ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε πυρετό προετοιμασιών ο ALPHA

1
Βαλάντω, Σαμπάνης και Πλούταρχος στην λίστα καλεσμένων!
Μπορεί η διοίκηση να ετοιμάζει βαλίτσες για την διεθνή έκθεση των Καννών, οι προετοιμασίες του Alpha για το Greek Idol τώρα ολοκληρώνονται. Σύμφωνα με αποκλειστικότατες πληροφορίες του TVNEA η αρχισυνταξία έχει κλειδώσει την λίστα καλεσμένων για το πρώτο ζωντανό σόου, ενώ τεχνικοί θα έχουν ολοκληρώσει την Παρασκευή το ανανεωμένο σκηνικό.

Οι υπεύθυνοι του σόου δεν θέλησαν να δώσουν juicy λεπτομέρειες, ωστόσο μάθαμε πως θεωρείται βέβαιο πως στην πρώτη εκπομπή θα περάσει η Βαλάντω Τρύφωνος που σε αποκλειστικότητα αναμένεται να ερμηνεύσει το φετινό υποψήφιο κομμάτι της για την Eurovision «The Time is now» στα ελληνικά. Εικάζεται μάλιστα πως....

η Βαλάντω θα κάνει και το βραδινό άνοιγμα του σόου.  Ένα πέρασμα αναμένεται να κάνει και ο Γιώργος Σαμπάνης προκειμένου να τραγουδήσει από το νέο του δίσκο, ο οποίος κυκλοφορεί την ερχόμενη Πέμπτη στα δισκοπωλεία της χώρας. Η εμφάνιση του Σαμπάνη θα κλειδώσει –όπως ανέφερε η πηγή μας- το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Τέλος η είδηση για τον Γιάννη Πλούταρχο θεωρείται σίγουρη, ο γνωστός καλλιτέχνης ξεκινά τον Μάιο περιοδεία στην Αμερική και το συνδρομητικό δορυφορικό κανάλι του Alpha είναι χορηγός επικοινωνίας. «Αν δεν θα είναι στο πρώτο, τότε σίγουρα στο δεύτερο», μας είπαν.

Το πρώτο θεματικό Liveshow θα αφορά στα μεγαλύτερα χιτς του φετινού χειμώνα, ενώ για τις ανάγκες του Greek Idol αλλάζει η On-Air καμπάνια του σταθμού. Την θέση των αστέρων του Alpha θα πάρουν από την επόμενη Κυριακή οι υποψήφιοι του «Greek Idol». Τα γυρίσματα με τους δεκαπέντε έγιναν την Παρασκευή, όπως και η τελική φωτογράφιση για την επικοινωνιακή τακτική του σταθμού. Μάλιστα στο Shooting παραβρέθηκε και ο νέος διευθυντής επικοινωνίας του Alpha.

Ξεχάστε επιπλέον το Backstage που παρουσίαζε πέρσι η Άντα Λιβιτσάνου. Για λόγους χρονικούς και τεχνικούς τις συνεντεύξεις των υποψηφίων θα αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα η Ρούλα Κορομηλά. Όπως και πέρσι στην πρώτη εκπομπή θα βρεθούν όλα τα μεγάλα ονόματα του σταθμού ή μάλλον θα σταλούν και πάλι προσκλήσεις, οι οποίες όπως μάθαμε έχουν ήδη φτάσει στους παραλήπτες τους.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !