
Εν εξάλλω είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που δεν λέει να... χωνέψει αυτό που της συνέβη σε γνωστό bar-restaurant του Κολωνακίου!

«Με τράβηξαν οι φίλες μου στο Κολωνάκι. Αγενέστατο προσωπικό και δήθεν διασκέδαση... ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!» έγραψε χθες το βράδυ στο Twitter της, εμφανώς εκνευρισμένη.
Σχεδόν ένα 24ωρο μετά και με τα ίδια νεύρα από χθες- που, απ' ό,τι φαίνεται, δεν της πέρασαν ούτε στιγμή- ξαναέγραψε σήμερα στο site της, αναφερόμενη πάλι στο ίδιο θέμα: «Το θέμα δεν είναι να σου φέρονται καλά στα μαγαζιά, επειδή βγαίνεις στην τηλεόραση. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι πελάτες αξιώνουν ευγένεια!».
2 Σχόλια
Η συγκεκριμένη είναι Real Housewive of Kilkis
ΑπάντησηΔιαγραφή3:53 μ.μ.
ΑπάντησηΔιαγραφήχαχαχαχα σωστος...
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com