Ζέτα Δούκα:Τσακώθηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη?

Χρηστος Γ
0
Τέλος στις φήμες που την ήθελαν να είναι τσακωμένη με τον Πέτρο Φιλιππίδη έβαλε η Ζέτα Δούκα σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο της εφημερίδας  "Έθνος",  «Radar!».

Η γνωστή ηθοποιός διαψεύδει τα «σενάρια» που κυκλοφορούν ότι είναι «στα μαχαίρια» με τον Πέτρο Φιλιππίδη, επειδή δεν τον ακολούθησε στην περιοδεία της «Μαύρης κωμωδίας» που εκείνος σκηνοθέτησε: «Αστειεύεσαι! Δεν έχω διαπληκτιστεί ποτέ, μαλώσει ή σκοτωθεί με συνάδελφο. Δε συνέβη ποτέ και δε συνέβη φυσικά με τον Πέτρο, που αγαπώ και με αγαπά ιδιαίτερα. Η συνεργασία μας στον “Γλυκούλη” και στην “Κωμωδία” ήταν εξαιρετική και δεν προέκυψε ούτε μία διαφωνία. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τα έντυπα, τις εκπομπές και τα blogs που επινοούν τέτοια σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Είναι τραγικό!».

«”Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”, όμως όπως λένε» της είπε αμέσως μετά ο δημοσιογράφος. «Ηλιθιότητες! Φτιάχνουν
 καπνό, χωρίς να υπάρχει φωτιά, δεν την έχουν ανάγκη. Και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό το σκηνικό! Δε μπορεί να μην δίνεις ποτέ λαβές και να σε κρεμάνε στα περίπτερα ή να κάνουν ολόκληρα θέματα σε εκπομπές για κάτι που δεν υπήρξε ποτέ! Κάνω τη δουλειά μου και μιλάω μέσα από αυτήν. Γιατί δεν το σέβονται και δεν το εκτιμούν αυτό και με εμπλέκουν σε σενάρια που δεν έχουν σχέση με μένα;» ήταν η απάντησή της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !