Η Τζένιφερ Λόπεζ ξεσήκωσε το American Idol

10
Του ‘δωσε και κατάλαβε η λατίνα κριτής
Την Πέμπτη η Τζένιφερ Λόπεζ είπε να αφήσει την καρέκλα του κριτή στο «American Idol» και ανέβηκε στην σκηνή προκειμένου παρέα με τον αμερικανό ράπερ Pitbull να τραγουδήσει το νέο της κομμάτι «On The Floor».
Τηλεοπτικά οι Αμερικανοί παρακολούθησαν αποσπάσματα από το νέο βίντεοκλιπ και την Τζένιφερ να λικνίζεται ερωτικά στην κάμερα, να χτυπιέται στα πατώματα και να αξιοποιεί τόσο την μεγάλη, όσο και την μικρότερη σκηνή του αμερικανικού Talentshow.
Η εκπομπή ήρθε δεύτερη στο εμπορικό κοινό (βλέπε Φράηντεϊζ) και όπως ήταν φυσικό η Τζένιφερ κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει τους τηλεθεατές, αλλά κυρίως να εκτοξεύσει τις πωλήσεις στο Internet. Λίγες ώρες μετά την μετάδοση η J.Lο. χτύπησε κορυφή στο κατάστημα του iTunes.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ η εμφάνιση υπάρχει για τα μάτια σας μόνο εδώ

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά χαλαρώστε λίγο εδώ στο ''tvnea'' που παρουσιάζετε το βίντεο της εμφάνισής της σαν αποκλειστικότητά σας. Το βίντεο είναι ελεύθερο στο youtube εδώ και μέρες και το έχουν κάνει ανάρτηση εκανοντάδες άτομα παντού. Είπαμε έχετε επιτυχία, σας διαβάζουμε με ευχαρίστηση, αλλά μακριά τα καλάμια για κάποιος συντάκτες του μπλογκ. Δεν κάνουν καλό και εκνευρίζουν και τους αναγνώστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. anaferei oti tin pempti epaikse auto..opote den to parousiazei san apokleistikotita..xalarwse..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Waios, ελπίζω να έχεις καλύτερη παρατηρητικότητα όταν διδάσκεις γερμανικά. Θα ήταν παράλογο έως τραγικό να έβαζα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στην είδηση που αναφέρεις. Κατά πρώτον το βίντεο έχει παίξει απανταχού (μέχρι και στο MAD) και κατά δεύτερον η λέξη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ή συνώνυμο του δεν υπάρχει στο κείμενο.
    Όσο για το καλάμι, ευχαρίστως να σου το δώσω, ούτε το χρειάστηκα ποτέ.

    Να περνάς καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά Mr Sandman η προσωπική επίθεση σε μένα ούτε ξυστά δεν πέρασε (ξέρεις από που) και να πας να κοροιδέψεις κανά μικρό παιδάκι όχι εμένα αγαπητέ, γιατί είσαι χαμένος από τα αποδητήρια. Αυτό πληροφοριακά. Πάμε τώρα στο θέμα μας. Λοιπόν το ''ΟΛΟΚΛΗΡΗ η εμφάνιση υπάρχει για τα μάτια σας ΜΟΝΟ ΕΔΩ'' τί είναι αγαπητέ; Δεν το παρουσιάζεις ως αποκλειστικό΄τύπου ότι μόνο εδώ θα βρεθεί το βίντεο; Και μάλιστα κάνεις την κουτοπονηριά να μην το βάλεις από το youtube για να τους ξεγελάσεις. Γιάυτο σου λέω κάνε καλύτερα ότι δεν κατάλαβες και μην το συνεχίζεις γιατί εκτίθεσαι... Το καλαμάκι δε θέλω να στο πάρω. Σου ανήκει μετά από αυτή την απάντηση (λέμε τώρα) που μου έδωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μη ζορίζεσαι. Κάποιος που διαβάζει και πραγματικά του αρέσει αυτό το ιστολόγιο, δεν είναι κακό να σου επισημένει κάτι που το θεωρεί φάουλ. Γι'αυτό στο ξαναλέω. Χαλάρωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ η εμφάνιση υπάρχει για τα μάτια σας μόνο - εδώ! Όπως θα μπορούσε να γραφτεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ η εμφάνιση υπάρχει για τα μάτια σας και τα αυτιά σας μόνο - εδώ! Το μόνο πηγαίνει ξεκάθαρα στο ...για τα μάτια σας (μόνο) και όχι για το ... μόνο εδώ! Όσο για το youtube, έτυχε να είναι iviewtunes που δεν βάζει φραγές UMG, not available in your country κτλ. κτλ.! Όσο για την προσθήκη, καταλαβαίνω την σύγχυση και σου προτείνω ένα ωραίο φλιτζάνι τίλιο. Κάνει καλό στα νεύρα! Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα το διευκρίνησες αγαπητέ, κάνοντας αυτή την διόρθωση. Έτσι όπως το έχεις γραμμένο στο blog (και πιστεύω το κατάλαβες το λάθος για να το γράψεις τώρα εδώ σωστά), ο άλλος καταλαβαίνει ότι μόνο εσύ έχεις βρει ένα link που οι άλλοι πολύ δύσκολα θα έβρισκαν στο διαδίκτυο. Επομένως ένα ''συγνώμη για την προσωπική επίθεση'' και ένα ''ναι ρε φίλε κατάλαβα το λάθος μου'' δεν θα έβλαπτε, γιατί όλοι κατάλαβαν τί εγινε και θα ήσουνα εντάξει και σε μένα και σε όσους διαβάσουν όσα γράψαμε εδώ. Ούτε σε ξέρω, ούτε θα ψάξω πληροφορίες για σένα για να στην πω (όπως έκανες εσύ). Δεν τα κάνω αυτά τα κατινίστικα. Τέλος πάντων. Εκτός από τέτοια φαουλάκια πιστεύω ότι είσαι πραγματικά αξιόλογος και γουστάρεις αυτό που κάνεις. Και επειδή και εμένα μου αρέσει και βλέπω πολύ αμερικανική τηλεόραση (σχεδόν αποκλειστικά) μαρέσει να σε διαβάζω. Κeep up the good work (με πιο προσεκτικά κείμενα άλλη φορά και πιο δεκτικό στην κριτική) p.s. Kαι τίλιο και φασκόμυλο έχω ακούσει ότι κάνουν καλό στα νεύρα. Στην υγειά μας λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη ξεκατινιάζεστε βρε παιδιά... JLo θεά!!! Άντε σειρά της Έλλης τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. min masate grafoun giati enoxleite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10 Μαΐου 2011 12:37 π.μ.
    Μαλλον αλλη αναρτηση ειδες που ειχε μπροστα αποκλειστικο, η αναρτηση δεν εχει αλλαξει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !