Η Στεφανίδου ξαναχτύπησε!

19
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ 

Η Τατιάνα Στεφανίδου ξαναχτύπησε και επέστρεψε στο είδος και ύφος της εκπομπής που της ταιριάζει απόλυτα. Η «δημοσιογράφος» του απογευματινού Star φόρεσε τα καλά της και έβγαλε ζωντανά στο στούντιο τους δύο γονείς του αδικοχαμένου 25χρονου κοριτσιού που έχασε την ζωή του την Τετάρτη σε τροχαίο δυστύχημα. Το 25χρονο φωτομοντέλο είχε γίνει γνωστό μέσα από την πρωινή εκπομπή «Καφές με την Ελένη» και συμμετείχε στην στήλη της εταιρίας Max Factor.

Η «δημοσιογράφος» αφού είδε και αποείδε με τα χαμηλά νούμερα που την τοποθετούν σε όλες σχεδόν τις μεταδόσεις κάτω από τον μέσο όρο του εμπορικού κοινού στο Star  θεώρησε ηθικά σωστό να βγάλει τους γονείς ζωντανά στο στούντιο μία μέρα μετά την κηδεία και να τους ρωτήσει για το δράμα που βιώνουν. Απόλυτα σεβαστή η απόφαση των δύο γονέων να θέλουν να καταγγείλουν το κράτος για την αδιαφορία του και την απανθρωπιά που έδειξε, απόλυτα απαράδεκτος ο ...
τρόπος με τον οποίο αυτή έγινε.

Μετά από συνοπτικές διαδικασίες αναφορικά με την ζωή του κοριτσιού, η παρουσιάστρια πέρασε γρήγορα στο ζουμί ζητώντας πληροφορίες για το ατύχημα. Το «ξέσπασμα της μάνας» όπως τιτλοφορήθηκε η συνέντευξη σε κάποια στιγμή ενισχύθηκε με κοντινά πλάνα στα δάκρυα της χαροκαμένης μάνας που έχασε ελάχιστα εικοσιτετράωρα νωρίτερα την μοναχοκόρη της.

Βεβαίως αύριο που θα γραφούν (ή μάλλον δεν θα γραφούν) έντονες τηλεοπτικές κριτικές, εκείνες θα θεωρηθούν ως πονηρά μυαλά. Το ερώτημα που γεννάται όμως είναι, εάν σε περίπτωση απουσίας θεματολογίας και ιδεών είναι προτιμότερο να βγάζεις στο γυαλί δύο γονείς που ψυχολογικά δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση (και φαινόταν καθ’ όλη την διάρκεια της εκπομπής) ή εάν είναι προτιμότερο να αποχωρήσεις από αυτό που κάνεις, σεβόμενη κυρίως το τηλεοπτικό κοινό, μα κυρίως την μνήμη ενός κοριτσιού που σίγουρα δεν θα ήθελε να καταλήξει στην κρεατομηχανή του απογευματινού προγράμματος.

Γιατί πραγματικά αυτή την τηλεόραση,… δεν «αξίζει να την ζεις».

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί ρε,με το ζόρι τους έβγαλε?Τους άρπαξε από τα μαλιά και τους έσυρε στο στούντιο?Το ότι υπάρχει και η πιθανότητα να είχαν ανάγκη να μιλήσουν δεν το σκέφτεστε?Έλεος πια.Σταματήστε τον πόλεμο στην Τατιάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω με το άρθρο. Τέτοιες τατιανές με βγάζουν εκτός εαυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηταν αισχρη κ ντροπη της! εκμεταλλευτηκε τη θλιψη των γονεων κ την αγανακτηση τους. αισχος.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Tatiana einai KARAKATINARA!! Ntroph ths...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mia xara einai h tatiana eleos poia me merika kollhmaena kefalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΒ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ /ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ Η ΧΑΣΑΠΙΣΑ/ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ /ΚΥΝΙΚΗ ΣΑΡΔΟΝΙΑ ΕΓΩΠΑΘΗΣ ΜΑΤΕΑΙΟΔΟΞΗ ΑΠΛΗΣΤΗ ΑΝΕΝΤΙΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχει ίχνος ντροπής αυτή γυναίκα;Έλεος πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ntropi!! kai to xeirotero einai pos ekane kai kala noumera! aisxos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. se aytous p lene oti i tatiana pezei me ton pono ton anthropon prokeimenou na sosei tn ekpompi e den tous krataei to maxairi sto lemo r paidia siga .... kai outos i allos doulia ts einai na anebasoun tin tiletheasi tora to poso aksiopistoi einai , apotelei allo thema ( kai den ipostirizo kanena)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kλασική Τατιάνα. Τι να πώ, εδώ ξεπούλησε τα παιδιά και τη Φιλιπινέζα της στο φακό σε αυτό θα κόλλαγε?
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποσο αφελεις ειναι ορισμενοι.Να τους βγαλει αλλα οχι την αλλη μερα της κηδειας.Ας εβγαζε τον πατριο της που ηταν πιο ψυχραιμος οχι την μανα που εκλαιγε και δωστου κοντινα πλανα.Οταν η μανα της ζητησε βοηθεια για την διελευκανση την εκοψε αποτομα,λεγοντας εμεις μεχρι εδω μπορουμε να βοηθησουμε, και πηγε σε διαφημισεις,ενω οταν γυρισαν τους ειχε εξαφανισει απο το στουντιο και αρχισε με την αλλη ιστορια.
    Ειχε δικιο η γκολεμα που ειπε οτι πουλαει τα παντα,αλλα η σεμινα ειπε το καλυτερο,"κρουελα και γλυκια μου χασαπισα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mr sandman τα σεβη μου!!!
    Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΑ!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ!
    Αυτο που με βγαζει εξω απο τα ρουχα μου ειναι οτι αν ΔΕΝ ηταν μοντελο της Ελενης Μενεγακη πολυ απλα δεν θα ασχολιοταν καθολου!
    Το 2ο που επισης με βγαζει εξω απο τα ρουχα μου ειναι η ΑΣΥΛΙΑ που εχει αποκτησει η μανδαμ Ευαγγελατου απ'ολη την μπλογκσφαιρα(+ τα μεσημεριανα) εκτος απο εσας φυσικα!
    Συνεχισε να τα χωνεις ετσι οπως πρεπει!!!

    Satsoks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι δεν τους έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό για να πάνε αλλά όταν η μητέρα της κοπέλας θέλησε να καταγγείλει κάποια πράγματα την έκοψε απότομα,πήγε σε διαφημίσεις και όταν γύρισε ξεκίνησε άλλο θεμά..το μόνο που ήθελε ήταν να εκμεταλλευτεί τον πόνο τους για να ανεβάσει τα νούμερα,όχι να τους δώσει την ευκαιρία να πουν αυτά που εκείνοι ήθελαν.Όταν οι γονείς θέλησαν να μιλήσουν και να πουν αυτά που πραγματικά ήθελαν τους σταμάτησε και πήγε σε άλλο θέμα αφού πρώτα είχε κάνει τη δουλειά της,με τα κοντινά πλάνα στα δάκρυα της μάνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βεβαίως αύριο που θα γραφούν (ή μάλλον δεν θα γραφούν) έντονες τηλεοπτικές κριτικές, εκείνες θα θεωρηθούν ως πονηρά μυαλά. Το ερώτημα που γεννάται όμως είναι, εάν σε περίπτωση απουσίας θεματολογίας και ιδεών είναι προτιμότερο να βγάζεις στο γυαλί δύο γονείς που ψυχολογικά δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση (και φαινόταν καθ’ όλη την διάρκεια της εκπομπής) ή εάν είναι προτιμότερο να αποχωρήσεις από αυτό που κάνεις, σεβόμενη κυρίως το τηλεοπτικό κοινό, μα κυρίως την μνήμη ενός κοριτσιού που σίγουρα δεν θα ήθελε να καταλήξει στην κρεατομηχανή του απογευματινού προγράμματος.


    Τα είπες όλα! Καλύτερα να φύγει από το να δολοφονεί για δεύτερη φορά ένα κορίτσι που ήδη έχασε άδικα την ζωή της. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απόσπασμα από την χθεσινή εκπομπή της Τατιάνας:

    http://www.youtube.com/watch?v=-nlGsSDW_MQ&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδια εγω χτες την ειδα για ενα λογο
    οταν ειδα μοντελο της Μενεγακη και ακουσα καταγγελια σκεφτηκα οτι θα μπλεξουν την Ελενη,(γιατι κατι ακουσα αλλου για την ασφαλεια του κοριτσιου).Τελικα ηταν ασφαλισμενη η κοπελιτσα αλλα σε ιδιωτικη ασφαλεια η οποια εληξε τον περασμενο μηνα
    Μην πειτε οτι δεν ηταν κραχτης ο τιτλος,ποσο αφελης πια να ειναι ο κοσμος με κατι τετοιο ακου ΄'ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ"το κοριτσακι δεν ειχε ονομα?? να χρησιμοποιεις ενα τετοιο υποτιτλο για να πουλησεις τετοιο θεμα.Μου αρεσει που την υπερασπιζονται καποιοι.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι γονεις πηγαν στην εκπομπη για να καταγγελουν τι εγινε με τα νοσοκομεια και πολυ καλα εκαναν οι ανθρωποι .Τωρα αν τους εκοψε και εδειχνε αλλα τι να πω .δεν το ειδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απο οτι καταλαβα ουτε με το νοσοκομειο ειχαν προβλημα ακριβως ουτε με τους γιατρους,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ περισσοτερο τα ειχαν με το παιδι που εκανε το ατυχημα,αυτα ειναι καθαρα προσωπικα που θα τα βρει η ανακριση τι δουλεια ειχε η τατιανα να το βγαλει στον αερα.
    Οι γονεις ηταν απελπισμενοι αυτη δεν ηξερε να τους προστατεψει????ολα πια για τα νουμερα,ηταν προβλεψιμα αυτα τα νουμερα γιατι ειπαμε το αιμα πουλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !