Νέο επεισόδιο για ΟΥΚ

1
Οπως δείχνουν τα πράγματα, το "ενήλικο'' καρτούν του Mega ''Ουκ αν λάβοις'' επανέρχεται στις οθόνες μας καθώς σε πρώτη φάση, περισσότερες από 45.000 υπογραφές συγκεντρώθηκαν, σε λιγότερο από δέκα μέρες, αυξάνοντας σημαντικά την επισκεψιμότητα στο mini site της σειράς. Κατά συνέπεια, ο Χάρος, ο Μένιππος και ο Ερμής περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή τους στην οθόνη του Mega με το νέο ξεχωριστό επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 23:10.
Η δεύτερη φάση έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου. Παράλληλα, μέσα από το site οι fans της σειράς θα μπορούν να ψηφίζουν την καλύτερη ατάκα προκειμένου να αναδείξουν τον μεγάλο νικητή. Την Τετάρτη 1η Ιουνίου, θα ανακοινωθεί μέσα από το www.megatv.com/oyk, ο μεγάλος νικητής που θα έχει την ευκαιρία να...
ακούσει την ατάκα του, να δει τον εαυτό του να γίνεται κινούμενο σχέδιο από τους δημιουργούς της σειράς και να συμμετέχει ως Guest Star στο νέο επεισόδιο!Ήρθε η ώρα να αναδείξεις το συγγραφικό σου ταλέντο και να γίνεις εσύ ο guest star στο νέο επεισόδιο του "Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος" που θα μεταδοθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 23:10.

tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !