Το 'καρφί' του Νίκου Μουτσινά προς τον Ant1

Χρηστος Γ
11
Aν μια συνεργασία τελειώσει άδοξα...δεν ξεχνιέται εύκολα!Στη χθεσινή εκπομπή των 'Δέστε τους' ο Νίκος Μουτσινάς πέταξε την σποντούλα του!Με αφορμή ένα ''ξεσκόνισμα'' στις γνωστές υπερφίαλες ατάκες της Μανωλίδου,είπε:<<Αν κρίνω από τη δική μου εμπειρία,η εκπομπή της θα έπρεπε να κοπεί στις 3 μέρες.
Στον Ant1 δεν επιτρέπουν να λες πως δεν περνάς καλά,δεν τους αρέσει!>>.Γι'αυτό έφυγες μόνο βρε Νικολάκη....?

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μια χαρα ηταν οι ατακες της μανωλιδου. της τα πρηξαν ολοι της γυναικας (ολοι που τοσα χρονια αποτυχιες εκαναν μαζι κ ο μουτσινας) κ ειπε "αν θελουν ας ερθουν να κανουν καλυτερα την εκπομπη".
    οσο για το μουτσινα οσο ταλεντο εχει τοσο πιο μεγαλη εμπαθεια βγαζει προς ατομα που δε συμπαθει. αυτους που συμπαθει ουτε καν τους αγγιζει κ ας λενε πολλες βλακειες κατα καιρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ ας μη ξεχναμε κ τα καρφια της ηλιακη που το εχει κανει επαγγελμα το χωσιμο στη μανωλιδου... δλδ πραγματικα η αταλαντη η δευτεραντζα που κολλησε πανω στο μουτσινα για να εχει λογο υπαρξης στη τβ μας.. τολμαει κ μιλαειιιιιιιι!!! ελεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dn exei adiko... thn dikia tous ekpomph me thn zarifh thn ekopsan k ekane k megalytera noumera apo thn manolidou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μουτσινάς ή η Ηλιάκη θα είχε δικαίωμα να μιλάει μόνο αν έλεγε καλά λόγια για την Μανωλίδου; Εννοείται πως στο ξεσκόνισμα που κάνει πιάνει ανθρώπους που του κάθονται "κάπως" όχι απαραίτητα που να μην τους συμπαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μουτσινας φετος με την επιτυχια που κανει δεν του ταιριαζει να πεταει καρφια/αδικειται/Στο πρωινο που εκανε με την Κατερινα ηταν και οι δυο λαθος πληθωρικοι και ο ενασ καπελωνε τον αλλον /Δεν τους ταιριαζε /Καμια σχεση το τοτε με το τωρα /ειναι πολυ καλος /Ας μην αρχισει κιαυτος τις ιντριγκες /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:44 οχι βεβαια (κ εγω παρακολουθω μουτσινα καθε μερα κ μου αρεσει κ πριν κανει νουμερα) απλα οταν βγαζει εμπαθεια δεν ειναι καλος.- πχ τον λιαγκα ουτε να τον φτυσω προσωπικα, αλλα τ οτι τ ον ξεσκονιζει πρωι μεσημερι βραδυ ο νικος ενω αντιστοιχα την αγαπημενη του ελενη ουτε την αγγιζει παρα σπανια ειναι υπερβολικο. δεν μπορει να ξεφυγει απ τις προσωπικες του αντιπαθειες ή συμπαθειες κ εκει χανει. αν τα καταφερει να ισορροπησει αυτα τα 2, πιστευω θα ειναι καλυτερος
    οσο για την ηλιακη για κανενα δεν εχει δικαιωμα να μιλαει κ με τετοιο τροπο. ας κοιταξει τη καμπουρα της πρωτα κ μετα να κρινει τους παντες. ε μα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MPA 8EKLA NOMIZW OTI THN ELENH THN AFHSE STHN HLIAKH /AYTH DEN LEEI OYTE GIA THN EYGENIA OYTE GIA THN ELENH KALO/MH SOY PW OTI STRABOMOYTSOYNIAZEI KIOLAS /!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα και εγώ δεν συμφωνώ πάντα με τα πρόσωπα που "πιάνουν" στο στόμα τους αλλά αυτό είναι το στυλ της εκπομπής και προφανώς ο καθένας επηρεάζεται από τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειες που τρέφει. Είναι ανθρώπινο, αυτό λέω... Και ο Λαζόπουλος έχει εμμονές και πολύ περισσότερες, δεν μου αρέσει και μένα αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να το αφήσεις στην άκρη όσο πνευματώδης και έξυπνος και αν είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οτι και να λετε ο μουτσινας κακια δεν βγαζει για μενα.Ακομη και για τον λιαγκα αυτα που λεει δεν τα παιρνω οτι τα λεει με κακια.Ουτε καν για την μανωλιδου, εγω το βλεπω χιουμορ εξυπνο, δεν με ενοχλει.Η ηλιακη ομως βγαζει κακια.Πραγματι αυτη επωμιζεται την επιτυχια του μουτσινα,χωρις αυτον το δεστετους δεν θα εκανε τοσο ψηλα νουμερα.

    Αν σχολιαζε αρνητικα την ελενη θα χτυπουσε ασχημα, γιατι η ελενη ουσιαστικα τον βοηθησε απο περσι.Εδω μια δυο φορες ειπε οτι δεν του αρεσε το ντυσιμο της και τον εκραξε το σταρ.Εδω που τα λεμε η ελενη τι δικαιωματα εχει δωσει στην τηλεοραση?????.Για τα προσωπικα της θα την κραξει???.Αυτα δεν αφορουν κανενα νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2:03 popo ti drama zeis kai esi sou thixane tin vassilisa sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !