Η εξομολόγηση του Μάρκου Σεφερλή στον Πέτρο Κωστόπουλο

0
Για την οικογένειά του, το γιο του Χάρη, το πόσο ερωτευμένος είναι με τη γυναίκα του Έλενα Τζαβαλιά, αλλά και την επιθυμία του να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας μίλησε στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο Μάρκος Σεφερλής.

«Αυτά που γράφω τα παίζω στο γιο μου πρώτα από όλα», λέει ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος και χαίρεται με το γεγονός ότι τώρα πια του «κάνει λογοπαίγνια» και ο 7χρονος Χάρης. Στην φήμη ότι «οι κωμικοί είναι καταθλιπτικοί», απαντά: «Εγώ δεν ήμουν ποτέ καταθλιπτικός, αλλά είμαι ντροπαλός. Ήμουν πάντα η ψυχή της παρέας. […] Ήμουν ο καραγκιόζης της παρέας. […] Για ’μένα είναι τίτλος τιμής ο καραγκιόζης». Όσο για το είδος θεάτρου που έχει επιλέξει, είπε: «Για ’μένα είναι μεγάλη τιμή που είμαι λαϊκός […]. Εγώ απευθύνομαι σε λαϊκό κοινό και παίζω για αυτούς που έρχονται να με δουν, δεν λέω σε αυτούς που δεν έρχονται γιατί δεν έρχεστε να με δείτε;». Για το Μάρκο Σεφερλή το χιούμορ είναι ένδειξη εξυπνάδας: «Όλες οι κοπέλες λένε θέλω έναν άντρα που να έχει χιούμορ, αλλά τελικά καταλήγουν με αυτούς που έχουν λεφτά. […] Πιστεύω ότι το χιούμορ δείχνει εξυπνάδα».

Όσο για τη σχέση του με την σύζυγό του Έλενα Τζαβαλιά δήλωσε: «Η γυναίκα μου με προσέχει πάρα πολύ. […] Σπίτι είμαι μες στο χαβαλέ. […] Πραγματικά περνάμε καλά. […] Δεν κουβαλάω τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι. […] Ερωτευμένος (με τη γυναίκα μου) ήμουν και θα είμαι».

Τέλος, δήλωσε έτοιμος  να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, επιρρίπτονας χιουμοριστικά την ευθύνη της επιλογής του στο κοινό: «Το σκεφτόμαστε από πέρυσι το δεύτερο παιδί. Καταρχήν μας το ζητάει ο κόσμος το κοριτσάκι, […] αλλά τελικά είπαμε να το αναβάλουμε για χάρη της τέχνης. […] Λέμε το χειμώνα (που μας έρχεται)»

Πηγή: Yupi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !