Στάνκογλου- Δημητροπούλου:Οι ερωτικές σκηνές στο "Νησί"

0
Οι δυο πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Mega, Το νησί -ο σκληρός Ανδρέας Βανδουλάκης και η άπιστη σύζυγος του Άννα- φωτογραφίζονται μαζί και μιλάνε για τον θυελλώδη έρωτα, την προδοσία, το γάμο, την προσωπική τους ζωή και τα σχέδιά τους για το μέλλον.
Νιώσατε άβολα στις σκηνές όπου έπρεπε να εμφανιστείτε γυμνοί;
Ευγενία: Δεν ένιωσα αμήχανα γιατί είχα εμπιστοσύνη στην αισθητική του σκηνοθέτη. Ήμουν τυχερή, γιατί οι συγκεκριμένες σκηνές ήταν με τον Γιάννη και τον Αιμίλιο Χειλάκη που το έχουν ξανακάνει και ξέρουν πώς πρέπει να συμπεριφέρονται ώστε το πλάνο να γράψει καλά στην κάμερα, χωρίς να χρειάζεται να το επαναλάβεις πολλές φορές. Από την άλλη, και τους δύο τους γνωρίζω πολλά χρόνια. Ειδικά τον Αιμίλιο, που ενώ πολλές τον βλέπουν και τρελαίνονται, εγώ τον αντιμετωπίζω σαν το μεγάλο μου αδερφό. Ακόμα και τώρα που κάνουμε πρόβες για τον Άμλετ με το οποίο θα κάνουμε περιοδεία, μου φαίνεται πολύ περίεργο που υποδυόμαστε τους εραστές...
Γιάννης: Πιστεύω ότι κάθε ηθοποιός πρέπει να έχει καλή σχέση με το σώμα του, γιατί έτσι κι αλλιώς είναι εργαλείο της δουλειάς του. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό και το έχω κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν, αρκεί να συμπληρώνει την ιστορία με αληθινό τρόπο. Δεν σου κρύβω μάλιστα ότι και εγώ σαν θεατής, αν δω μια ερωτική σκηνή όπου δεν πρέπει να υπάρχουν εσώρουχα και οι ηθοποιοί τα φοράνε, θα στραβώσω.
Γιάννη, όταν τέλειωσες τη σχολή και άρχισε να συζητιέται το όνομά σου, αποφάσισες να παρατήσεις τα πάντα, να πας στην Αμερική και να κάνεις άλλες δουλειές.
Ήμουν πολύ νέος τότε και πολύ ερωτευμένος. Ήθελα έτσι κι αλλιώς να ζήσω για λίγο έξω και το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Για τρεις μήνες μάλιστα δούλευα μαζί με έναν φίλο μου Αυστριακό και τοποθετούσαμε πόρτες αλουμινίου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Και μικρός είχα δουλέψει σε οικοδομή και σε ταβέρνα και με τα χρήματα που έβγαζα πήγαινα ταξίδια.

Στο OK! που κυκλοφορεί!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !