Υπερβολές για την Όπρα

1
Την Τετάρτη η μεγάλη αυλαία
Την Τετάρτη 25 Μάιου πέφτει η αυλαία για το «The Oprah Winfrey Show». Ένα από τα ίσως πιο εμπορικά και πιο πετυχημένα Talkshow στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης. Το γεγονός έχει κινήσει το ενδιαφέρον σύσσωμων των περιοδικών και εφημερίδων στην Αμερική. Συνεντεύξεις ανθρώπων που βρισκόντουσαν και βρίσκονται στο πλευρό της προωθούνται από όλα τα Μέσα και είναι λογικό.
Καμία άλλη αμερικανίδα δεν έχει καταφέρει να διεισδύσει στο κοινό των γυναικών, όσο η Oprah Winfrey. Οι δίαιτες της, τα μαλλιά της, τα βιβλία που διαβάζει, οι ταινίες που «αγαπά», ακόμη και μέρη που επισκέπτεται γίνονται σύμβολα για μία ολόκληρη μερίδα ανθρώπων που σπεύδει να τα αγοράσει και να τα προμηθευτεί. Όποιος και ότι εμφανίστηκε στο σόου, είτε ως προϊόν, είτε ως πρόσωπο έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία. Μέσα σε ένα απόγευμα ή βράδυ. Υπερβολικό? Καθόλου.

Το χάρισμα της παρουσιάστριας? Να πουλά με ...

ιδιαίτερη ευκολία τις απόψεις της, τις πολιτικές πεποιθήσεις της, ακόμη και το στιλ της ως απόλυτο trend. Το δίκτυο της, ξεκίνησε χλιαρά σε μερικές πολιτείες και εκπέμπει πλέον στα μεγαλύτερα συνδρομητικά δίκτυα. Δεν χτύπησε την πόρτα κανενός, έβαλε τις νοικοκυρές, τις φοιτήτριες, τις άνεργες μητέρες να την ψάξουν και να την αναζητήσουν, αξιοποιώντας κυρίως … το διαδίκτυο και το περιοδικό της. Ήταν θέμα χρόνου να μετρήσει πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές, σε ένα δίκτυο που ξεκίνησε με την ελπίδα να έχει τουλάχιστον 300 χιλιάδες στον πρώτο χρόνο.

Τα ΜΜΕ την λατρεύουν και την φοβούνται! Το αποδεικνύει και το γεγονός ότι πουλάνε με μεγάλη ευκολία τον «αποχαιρετισμό» της. Ένας αποχαιρετισμός που στην πραγματικότητα δεν ευσταθεί. Ούτε λίγο, ούτε πολύ 70 ώρες προγράμματος θα γυρίσει τον επόμενο χρόνο, μέσα από ένα νέο σόου, … φυσικά στο δίκτυο της. Αλλά το εφέ που θα προκύψει, όταν από τα δακρυσμένα πρόσωπα δεκάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών την ερχόμενη Τετάρτη θα περάσουμε στα φωτισμένα με χαμόγελα πρόσωπα του καλοκαιριού που θα ακούσουν πως η αγαπημένη τους σταρ, γυρίζει στις οθόνες τους, για χάρη τους, είναι μέρος του Marketing. Θα την ξαναδούν, αρκεί αυτή την φορά να κάνουν συνδρομή στο … Oprah Winfrey Network.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !