H Αθηνά Ωνάση υιοθετεί την κόρη του Ντόντα

Χρηστος Γ
0
Η Αθηνά Ωνάση δηλώνει ξεκάθαρα πώς σκοπεύει να υιοθετήσει την κόρη που είχε αποκτήσει ο Ντόντα με την πρώην σύντροφό του Σιμπέλ Ντόρσα, η οποία αυτοκτόνησε την προηγούμενη εβδομάδα, δείχνοντας έτσι την μεγαλοψυχία της.
«Θα υιοθετήσω την Βιβιάν. Την αγαπώ και θέλω να ζήσει μαζί μου για πάντα», εξομολογείται η Αθηνά Ωνάση και μιλά με τα καλύτερα λόγια για την κορούλα που απέκτησε ο Ντόντα με την πρώην αγαπημένη του, Ντόρσα, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Real News». Η χρυσή κληρονόμος δηλώνει έτοιμη να υιοθετήσει όχι μόνο την Βίβιαν, αλλά και τον Φερνάντο, το γιο που απέκτησε η Ντόρσα με τον επιχειρηματία Φερνάντο Όλιβα. Η διαδικασία της υιοθεσίας θα είναι άκρα μυστική και θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς δεν υπάρχει κανένα νομικό εμπόδιο.
Προκαλούν οι δηλώσεις του φίλου της Ντόρσα,Χ. Έμερτ, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Σίγουρα θα την υιοθετήσει η Αθηνά. Θα κάνει ό,τι ακριβώς της πει ο Ντόντα. Θα μεγαλώσει σαν ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο. Θα έχει ό,τι θελήσει, εκτός από την αγάπη και την φροντίδα που μόνο η Σιμπέλ μπορούσε να της δώσει».
1 εκατομμύριο δολάρια φαίνεται να έχει δώσει ο Ντόντα στην πρώην αγαπημένη του, Σιμπέλ, για να πάρει τα παιδιά, όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα. Μάλιστα, αναφέρεται ότι η Βίβιαν και ο Φερνάντο ζούσαν με τον Αλβάρο και την Αθηνά στο Βέλγιο με την άδεια της Σιμπέλ. «Έχω την συνείδησή μου καθαρή», δήλωσε ο ίδιος, θέλοντας να βάλει τέλος σε αυτές τις φήμες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !