«Φράηντεϊζ»,Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

4
 Μετά την εβδομάδα των upfronts που παρουσίασε το Φράηντεϊζ σε μεγάλη έκταση, σήμερα θα επιστρέψουμε στις μικρές ειδήσεις γύρω από τα όσα συνέβησαν την εβδομάδα που μας πέρασε στην Αμερική. Θα σας πω για μία αποχώρηση βασικού πρωταγωνιστή σε αστυνομική σειρά, την απόλυση-μαμούθ της Cheryl Cole, για τις αλλαγές στο «Greys Anatomy» και τον κακό χαμό που έγινε στο «American Idol» με την παραγωγή και τον περσινό νικητή να ανταλλάσουν βαριές κατηγορίες.  Κλείνουμε με την «εμπορική πεντάδα».

Ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής του «Law & Order: SVU» και μάλιστα από το 1999. Ο λόγος για τον Christopher Meloni, ο οποίος όπως υποστηρίζουν γνωστά αμερικανικά περιοδικά δεν θα επιστρέψει του χρόνου στον 13ο κύκλο. Όπως αναφέρουν οι συζητήσεις με το NBC ναυάγησαν, παρά τις αρχικές θετικές κρούσεις. Ο Meloni επιθυμεί να έχει ενεργό ρόλο στην επιλογή της αντικαταστάτριας που θα πρέπει να βρεθεί για την Mariska Hargitay. Τα προβλήματα λοιπόν, διπλασιάζονται μία και οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές δεν θα βρεθούν στο πλατό για τα νέα επεισόδια της σειράς που έλαβε πράσινο φως για του χρόνου. Ο Christopher Meloni διαφωνεί επίσης με την οικονομική πρόταση, ενώ η Mariska Hargitay έχει δεχθεί μικρή αύξηση με την προϋπόθεση να μειωθούν οι εμφανίσεις της στην σειρά, προκειμένου να ασχοληθεί εντατικά με την προσωπική της ζωή και κυρίως με το παιδί που υιοθέτησε πρόσφατα.

Αλλαγές θα έχουμε –όπως όλα δείχνουν- και στο «Greys Anatomy». Η ιδέα ανήκει στην δημιουργό της σειράς Shonda Rhimes, η οποία σε δηλώσεις της σε γνωστό περιοδικό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αντικατάστασης ακόμη και των βασικών συντελεστών:  «Δεν γνωρίζω αν θα ανανεώσουν όλοι τα συμβόλαια τους με την παραγωγή, ξέρω ότι η σειρά χρειάζεται κάποιες ανανεωτικές πινελιές». Να σημειώσουμε πως χωρίς συμβόλαιο έχουν μείνει προς το παρόν ο Justin Chambers, η Ellen Pompeo, ο Patrick Dempsey, η Sandra Oh και η Chandra Wilson. Κυρίως οι πρώτοι δύο έχουν πει σε συνεντεύξεις τους, ότι δεν έχουν ερωτηθεί από την παραγωγή για ανανέωση του συμβολαίου και αυτό, παρά το γεγονός ότι εκείνο έληξε πρόσφατα.

Πριν αρχίσει, απολύθηκε. Με συνοπτικές διαδικασίες η παραγωγή του «The X-Factor» αποφάσισε πως η βρετανική προφορά της Cheryl Cole είναι αντιεμπορική και έτσι την κατέβασε από την θέση του κριτή, στην οποία είχε κάτσει από τις αρχές Μάιου. Μάλιστα η Cheryl φωτογραφήθηκε κανονικά για τις νέες καμπάνιες του τάλεντ σόου και είχε βρεθεί και στην παρουσίαση των Upfronts του FOX. Παράλληλα πηγές αναφέρουν πως είχε πάρει μαθήματα για την βελτίωση της προφοράς της. Το σκανδαλοθηρικό TMZ  εικάζει πως την θέση της Cole θα πάρει η Nicole Scherzinger που κανονικά θα συμπαρουσίαζε το σόου παρέα με τον Steve Jones. Θέμα αναμένεται να ξεσπάσει και με την αποζημίωση που θα ζητήσει η Cole, αλλά και με το μέλλον που θα έχει στην βρετανική έκδοση, δεδομένου ότι οι σχέσεις της Cheryl και του Simon (κρατά την θέση του παραγωγού στην Βρετανία) δείχνουν τεταμένες.
 
Το American Idol τελείωσε, αλλά το κλίμα χαράς τελείωσε μόλις έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Ο περσινός νικητής Lee DeWyze δεν έδωσε το τρόπαιο στον φετινό νικητή και ο παραγωγός έσπευσε να τον κράξει στο twitter. Ο παραγωγός Nigel Lythgoe επιτέθηκε στον περσινό νικητή, υποστηρίζοντας ότι ο αρνήθηκε να εμφανιστεί στην σκηνή και να παραδώσει το βραβείο στον Scotty McCreery's. Μάλιστα ο περσινός νικητής έκατσε στην πέμπτη σειρά του κοινού και δεν έλαβε ούτε μία αναφορά από τον παρουσιαστή της εκπομπής στο τελευταίο επεισόδιο του δέκατου κύκλου. Ο Lee DeWyze απάντησε άμεσα σε γνωστή εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού τονίζοντας πως δεν υπήρχε συνεννόηση για κάτι τέτοιο, συγκεκριμένα είπε: «Δεν μου είπε κανείς πότε να σηκωθώ και φυσικά κανείς δεν με φώναξε να ανέβω στην σκηνή. Επιπλέον η στιγμή άνηκε στον νικητή και όχι στον περσινό νικητή». Για να ολοκληρώσουμε: Το βραβείο παρέδωσε τελικά η Τζένιφερ Λόπεζ.  

Η πεντάδα της εβδομάδας 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ;Τα συμβόλαια των πρωταγωνιστών του Grey's anatomy δεν έχουν λήξει ακόμα..... Τελειώνουν με τα το τέλος της 8ης season....δηλαδή του χρόνου ... Άρα καμία αλλαγή σε επίπεδο πρωταγωνιστών δεν θα δούμε του χρόνου..... Αν αλλάξει κάτι αυτο θα γίνει απο την 9η season και αν.... Αυτός είναι και ο λόγος που ίσως δεν τους έχει καλέσει το abc να ανανεώσουν.... Αν και οι ίδιοι παλιότερα είχαν πει ότι μάλλον δεν θα ανανεώσουν πέρα της 8η season.... Sandman ανενημερωτο σε βρίσκω σε αυτήν τη περίπτωση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. epitelous eftase to frahnteiz!!! h prohgoumenh htan pio wraia me thn evdomada twn upfronts! h emporikh pentada pou einai?
    mister sandman to frahnteiz 8a vgainei kanonika olo to kalokairi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την Cheryl Cole είναι σίγουρο? ή ντόρος να γίνετε...
    και μήπως ξέρει κανείς πως τα πήγε το Glee στο τελευταίο επεισόδιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. greys anatomy horis meredith christina k karev den ginetai opote as elpisoume pos ola tha pane kala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !