Έκτακτο Γεγονός:Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Alter.

13
 Μ.Πέμπτη 4:26μ.μ

Αυτό ήταν ο τηλεοπτικός σταθμός Alter παγώνει απο σήμερα στις 18:00. H Γενική Συνέλευση των δημοσιογράφων του ALTER με την συντριπτική πλειοψηφία, τάσσεται υπέρ της Επίσχεσης εργασίας κάτι που θα σημάνει "μάλλον" και την οριστική ταφόπλακα του τηλεοπτικού σταθμού Alter.Πριν από λίγα λεπτά οι δημοσιογράφοι του Alter  υπέγραψαν για την   Επίσχεσης εργασίας και τα έστειλαν ήδη στην ΕΣΗΕΑ για να ξεκινήσουν .
Εν τω μεταξύ η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να χορηγήσει δάνειο 700 ευρώ σε όσους εκ των εργαζομένων του τηλεοπτικου σταθμου Αlter το έχει ανάγκη.
H ανακοίνωση των εργαζομένων του Alter
Συνάδελφοι εμείς οι εργαζόμενοι που δεν έχουμε διασφαλίσει τα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών, βγαίνουμε από το καβούκι μας για να ζητήσουμε από όλους τους υγιείς επαγγελματίες στον χώρο της είδησης, από όσους ακόμη διατηρούν τις αντιστάσεις τους, να μας δώσουν λίγη από την ενέργειά τους και να προχωρήσουμε μαζί δυναμικά....
Συνάδελφοι
Το επαγγελματικό μας καταφύγιο βρίσκεται στον «αέρα», αλλά βλέπετε κι εσείς ότι συνδικαλιστική «ομπρέλα» δεν διαθέτουμε! Βρισκόμαστε εκτεθειμένοι στην ανεμοθύελλα που άρχισε να χτυπά τα Μ.Μ.Ε.. Σήμερα, είμαστε εμείς… Είναι θέμα χρόνου να συμβεί το ίδιο στο σύνολο όλων των μέσων.
Συνάδελφοι
Απλώνουμε το χέρι σε όλους όσοι δουλέψαμε επί χρόνια δίπλα- δίπλα, τιμώντας τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις αλλά και τον κώδικα δεοντολογίας. Σε όλους όσοι έβαλαν «πλάτη» στη δημιουργία και την καθιέρωση των ιδιωτικών καναλιών και την ΕΡΤ. Σε όσους δουλεύουν στον γραπτό τύπο, στο ραδιόφωνο, στα πόρταλ, στα μπλογκς.
ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…
… να υπερασπιστούμε όχι μόνο τη διασφάλιση μιας Σ.Σ.Ε, αλλά και της αξιοπρέπειάς μας και το κύρος του επαγγέλματός μας, πριν είναι πολύ αργά.
Συνάδελφοι
Όποιος νομίζει πως όσα συμβαίνουν σήμερα στο Alter θα μείνουν εκεί, κάνει τεράστιο λάθος! Η λαίλαπα θα χτυπήσει σύντομα και την δική του πόρτα… Μόνο ενωμένοι μπορούμε να προλάβουμε όσα «μαγειρεύουν» πίσω από την πλάτη μας με τις επικείμενες πτωχεύσεις, συγχωνεύσεις, μαζικές απολύσεις και περικοπές.
ΛΥΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ
* Σας καλούμε να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι, ο καθένας από το χώρο του. Δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, τεχνικοί και προσωπικό όλων των ΜΜΕ που υπηρετούμε την προάσπιση και προώθηση της είδησης, ας τολμήσουμε!

* Σας καλούμε να διερευνήσουμε ποιοι και για ποιους λόγους μας έφεραν ως εδώ και ποιο μέλλον επιφυλάσσουν σε όλους μας.

* Σας καλούμε σε εποικοδομητικές συναντήσεις για την ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων, για να μεθοδεύσουμε τις αντιστάσεις μας, κάθε μέρα στις εγκαταστάσεις του Alter, όποια ώρα μπορείτε. Εμείς, εδώ θα είμαστε, έστω κι αν δεν παράγουμε δημοσιογραφικό έργο λόγω της επίσχεσης.

Η Γ.Σ. ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ALTER

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. diladi tha papsei na ekpempei entelws i tha servirei konserves ep'aoriston?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. krima....kai an ginei auto dn nomizo pos tha paroun kai ta ipoloipa....ego skeftomai autous tous anthropous ton 700-800 euro pos zoun pos ta katafernoun??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MALLON THA PAIZEI ME EPANALHPSEIS, ALLA OXI GIA POLU MIAS KAI THA PREPEI NA UPARXEI ENHMERWSH APO TO KANALI ME EIDHSEIS PRAGMA POU DEN THA MPOREI NA TO EXEI, OPOTE MALLON PAEI GIA TAFOPLAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά..ούτε κονσέρβες θα έχει!Για να υπάρξει "κονσέρβα" πρέπει να υπάρχουν και πρόσωπα-τεχνικοί-στο κανάλι για να τις τοποθετούν!Άρα..ταφόπλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5:01 μ.μ.
    NOMIZW PWS TO KANALI THA PAEI GIA TO ARTHRO 99 PERI PTWXEUSHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά ένα μεγάλο κρίμα!Άσχετο αλλά σήμερα η Σταματίνα βγήκε με μαύρο φόρεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω πω.... Κρίμα πραγματικά...
    Το αστείο της υπόθεσης είναι πως το Μπλα Μπλά μοιράζει λέει 10.000€ που θα δοθούν στο τέλος του μήνα..
    Τι να πώ ελπίζω να μην υπήρχε κανείς που να έστελνε SMS...

    Εδώ δεν έχουν οι ίδιοι λεφτά θα δίνουν και στον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6:06 μ.μ.
    Πραγατικά μεγάλη ειρωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. meta tis 6 simera megali paraskevi mporei na pesei mauro stin othoni tou alter.. telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι, καλά. Το διάβασα κι εγώ. Αλλά, για να πέσει μαύρο πρέπει οι εργαζόμενοι να καταλάβουν τον σταθμό. Την Τρίτη του Πάσχα έχουν και πάλι συνέλευση, αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί τότε. Ποιος θα κάτσει σε βάρδιες να περιφρουρεί τη κατάληψη Πασχαλιάτικα; Γράφει ένας μια βλακεία και αναπαράγεται σε όλο το ίντερνετ..... Λες και αν θέλανε να ρίξουν μαύρο θα το προγραμματίζανε στις 18:00 νταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6:11 μ.μ.
    Τα λευτα ειναι οτνως απο χορηγους,αλλα δεν νομιζεις οτι ειναι μεγαλη κοροιδια να σου λενε στειλ΄τε μυνημα για να κερδισετε το Χ ποσο στην κληρωση που θα γινει την ταδε μερα την στιγμη που το καναλι εχει παει για φουντο???Και αντε εμεις οι ...νεολαιοι ξερουμε την κατασταση με αυτα που διαβαζουμε στο ιντερνετ αυτοι που δεν εχουν δυνατοτητα προσβασης απο που να το μαθουν οτι κλεινει και οτι η υποτιθεμενη κληρωση δεν θα γινει ΠΟΤΕ?Αυτο ειναι το θεμα οχι οτι τα χρηματα τα δινουν απο χορηγους,αυτο εινια προφανες αλλωστε!
    Καλο Πασχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !