Χτυπάνε τον Λάκη για το απόσπασμα

5
ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΔΟΛ
Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ΤΟ ΒΗΜΑ του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη κατά του Λάκη Λαζόπουλου. Η εφημερίδα υποστηρίζει σε άρθρο της πως «ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου φέρεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον  τρόπο με τον  οποίο προβλήθηκαν και ερμηνεύτηκαν παλαιότερες και ήδη γνωστές δηλώσεις του κ. Ντομινίκ  Στρος-Καν». Θυμίζουμε πως ο Λάκης Λαζόπουλος είχε παρουσιάσει μέσα από την εκπομπή του ΚΟΜΜΕΝΟ (!) απόσπασμα  από τη σατιρική του εκπομπή.

Στο άρθρο του Παύλου Παπαδόπουλο μεταφέρουν ...

την ενόχληση του ΠΑ.ΣΟ.Κ για την «ευκαιριακή συμμαχία της αξιωματικής αντιπολίτευσης του καλλιτέχνη…» και την «εμφύτευση στη συνείδηση της κοινής γνώμης περί μυστικών διαπραγματεύσεων του κ. Παπανδρέου με  το ΔΝΤ», καθώς «αφενός μεν το «Αλ Τσαντίρι νιουζ» απολαμβάνει υψηλή θεαματικότητα και αφετέρου  δε γιατί ο κ. Λαζόπουλος έχει κατορθώσει να επιβληθεί ως κριτής των πάντων, του οποίου οι παρεμβάσεις προκαλούν περισσότερες συζητήσεις,  αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις από εκείνες της  πλειονότητας των πολιτικών».

Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει το γεγονός ότι η εφημερίδα ξεχνά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού που ανέφερε πως δεν συντρέχουν λόγοι προσφυγής της Ελλάδος στον μηχανισμό στήριξης στις αρχές του Φεβρουαρίου 2010, όπως και το γεγονός ότι το απόσπασμα κόπηκε… από την συνέντευξη του Στρος-Καν. Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται ενδιαφέρουσα. Εκτός από τον ΔΟΛ και το ΕΘΝΟΣ εξαπέλυσε έμμεση επίθεση στον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος είχε προσφέρει πλήρη κάλυψη στον τότε πρωθυπουργό της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή, όταν στην εκπομπή για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου είχε δηλώσει ζωντανά: «Μια ηθική μυγοσκοτώστρα δεν μπορεί να χτυπήσει 100 διεφθαρμένες μύγες».  

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ti lete...na tou kanoun epithesi ap to pasok tv...re tha sas paroun me tis petres kai tha gelame...akous ekei...thixtike... XIDI STON GIORGAKI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ????/ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ????Ε ΟΧΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ /ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6.14
    Στα χαρτιά έχουμε Δημοκρατία.
    Στη πράξη έχουμε πολιτική αχρηστία!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. peite ta re paidia mas exoun gia provata oi komatoskylodimosiografoi kai oi loipes dynameis..ntropi tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή εσείς δεν έχετε καταλάβει τόσα χρόνια τι κάνει ο Λαζόπουλος?Γιατί αυτό που κάνει μόνο δημοκρατικό δεν είναι... Σόρυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !