Εξελίξεις στην Εδέμ

1
Πολλές είναι οι…βόμβες που θα σκάσουν στην χορταστική τηλεταινία των "Μυστικών της Εδέμ" που θα δούμε τελικά την Δευτέρα 30 Μαίου.Μία όμως μπορούμε να προδώσουμε μια και την θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική και αυτή θέλει έγκυο την Μαρίλια ! Η κόρη της Εύας έχει μείνει έγκυος από τον Θάνο, τον παντρεμένο εραστή της και αυτό θα στείλει…αδιάβαστη τη μάνα της,η οποία θα δει το…δράμα της να επαναλαμβάνεται. Θα δούμε την Εύα να ραδιουργεί προκειμένου να …ξεμπροστιάσει στην κόρη της τον εραστή της που είναι… παντρεμένος. Θα βρεθεί στο μπαρ που τα πίνει αυτός, θα τον…παίξει, εκείνος θα την πλησιάσει, θα σκάσει φλερτ με τον Λευτέρη να προσπαθεί να την κάνει να αλλάξει γνώμη χωρίς αποτέλεσμα…
Ο Θάνος εν τω μεταξύ θα καθησυχάσει την Μαρίλια, λέγοντάς της ότι έχει πρόβλημα με την γυναίκα του, η μικρή θα υποψιαστεί ότι κάτι βρωμάει και εκεί που η Εύα θα "χτυπήσει" με κάμερα για να καταγράψει την αλήθεια και θα πάει να τα… ξεράσει όλα στην κόρη της θα σκάσει η πιο μεγάλη ανατροπή.Ποιά είναι αυτή; Αυτή που θέλει έγκυο την Μαρίλια απο τον Θάνο.
Σκέφτεστε πιο γερό …χαστούκι, πιο μεγάλη…βόμβα για την Εύα; Όχι βέβαια μια και βλέπει το…παιχνίδι της διαδοχής να επαναλαμβάνεται.
Μικρή ήταν όταν έμεινε έγκυος στην Μαρίλια,μικρή είναι και η κόρη της που μένει έγκυος και μάλιστα απο έναν άντρα που είναι…παντρεμένος με παιδιά!Πολλά τα…χαστούκια που’χει φάει,αλλά αυτό θα την…στείλει αδιάβαστη.Είχε τρομάξει με την μικρή που’χε πάρει τον στραβό τον δρόμο σχετιζόμενη με έναν παντρεμένο αλλά που να ήξερε ότι δεν θα …πρόσεχε η Μαρίλια μαζί του και ότι θα ερχόταν το μοιραίο.

tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !