Ν. Καλογρίδη:Δεν ήταν πρόθεσή μου να προκαλέσω

0
Λίγο πριν την αποχώρησή της από το "Dancing with the Stars", η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε στην εφημερίδα "Real Life" για την ζωή της αλλά και την εμπειρία της από το παιχνίδι.
Όπως εκμυστηρεύτηκε η γνωστή ηθοποιός αγαπάει και ερωτεύεται δυνατά: "Αγαπάω και ερωτεύομαι δυνατά, όποτε σαν δυναμική έχω την ίδια φόρα. Μου έχουν συμβεί και τα δύο". Μεγάλος θόρυβος είχε προκληθεί όταν είχε πει πως ο έρωτας δεν έχει φύλο. Αυτή τη φορά διευκρίνησε: "Αν ο ερωτισμός δεν υπάρχει και δε ρέει στην ατμόσφαιρα τότε τα πράγματα γίνονται στεγνά. Κι εμένα τα στεγνά και τα ξερά δεν μου αρέσουν! Αυτή είναι η άποψή μου και φυσικά η πρόθεση μου δεν ήταν να προκαλέσω",...
ενώ σχετικά με το σύντομο γάμο της στο παρελθόν αποκάλυψε: "Δεν ξέρω αν ήταν ασυμφωνία χαρακτήρων ή αν τελείωσε ο έρωτας! Το θέμα είναι πως οδηγήθηκε εκεί η κατάσταση. Τελείωσε η συγκεκριμένη version της σχέσης μας. Μ' αυτό τον άνθρωπο έχω ακόμα επαφή και ψιλομιλάμε."
Επίσης η Νατάσα Καλογρίδη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για έναν νέο γάμο: "Θα έβαζα και τρίτο και τέταρτο... Αμέ! Σιγά τώρα! Τα πράγματα πρέπει να τα ζεις όπως σου έρχονται αλλιώς χάνεις το παιχνίδι". Για τον Γιάννη Λάτσιο είπε: "Θεωρώ πως είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Έχει μια έμφυτη ευγένεια, είναι πολύ δοτικός, έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ και αυτοσαρκάζεται".
Τέλος, μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις: "Δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε για ό, τι κάνουμε. Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται, αλλά δεν ξέρω γιατί το κάνουν ούτε ξέρω αν θα το έλεγα!".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !