«Φράηντεϊζ»,Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

5
Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα των Upfronts χτες το απόγευμα. Στην σημερινή έκδοση του Φράηντεϊζ σας παρουσιάζουμε όλες τις σειρές και τα σόου που συνεχίζουν, ενώ προβάλλουμε όλες τις ειδήσεις που πρόεκυψαν κατά τις παρουσιάσεις. Τέλος, σας παρουσιάζω τις σειρές που ρίχνουν αυλαία την εβδομάδα που μας έρχεται. Την Κυριακή σε ένα έκτακτο Φράηντεϊζ@upfronts θα μιλήσουμε αναλυτικά για τις νέες παραγωγές, ενώ θα ανοίξουμε τον μεγάλο φάκελο του προγραμματισμού, ενώ θα εμπλουτίσουμε το εκτενέστατο ρεπορτάζ με το TOP10 των πιο εμπορικών προγραμμάτων. Προς το παρόν το πιο σύντομο και περιεκτικό ρεπορτάζ για την εβδομάδα upfront, επιμέλειας Mr. Sandman.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ GETTY IMAGES 

NBC
Το NBC παρουσίασε το πρόγραμμα του την Δευτέρα στις πέντε το απόγευμα (τοπικής ώρας) στο ξενοδοχείο Hilton της Νέας Υόρκης. Στις σειρές που συνεχίζουν βρίσκονται: «30 Rock» (6.Κύκλος), «Chuck» (5.Κύκλος), «Community» (3.Κύκλος), «Harrys Law» (2.Κύκλος), «The Office» (8.Κύκλος), «Parenthood» (3.Κύκλος), «Law & Order: SVU» (13. Κύκλος) και «Parks & Recreation» (4.Κύκλος).

Οι νέες παραγωγές που θα δούμε για πρώτη φορά τιτλοφορούνται «Are you There Vodka? It's Me, Chelsea», «Awake», «Bent», «Best Friends Forever», «Free Agents», «Grimm», «The Playboy Club», «Prime Suspect», «Smash», «Up All Night» και «Whitney».

Κόβονται οι παραγωγές «The Cape», «Chase», «The Event», «Friday Nights Lights», «Law & Order: LA», «Outscourced», «Perfect Couples» και «The Paul Reiser Show».

Έκτακτο: Η σειρά «30 Rock» θα επιστρέψει στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αφορμή είναι η εγκυμοσύνη της πρωταγωνίστριας Tina Fey.


FOX
Το δίκτυο FOX παρουσίασε το πρόγραμμα του την Δευτέρα στις δέκα το βράδυ (τοπικής ώρας) στο New Beacon Theatre της Νέας Υόρκης. Στις σειρές που συνεχίζονται είναι:
«American Dad» (7.Κύκλος), «American Idol», «Bobs Burger» (2.Κύκλος, 13 επεισόδια), «Bones» (7.Κύκλος), «The Cleveland Show» (3.Κύκλος), «Family Guy» (10.Κύκλος), «Fringe» (4.Κύκλος), «Glee» (3.Κύκλος), «House» (8.Κύκλος), «Raising Hope» (2.Κύκλος), «The Simpsons» (23.Κύκλος).

Οι νέες παραγωγές είναι: «Alcatraz», «Allen Gregory», «The Finder», «I Hate my Teenage Daughter», «Napoleon Dynamite», «The New Girl» και «Terra Nova».

Κόβονται: «Breaking In», «The Chicago Code», «The Good Guys», «Human Target», «Lie to Me», «Lone Star», «Running Wilde» και «Traffic Light».

Έκτακτο: Το FOX θα προβάλλει το «X-Factor» δύο φορές την εβδομάδα. Συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη με τα Live και κάθε Πέμπτη την εκπομπή με τα αποτελέσματα. Όπως πράττει δηλαδή με το «American Idol».


ABC
Το ABC παρουσίασε το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν την Τρίτη στις δέκα το βράδυ (τοπικής ώρας) στο Avery Fisher Hall της Νέας Υόρκης. Στις σειρές που συνεχίζονται είναι:
«Castle» (4.Κύκλος), «Cougar Town» (3.Κύκλος), «Desperate Housewives» (8.Κύκλος), «Grey's Anatomy» (8.Κύκλος), «Happy Endings» (2.Κύκλος), «The Middle» (3.Κύκλος), «Modern Family» (3.Κύκλος), «Private Practice» (5.Κύκλος), «Body of Proof» (2.Κύκλος).

Από νέες σειρές θα απολαύσουμε: «Charlie's Angels», «Scandal», «Good Christian Belles», «Once Upon a Time», «Pan Am», «Revenge», «The River», «Apt.23», «Man Up», «Suburgatory», «Last Man Standing», «Work It».

Κόβονται «Better With You», «Brothers & Sisters», «Detroit 1-8-7», «Mr. Sunshine», «My Generation», «No Ordinary Family», «Off the Map», «V», «The Whole Truth».

Έκτακτο: Το ABC γυρίζει και την παραγωγή «Missing». Η σειρά είναι δραματική και προς το παρόν έχουν παραγγελθεί δέκα επεισόδια. Επειδή τα γυρίσματα πραγματοποιούνται και στην Ευρώπη, παραμένει άγνωστο εάν θα βγει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ή αν θα προβάλλεται από το καλοκαίρι του 2012.


CBS
Το CBS παρουσίασε το πρόγραμμα του την Τετάρτη στις δέκα το βράδυ από το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης. Στα προγράμματα που συνεχίζουν βρίσκονται: «48 Hours Mystery» (25.Κύκλος), «60 Minutes» (44.Κύκλος), «Blue Bloods» (2.Κύκλος), «Criminal Minds» (7.Κύκλος), «CSI» (12.Κύκλος), «CSI: Miami» (10.Κύκλος), «CSI: New York» (8.Κύκλος), «Hawaii Five-0» (2.Κύκλος), «How I Met Your Mother» (7.Κύκλος), «Mike & Molly» (2.Κύκλος), «NCIS» (9.Κύκλος), «NCIS: Los Angeles» (3.Κύκλος), «Rules of Engagement» (6.Κύκλος), «Survivor» (23.Κύκλος & 24.Κύκλος), «The Amazing Race» (19.Κύκλος), «The Big Bang Theory» (5.Κύκλος), «The Good Wife» (3.Κύκλος), «The Mentalist» (4.Κύκλος), «Two and a half Men» (9.Κύκλος) και «Undercover Boss» (2.Κύκλος).

Οι νέες παραγωγές λέγονται «2 Broke Girls», «A Gifted Man», «How to be a Gentleman», «Person of Interest»,  «The 2-2» και «Unforgettable».

Κόπηκαν: «!$#*! My Dad Says», «Chaos», «Criminal Minds: Suspect Behavior», «Live to Dance», «Mad Love», «Medium» και «The Defenders».

Έκτακτο: To «Two and a half Men» θα συνεχίζει να προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 9. Παρά τις τελευταίες φημολογίες που το ήθελαν να μεταφέρεται Τετάρτη.


THE CW
Την Παρασκευή 19 Μάιου το μικρότερο δίκτυο της παρέας, το THE CW παρουσίασε το πρόγραμμα του στους χώρους του Time Warner Center στις πέντε το απόγευμα (τοπικής ώρας). Συνεχίζουν: «90210» (4. Κύκλος), «America's Next Top Model», «Gossip Girl» (5.Κύκλος), «Nikita» (2.Κύκλος), «One Tree Hill» (9.Κύκλος), «Supernatural» (7.Κύκλος) και «Vampire Diaries» (3.Κύκλος).

Κόπηκαν: «Shedding for Wedding», «Life Unexpected», «Hellcats» και «Smallville».

Από προσθήκες έχουμε τις παραγωγές: «H8R», «Hart of Dixie», «Re-Modeled», «Ringer», «The Frame» και τέλος «The Secret Circle».

Περισσότερα την Κυριακή που μας έρχεται στο Φράηντεϊζ@UPFRONTS.

Πάμε να δούμε τώρα το πρόγραμμα με τις σειρές και τα προγράμματα που προβάλλουν την εβδομάδα που μας έρχεται, τα τελευταία επεισόδια για φέτος.

Στις 23 Μάιου τελειώνει το «The Event» στο NBC, το «Dancing with the Stars» στο ABC, οι παραγωγές «The Chicago Code» και «House» στο FOX. Την Τρίτη τελειώνει το «American Idol» και το «Glee» στο FOX, ενώ οι τηλεθεατές θα μάθουν τον νικητή του «Dancing with the Stars» στο ABC. Νικητής θα βρεθεί την ίδια μέρα και στο «The Biggest Loser» του NBC. Την Τετάρτη θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του «American Idol» στο FOX, ενώ στο ABC τελειώνουν για φέτος το «Modern Family», «Cougar Town» και «The Middle» και στο CBS μα αποχαιρετά το «Criminal Minds».

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Eξαιρετική δουλειά Mister Sandman !

    Το CBS έχει τις καλύτερες σειρές με διαφορά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KURIAKH 26/6

    STIS 21:00 TO VRADU,

    POLU THN KUIAKH SE (E)

    STO MEGA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα!!! Στέφανε, σίγουρο είναι πως η επιλογή του χρόνου θα είναι πλούσια. Το CBS μου κάνει αμιγώς αστυνομικό, το έχω συνδέσει κάπως, μην με ρωτάς γιατί, οπότε δεν με κερδίζει και τόσο. Γενικά κατεβάζω και βλέπω FOX, οπότε έχω ήδη κλείσει σε δύο παραγωγές που θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω να δω. Επίσης και το ABC μου έκανε θετική εντύπωση. Επιφυλακτικός είμαι με το TheCW, νομίζω πως θα είναι από τις τελευταίες του χρονιές on air. Γενικά το NBC έκανε την έκπληξη κατά την άποψη μου. Προγραμματιστικά έχει ήδη σκαρφιστεί ΠΟΙΟΝ θέλει να χτυπήσει του χρόνου. Το θέμα είναι πόσες επανεκκινήσεις να αντέξει η αγορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να σημειώσω πως στον 8ο κύκλο του House ΔΕΝ θα είναι η Lisa Edelstein [Cuddy] καθώς όπως η ίδια ανακοίνωσε,αποχωρεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To Supernatural kai to Criminal Minds einai oi agapimenes mou !!! I seira pou anameno na ksekinisei einai to Alcatraz apo ton creator tou Lost !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !