάσα Καλογρίδη και ο Βαγγέλης χόρεψαν μια σάμπα στην κλασική Copacabana και πήραν 35 βαθμούς, παρά το ένα μικρό στραβοπάτημα τους.

Την επόμενη εβδομάδα, όπως κάθε εβδομάδα, την Κυριακή στις 21:00 το βράδυ, τα αστέρια θα γεμίσουν και πάλι με λάμψη και εντυπωσιακές φιγούρες τις τηλεοράσεις μας και τα βλέμματα μας. Φυσικά στον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Kale ksexasan na mas poun ti noumera ekane sto 65-94 !!! Kai sto 10-18 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. monon suta ta noumera legontai? auto se enoxlise?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ME TA DELTIA TYPOU TOU ANT1 K TOU ALPHA GELAW PARA POLU...OLH TH BDOMADA EINAI STO PRIME TIME K STO SUNOLO THS MERAS 2OI K 3OI,POTE O ENAS K POTE O ALLOS,K TH MIA MERA POU MPOREI N EINAI PRWTOI BGAZOUN DELTIA TYPOU DITHYRAMBIKA,K ME TRELES LEPTOMEREIES PRWTIAS...TI PROSPATHOUN N MAS PEISOUN DHLADH?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !