Άντζελα Δημητρίου: Διαβάστε τι είπε στο Πρώτο Θέμα (UPD)

4
ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ
Σε συνέχεια της ανάρτησης μας από χθες στην οποία σας παρουσιάσουμε την είδηση για την συνέντευξη που παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, σας παρουσιάζουμε σήμερα αποσπάσματα από τα όσα είπε η λαϊκή τραγουδίστρια στους δημοσιογράφους της εφημερίδας.

« Το όνομα μου μπλέχτηκε γιατί ήμουν εύκολος στόχος. Λες και 
είχαν να κάνουν με το Ρωχάμη. Όταν όλοι οι λωποδύτες και οι φοροκλέφτες κυκλοφορούν ελεύθεροι... Εμένα με βγάζουν Ντίλιγκερ και κλέφτη και εκβιαστή και νονό».

 Η Δημητρίου υποστηρίζει ότι η αστυνομία χρησιμοποίησε το όνομα της στην ογκώδη δικογραφία για να ξεχάσουμε τα άλλα μας προβλήματα.

«Ε, βέβαια... Να μην μπλέξουμε και ένα όνομα που μπορεί να απασχολήσει λίγο παραπάνω τον Τύπο? Ένα όνομα που είναι πολύ μεγάλο? Να ξεχάσουμε τα προβλήματα που γίνονται στην Κίνα (σημ. εννοεί τις καταστροφές στην Ιαπωνία) και να ασχοληθούμε με το θέμα της Άντζελας Δημητρίου? Τους λέω συγχαρητήρια».

 Η Άντζελα Δημητρίου δεν αρνείται στην συνέντευξη του Πρώτου Θέματος πως η φωνή που ακούγεται στις ηχογραφήσεις της ΕΥΠ είναι δική της.

«Με επιχειρηματίες αυτοκινήτων μιλούσα… Από αυτούς είχα αγοράσει μία Mercedes 600. Και μου είπαν λοιπόν: «Θες να μεσολαβήσουμε εμείς που είμαστε στην πιάτσα επιχειρηματίες μήπως μαζέψουμε κανένα φράγκο»».

Η Άντζελα Δημητρίου έχει ήδη στείλει τον δικηγόρο της στην ανακρίτρια για να δηλώσει πως ανά πάσα στιγμή βρίσκεται στην διάθεση της. Αν και οι επαφές της με κατηγορούμενους δεν είχαν ως στόχο την εκβίαση του πρώην συντρόφου της.

«Ο άνθρωπος αυτός με επισκέφτηκε πέρυσι, όταν ήμουν κρατούμενη στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου για τις επιταγές. Με ρώτησε από ενδιαφέρον γιατί κρατούμαι, του είπα, και προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε ό,τι είχε να κάνει με το χρηματικό ποσό που μου χρωστούσαν. Να μεσολαβήσει δηλαδή για να το πάρω. Όλα αυτά σε φιλικό επίπεδο. Μου είπε ό άνθρωπος ότι είναι επιχειρηματίας και για το λόγο αυτό να πείσει τον … να δώσει κανένα φράγκο».

«Από καθαρό ενδιαφέρον με ρώτησε «Τι έγινε κορίτσι μου, μπορώ να βοηθήσω κάπου?» Και από ότι φαίνεται και από τις κασέτες ούτε και εκείνοι λένε: «Θα πάμε να του σπάσουμε τα χέρια, να του κόψουμε τα πόδια». Ούτε κι εγώ τους είπα όταν με έπαιρναν τηλέφωνο. Γιατί εκείνοι με έπαιρναν, δεν τους πήρα εγώ».

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. sourgelo i kopela....onoma poli megalo, problimata sti kina...Ti allo na akousoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eleos pia.Tin exoune faei afti ti gunaika.AFHSTE TH HSYXH!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Htan , einai kai tha einai onoma megalo!H Kariera tis to apodeiknuei!Platinenioi,xrusoi,music halls, terasties epituxies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν την μαζεύει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !