Ποιοι… παίρνουν τη θέση του «Νησιού»

5
Το «Νησί» ρίχνει αυλαία την επόμενη Δευτέρα 23 Μαΐου που θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιό της σειράς. Κι είναι σίγουρο ότι τα μηχανάκια τηλεθέασης θα αρπάξουν μεγαλύτερη φωτιά στο φινάλε της σπουδαίας σειράς. Να θυμίσουμε ότι το προχθεσινό, προτελευταίο επεισόδιο έκανε ρεκόρ τηλεθέασης με μέσο όρο 61,7 στο γενικό σύνολο και 68,6 στο δυναμικό κοινό. Ως εκ τούτου λοιπόν οι υπεύθυνοι του MEGA έχουν προβληματιστεί για το τι θα είναι αυτό που θα πάρει τη θέση της πετυχημένης σειράς και θα καταφέρει να κρατήσει τις υψηλές τηλεθεάσεις. Και - τουλάχιστον για μία εβδομάδα- βρήκαν την κατάλληλη λύση… και σειρά!


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, θα προβληθεί το τελευταίο για τη φετινή σεζόν επεισόδιο «Τα μυστικά της Εδέμ». Η καθημερινή σειρά του MEGA που επίσης χτυπά υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης θα ολοκληρώσει το φετινό κύκλο της με ένα… χορταστικό δίωρο επεισόδιο. Να σημειώσουμε ότι την ίδια μέρα, στην καθιερωμένη ώρα προβολής της σειράς, δηλαδή στις 7 το απόγευμα, θα προβληθεί κάποια άλλη σειρά από το κανάλι της Μεσογείων.

Έτσι, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, ότι τα «Μυστικά» θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους νωρίτερα, τελικά θα πάρουν τη θέση του «Νησιού» και είναι σίγουρο πως και εκείνη τη Δευτέρα θα φέρουν το MEGA στην κορυφή της τηλεθέασης. Μετά όμως, αρχίζουν τα δύσκολα και… οι καλοκαιρινές επαναλήψεις! Να υπενθυμίσουμε πάντως, ότι τα «Μυστικά της Εδέμ» θα συνεχίσουν να προβάλλονται και την επόμενη σεζόν αφού οι υπεύθυνοι του MEGA ζήτησαν από τους σεναριογράφους Έλενα Ακρίτα και Γιώργο Κυρίτση να παρατείνουν τις περιπέτειες των ηρών τους. Η σειρά λοιπόν θα ξεκινήσει ξανά γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου και θα ρίξει οριστική αυλαία τον Δεκέμβριο!

Πηγή: Newsit

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. to show den 8a arxisei telh septemvrh opws ka8e fora, alla telh oktwvriou me arxes noemvriou mias kai ta epeisodia einai mono 45 kai 8a teleiwsei ta xristougenna, sunolika 8a provalletai gurw stis 8 evdomades!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mallon ta mistika tha xekinisou 17 oktomvriou kai tha teliosoun 16 dekemvriou pio logiko to vrisko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. egw eixa diavasei oti 8a teleiwsei xristougenna, e3allou mhn 3exname oti 4 epeisodia 8a xrhsimopoih8oun se 2 kuriakes h mia pou 8a anoigei th sezon kai h allh pou 8a thn kleinei, alla ta panta mporoun na ginoun, den exoume para na perimenoume mexri to f8inopwro gia na doume ti 8a ginei telika! exoume kai th zwh ths allhs, edw den mas exoun pei apo posa epeisodia 8a apoteleitai ka8ws pote 8a 3ekinisei kai pote 8a teleiwsei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Problepw oti fetos to MEGA tha perasei allo ena dramatiko kalokairi (gia ton gnosto logo poy to perase kai perisi, kai anaferomai sto tourkiko pou tha bazei o ANT1 ton Ioynio)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dld ta mistika tha paizoun kathe mera??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !