ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ο Μουτσινάς στην θέση του Λάκη;

3
 Ανάρτηση από Mister Sandman
Η διοίκηση του Alpha προσπαθεί να μεταπείσει τον γνωστό ηθοποιό για μία παράταση της αποφασισμένης «τηλεοπτικής συνταξιοδότησης» για τουλάχιστον δύο χρόνια. Οι συζητήσεις βέβαια συνεχίζονται, αλλά ο ίδιος δείχνει να είπε εκ νέου όχι στο κανάλι, προκειμένου να συνεχίσει το τηλεοπτικό «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και την επόμενη χρονιά.Μέσα από tvnea παρουσιάσαμε ανάρτηση, η οποία επιβεβαιώθηκε πλήρως, σύμφωνα με την οποία ο γνωστός ηθοποιός δέχθηκε μαρκάρισμα προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία τον Μάιο για δύο ακόμη χρόνια.  Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μπορεί να έχει συμβόλαιο με το κανάλι για έναν χρόνο ακόμη (αν ενεργοποιηθεί το +1: Μάιος 2012), ο ίδιος ωστόσο θέλει να αφοσιωθεί στο διαδίκτυο και στο θέατρο και τηλεοπτικά να περιοριστεί απλά στην παραγωγή και συγγραφή  έκτακτων και 60λεπτων «Δέκα Μικρών Μήτσων».Παρασκηνιακά στον Alpha αναζητούν τώρα την νέα γενιά της σάτιρας που βρίσκεται μέσα από τους γνωστούς έλληνες stand-up Comedians.  Δεν είναι μυστικό, πως η διοίκηση του καναλιού σπεύδει επίσης να ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος δείχνει να αποτελεί το απόλυτο φαβορί για να μπει σφήνα στο δίωρο 21.00-23.00 τις Τρίτες από τον ερχόμενο χειμώνα.
Ευχαριστούμε το Πολύ Μπλά Μπλά για την μεταφορά της είδησης στην εκπομπή τους....

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Παρτσώλης είπε ότι ο Λαζόπουλος είπε όχι σε ανανέωση και συμφωνεί με το δημοσίευμα. Μίλησε με τον Μουτσινά και παίζει να δούμε το Δέστε τους βράδυ και εβδομαδιαία να βγαίνει stand up comedy. Ότι λέει και το tvnea είπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν μ'αρέσει.Αν πάει να κάνει κάτι παρόμοιο με το Λαζοπουλο θα αποτύχει,αν κάνει κάτι δικό του,κάτι καινούριο δεν ξέρω μπορεί οι τηλεθεατές να του δώσουν μια ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !