Ο Γιάννης Λάτσιος για την πρωινή ζώνη, Αρναούτογλου και Μανωλίδου

3
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε για τη φιλία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής της Ευγενίας Μανωλίδου.
«Τον Γρηγόρη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV είχε έρθει στον ΑΝΤ1 γύρω στο 2000, αλλά τον ξέρω και από τη Θεσσαλονίκη» είπε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε ποιός του είχε μιλήσει πρώτη φορά για τον Γρηγόρη: «Για να σας πω την αλήθεια, ο πρώτος που μου μίλησε για τον Γρηγόρη ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης. Κάτι ψάχναμε τότε και μου λέει: “υπάρχει εκεί ένα παιδί, και είναι εξαιρετικό, δες το”».
Ταυτόχρονα, σχολίασε όσα ακούγονται για το μέλλον της πρωινής ζώνης του καναλιού: «Υπάρχουν σκέψεις και προτάσεις για όλη την πρωινή ζώνη, αλλά αυτό δεν αφορά το Γιώργο Παπαδάκη.Προφανώς μας απασχολεί η πρωινή ζώνη και το κόστος της όμως αυτό δεν αγγίζει τον Γιώργο Παπαδάκη, με την έννοια ότι δεν θα υποχρεωθεί ποτέ να παρουσιάσει μια 5ωρη ή 6ωρη εκπομπή» είπε....
Τέλος, σχετικά με τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το «Dancing With The Stars daily», ο Γιάννης Λάτσιος είπε: «Την Ευγενία την αγαπάμε.Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη ζώνη και είναι μια εκπομπή που δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Παρ’ όλα αυτά, δουλεύουμε και πιστεύουμε πως θα πάει καλύτερα».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. se ligo tha vgainei k se zwntanh syndesh se meshmeriana,aftos pou mexri propersi eblepe camera k ginotan kapnos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Ευγενια την αγαπανε και την κρατανε παρα την πανωλεθρια των 7ριων καθε μερα. Την Ονειροπαγιδα με τα 20ρια της ομως ξερανε να την κοψουν και τωρα τραβανε τα μαλλια τους τις Τεταρτες.... Σουπερ το τμημα προγραμματισμου σας, μπραβο και εις ανωτερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giati h oneiropagida mportsa sto 50 50 tha ekane kalutera noumera apo to steps? e den nomizw allwste h tetartes einai mia kalh mera tou ant1 me plaka kaneis kai radio arbula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !