Welcome to MIPTV: Έρωτας στο Κρουαζιερόπλοιο

2
Κλείνει απόψε η διεθνή έκθεση 
ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ DOMENICA

Αν και έλειψαν ξανά τα μεγάλα αμερικανικά Studios που θα προτιμήσουν –λόγω κόστος- την εβδομάδα screening στη Νέα Υόρκη, η διεθνή τηλεοπτική έκθεση 2011 κλείνει με εντυπωσιακά νούμερα. Συνολικά 11.500 χιλιάδες παραγωγοί και 4 χιλιάδες αγοραστές βρέθηκαν φέτος στις Κάννες –ακριβώς όπως και το 2010.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως το 2012, λόγω του καθολικού Πάσχα η διοργάνωση  μεταφέρετε για τα τέλη του Μαρτίου και συγκεκριμένα για το Σάββατο, γεγονός που αναμένεται να προσεγγίσει μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών.

Το απόλυτο highlight της φετινής διοργάνωσης ήταν αναμφίβολα η σειρά κινούμενων σχεδίων «The Governator», αλλά και η παρουσία του Άρνολτ Σβαρτσενέγκερ (δες εδώ) που παραβρέθηκε σε δεκάδες συμπόσια, δελτία τύπου και γεύματα με προσκεκλημένος μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων της Ευρώπης.

Τις εντυπώσεις από πλευράς περιεχομένου έκλεψε μία ιδέα από την Γαλλία, που ακούει στο όνομα «Στα κύματα του έρωτα» και όσοι θα πιστέψετε πως είναι σήριαλ, θα κάνετε λάθος, η παραγωγή…


…και η ιδέα ανήκει σε γαλλική εταιρία παραγωγής που σκαρφίστηκε ένα θαλασσινό «Χρυσό Κουφέτο» με ηλικιωμένους να ψάχνουν το ταίρι τους, πάνω σε κρουαζιερόπλοιο. Μέσα από διάφορες δοκιμασίες, παιχνιδιάρικες ερωτήσεις και μπόλικο γέλιο, οι συμμετέχοντες προσπαθούν να βρουν ανάμεσα σε διάφορους υποψήφιους το ταίρι τους. Το συγκινητικό? Ανάμεσα στους υποψηφίους βρίσκονται παιδικοί έρωτες παλαιότερων εποχών και μπορεί ο χρόνος να πέρασε από πάνω τους, ο έρωτας μπορεί και έμεινε ο ίδιος. Το θέμα είναι θα αναγνωρίσει ο ένας τον άλλον? 

Το κόνσεπτ βραβεύτηκε ως καλύτερη ιδέα στην φετινή έκθεση των Καννών με την κριτική επιτροπή να υποστηρίζει πως συνδυάζει το reality, την κωμωδία και το συναίσθημα στις ακριβώς σωστές δόσεις.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !