Μ. Τριανταφυλλόπουλος: "Είναι δύσκολο για ένα κυνηγόσκυλο να γίνει κανίς"

0
Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο ...Ταρζάν της ελληνικής δημοσιογραφίας, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό PEOPLE δηλώνοντας έξω από τα δόντια ότι είναι "πολύ δύσκολο για ένα κυνηγόσκυλο να γίνει κανίς σαλονιού".
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ήταν σαφής, απαντώντας στην ερώτηση, για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να μείνει εκτός τηλεόρασης. "Για όλη μου τη ζωή. Δεν ήμουν ποτέ εξαρτημένος από την τηλεόραση. Η αίσθηση που έχω γι΄αυτήν είναι εκείνη του εργαλείου. Δεν μου έλειψε ποτέ ίσως λόγω της επιτυχίας του zougla.gr επειδή αυτό είναι ένα εργαλείο ραδιοτηλεοπτικό. Άλλωστε, με τα εργαλεία δεν ήμουν ποτέ συναισθηματικά δεμένος, αλλά μόνο με τους ανθρώπους. Περισσότερο δένομαι με την κάμερα και τη φωτογραφική μου μηχανή παρά με το ίδιο το Μέσο".
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαντά στο ερώτημα τι θα έκανε αν η 6χρονη κόρη του, Σιένα, του ανακοίνωνε ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος. "Θα της πω...
περπάτησε και γίνε. Βγάλε τα τακούνια σου, βάλε στρωτό παπουτσάκι, γιατί έχει πολλή τρεχάλα, πολλή δουλειά και ξεκίνα!".
Ο "Ταρζάν" της δημοσιογραφίας δηλώνει ότι ποτέ δεν μετάνιωσε που έγινε δημοσιογράφος καθώς ταύτισε από την αρχή τη δουλειά με τη χαρά της δημιουργίας και την ικανοποίηση ενώ εξομολογήθηκε τον πυροσβεστικό ρόλο της συζύγου του.
"Η γυναίκα μου είναι ένας άνθρωπος πολύ χαρούμενος που αποφορτίζει τα πάντα, είναι αισιόδοξη και, επειδή έχει πάρει χαμπάρι τι "νούμερο" είμαι, όταν πάρω φωτιά δρα πυροσβεστικά και κάνει πλάκα μαζί μου".
Όσο για το εάν έχει φοβίες; "Τον οδοντίατρο. Μόνο αυτόν φοβάμαι. Ακόμη και αν με βάλουν σε πύραυλο για να πάω στον Άρη, εγώ δεν φοβάμαι καθόλου, θα το απολαύσω, θα το διασκεδάσω, θα το χαρώ. Αλλά δεν μπορώ με τίποτα τον οδοντίατρο."

real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !