Διαγωνισμό Eurovision Young Dancers (EYD) 2011

0
Η ΕΡΤ ΑΕ, ως ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (EBU) , πρόκειται να συμμετάσχει στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Eurovision Young Dancers (EYD) 2011 που θα πραγματοποιηθεί στο Όσλο της Νορβηγίας στις 24 Ιουνίου 2011.Για το λόγο αυτό, η ΕΡΤ προκηρύσσει διαγωνισμό χορού για την επιλογή του εκπροσώπου της στον διαγωνισμό.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
το σχετικό έντυπο αίτησης συμμετοχής του υποψηφίου
το σχετικό έντυπο «αδείας συντελεστών»
μια έντυπη υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/86, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα, στην οποία να αναφέρεται ότι οι ενδιαφερόμενοι αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της προκήρυξης και τον τρόπο επιλογής, όπως αυτός θα καθοριστεί από την ΕΡΤ. Περαιτέρω οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν ότι έχουν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό και ότι το έργο (μουσική, στίχοι και χορογραφία) με το οποίο διαγωνίζονται είναι ελεύθερο δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων και ελεύθερο απαιτήσεων τρίτων για απεριόριστο χρονικό διάστημα και για όλο τον κόσμο. Επίσης ότι εκχωρούν και μεταβιβάζουν στην ΕΡΤ και στην EBU τα ακόλουθα δικαιώματα:...
α) το δικαίωμα εγγραφής, άμεσης ή έμμεσης, προσωρινής ή μόνιμης αναπαραγωγής του έργου (μουσική, στίχοι, χορός) με οποιοδήποτε μέσο και μορφή, εν όλω ή εν μέρει.
β) το δικαίωμα της δημόσιας εκτέλεσης και παρουσίασης του έργου στο κοινό.
γ) το δικαίωμα μετάδοσης ή αναμετάδοσης του έργου τους τόσο κατά τη διεξαγωγή του τελικού, όσο και κατά τη διεξαγωγή των δοκιμών για απεριόριστο χρόνο είτε απευθείας είτε μαγνητοσκοπημένης και με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε μέσο.
δ) το δικαίωμα χρήσης και ενσωμάτωσης αποσπασμάτων από τον τελικό στον Διαγωνισμό της Eurovision Young Dancers 2011, εν όλω ή εν μέρει, σε οποιοδήποτε πρόγραμμα το οποίο θα παραχθεί κεντρικά από την EBU και θα μεταδοθεί και/ή θα διατεθεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της κατ’ απαίτησης ζήτησης (on demand) μέσω οποιουδήποτε τεχνικού μέσου και του Διαδικτύου, χωρίς καμία οικονομική απαίτηση κατά της ΕΡΤ-Α.Ε. και της E.B.U. τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις παραχωρούμενες με την παρούσα άδειες και εξουσίες.
βεβαίωση σχετικής δημόσιας αρχής ότι κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα τα 2 τελευταία χρόνια(για τους μη έχοντες ελληνική υπηκοότητα).
ένα DVD με τη χορογραφία (μονοκάμερο, γενικό πλάνο).
Η αίτηση συμμετοχής και το έντυπο υπεύθυνης δήλωσης θα πρέπει να συμπληρώνονται από τον γονέα ή κηδεμόνα του υποψηφίου σε περίπτωση που αυτός είναι ανήλικος.
Η ΕΡΤ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις του ταχυδρομείου. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να τηλεφωνούν στα αρμόδια γραφεία για να επιβεβαιώνουν την παραλαβή της συμμετοχής τους.
Η προκήρυξη και τα σχετικά τα έντυπα δηλώσεων βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ert.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !