Με τρεις τηλεοπτικές προτάσεις ο Χάρης Ρώμας

9
Όχι μια ούτε δυο αλλά  τρεις τηλεοπτικές προτάσεις έχει καταθέσει ο πολυ καλός ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας. Όπως σας αποκάλυψε πρώτο το Tv nea o κ Ρώμας έχει ήδη προτείνει 2 τηλεοπτικές σειρές στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Η μια σειρά ειναι καθημερινή και η άλλη σειρά τύπου «Κωνσταντίνου και Ελένης» με αυτοτελή επεισόδια.Πληροφορίες μας λένε πως η τελική απόφαση θα παρθεί μετα το Πάσχα αν και η καθημερινή σειρά είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα πάρει πράσινο φως καθώς το μπάτζετ είναι απαγορευτικό.
Η 3η πρόταση έχει γίνει στη ΝΕΤ και αφορά μία κωμωδία.Όχι στο είδος που τον ξεχωρίσαμε,αλλά πάνω στη θεατρική στροφή που 'χει κάνει. Όσο για την τύχη της σειράς όπως και τις άλλες σειρές από άλλους σεναριογράφους που έκαναν τον κόπο να στείλουν το κονσεπτ της ιστορίας τους περιληπτικά μάλλον ατύχησαν μιας και οι ΕΡΤ κατα 99,9% δεν θα βγάλει ούτε μια.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τοση ελλειψη εμπνευσης πια ??? Αντι να προτεινει κατι καινουργιο, να αναμασησει μια πετυχημενη σειρα του, η οποια προβαλλεται συνεχεια ??? Τι καινουργιο θα εχει δηλαδη ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MILAS GIA EMPNEUSH OTAN STHN TV BLEPOUME TA IDIA KAI TA IDIA PES OTI O LOGOUS POU GRAFEIS EINAI GIATI THA TO DEIKSEI O ANT1 KAI ASTA TA ALLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. esu katalabes ti tha einai apo to keimeno giati egw pragmatika den katalaba

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:03 μ.μ.
    αν ήταν στο Mega αυτο θα έβλεπες και το superrrrrrrrr κατι τελειααααααααα απο μερικους ανωνυμους, αρε Πέτρο δεν περιμενα οτι γραφεις σαν ανωνυμος, ηξερα οτι μπαινεις εδω μεσα αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισως να φανει πολυ περιεργο στα ανεγκεφαλα εδω μεσα, αλλα υπαρχουμε και μερικοι εδω, που δεν τραβαμε κανενα ζορι σε ποιο καναλακι θα παιξει κάτι ! Αν ειναι καλο θα το πουμε σε ΟΠΟΙΟ καναλι και να παιζεται και αν δεν μας αρεσει παλι θα το πουμε, σε ΟΠΟΙΟ καναλι και να παιζεται. Ισως να ειναι πολυ δυσκολο να το βαλετε στο ανοητο πορωμενο σας χοντροκεφαλο, αλλα ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ !!! Αυτη η φασιστικη απαγορευση του να λεμε την γνωμη μας, χωρις να δεχτουμε επιθεση, σε καποια φαση πρεπει να σταματησει, φανατισμενα ΖΩΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mpravo 3:47 kala ta les.dystyxws gia merikous afti einai i xara sti mizeri zoi tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά θα ήθελα να δώ τον Ρώμα της εποχής 1993 μέχρι 2006.... Γιατί απο τότε που τελείωσε το ''Καφέ της Χαράς'' μου φαίνεται ότι είχε χάσει πια το χιούμορ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3:47 μ.μ.
    MONO POY DEN MAS PITHEIS FILE ALLOU AUTA MHN AKOUSETE ANT1 AGRIZOUN MERIKOI PERASTIKA SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 7:33 file den einai anagki na poronese toso poly. Allwste exei megalo dikaio se afta pou leei o 3:47

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !