Σ.Μουτίδου για Real Housewives:Εσύ αν είχες αυτά τα λεφτά πώς θα ζούσες; Αλλιώς;

10
Συνέντευξη στην «Πρωινής Μελέτης» έδωσε η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός,δήλωσε πως έχει απορρίψει δουλειές που είτε δεν της άρεσαν είτε επειδή η αμοιβή δεν ήταν αυτή που θα ήθελε.
«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από εκείνη τη χρονιά. Ήταν κι οι ορμόνες μου full και ήμουν πολύ χαρούμενη. Με προσέχανε πάρα πολύ και περνούσα τρεις ώρες ευχάριστα και γυρνούσα σπίτι μου. Θα ξανάκανα πρωινό με συγκεκριμένες προϋποθέσεις».
Όσο για το αν θα πήγαινε στο "Dancing with the Stars", η ηθοποιός δηλώνει: «Δεν το έχω δει ποτέ. Έχω δει αποσπάσματα και ξέρω ότι είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν θα πήγαινα γιατί δεν με αφορά αυτού του είδους η φιλανθρωπία».
Σε ερώτηση για το ριάλιτι με τις Ελληνίδες Νοικοκυρές: «Το θεωρώ πολύ γραφικό όλο αυτό που γίνεται. Τι να πεις στην άλλη; Γιατί ζεις έτσι; Εσύ αν είχες αυτά τα λεφτά πώς θα ζούσες; Αλλιώς; Ας τελειώνουμε με αυτό το ψέμα! Άλλο αν δεν σου αρέσει η φιλοσοφία της εκπομπής! Να μην τη δεις τότε!»

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. gt dn katalavetai oti oti malakies kanoun einai sta plaisia tou programmatos?? ola leitourgoun me senario!! aplos i protagonistries dn einai ithopoioi alla ipotithemena meli tis show biz....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είχα λεφτά σίγουρα πάντως δεν θα γινόμουν σούργελο στην τηλεόραση. Κατανοητό κ Μουτίδου?
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είχαμε τα λεφτά και δεν είχαμε τις έγνοιες που είχαμε, κάποιο κουσούρι θα είχαμε όλοι και θα το βγάζαμε είτε στην τηλεόραση, είτε στον κύκλο μας, είτε στην γειτονιά μας. Συμφωνώ απόλυτα με την Μουτίδου, αν δε γουστάρει κανείς, ας μην το δει! Γιατί να μας πιάνει τέτοια τρέλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8.11
    Γιατί στη σήμερον ημέρα το αν έχουμε λεφτά θα τα χρησιμοποιήσουμε για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε σε μια χώρα στην οποία τα πάντα ακριβαίνουν και όχι για να το παίξουμε Σκρούτζ Μακ Ντακ.
    Το τι κάνουν 3 ψωνισμένες καλό θα ήταν να μην το σχολιάζουμε (σε αυτό θα συμφωνήσω)αλλά όχι και να μας πιάνει στο στόμα της η κάθε κ Μουτίδου που καλό θα ήταν να μη βάζει όλα τα φίδια στον ίδιο σάκο!
    Μηνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός.
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dn einai katholou upervolikos o minas mia xara ta leei! tn ka moutidou tn eixa polu psila alla einai mia psonismeni p ts aresei na tn glufoun k na ts lene ti wraia p ta les k blah blah dn mporo na katalavo t sigkekrimeno ts sxolio... dn simainei oti epidi kapoios exei lefta prepei na t deixnei me tn sigkekrimeno tropo eidika se epoxes p uparxei krisi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μηνα εχεις αδικο. Η κ. Μουτιδου ειναι διακριτικοτατη και δεν εχει γινει σουργελο σαν καποιες αλλες στην tv.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. katw ta xeria apo tin 8ea moutidou :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !