Eξαλλος ο Σρόιτερ με το Star?

Χρηστος Γ
3
Έξαλλος με ρεπορτάζ του Star εμφανίζεται ο Αντώνης Σρόιτερ.
Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha κατηγορεί το κανάλι της Νέας Κηφισιάς για κακοήθεια, κάνοντας λόγω στο περιβάλλον του ακόμα και για εσκεμμένη πρόθεση γελοιοποίησης του.
Αφορμή αποτέλεσε ένα σατυρικό βίντεο που τον ήθελε πρωταγωνιστή σε ιστορία που φιλοξένησε η Αννίτα Πάνια στα «Παρατράγουδα» που έκανε πολλούς να γελάσουν, όχι όμως και τον ίδιο.
Όπως λέγετε ο δημοσιογράφος εκνευρισμένος αναρωτιόταν αν αυτό θα τολμούσαν να το κάνουν στο Χατζηνικολάου ή στην Τρέμη, υποστηρίζοντας πως η… έμπνευση και η… εντολή ήταν απαράδεκτη καθώς δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα για εμπαιγμούς και μάλιστα τέτοιου είδους.
Ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες επιμένουν πως το συγκεκριμένο βίντεο απλά έριξε την τελευταία σταγόνα στο ήδη ξεχειλισμένο ποτήρι της υπομονής του Αντώνη, αφού με το Star τα έχει για άλλο λόγο.
Φήμες τον θέλουν έξαλλο με τα ρεπορτάζ που προβάλλουν τα νυχτοπερπατήματα, αλλά και τους φερόμενους έρωτες της πρώην συζύγου του Δήμητρας Αιγινήτη που παρά τις παρακλήσεις του εξακολουθούν να εστιάζονται στο πρόσωπο του βγάζοντας προς τα έξω μια εικόνα που τον ενοχλεί.
Πάντως ο δημοσιογράφος δείχνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το Σταμάτη Μαλέλη αν το κανάλι εξακολουθήσει να τον θίγει όπως εκείνος πιστεύει.(Stifora.gr).Σχόλιο.Δε νομίζουμε να ισχύει κάτι τέτοιο...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!!!!! ΤΟ ΣΤΑΡ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΩΔΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ/ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ /ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΤΑΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΧΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ /ΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ Η ΔΙΑΚΟΜΩΔΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστό χόμπυ του Σταρ να διακωμωδεί και να κοροιδεύει τα άπαντα της Σοόυ Μπίζ πλήν όσων ανήκουν στο δυναμικό του και αποτελούν (όλως τυχαίως?) την αφρόκρεμα της ηλιθιότητας της ελληνικής βιομηχανίας.
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den koitane ekei sto star na mathoun na grafoun to onoma tous swsta ,koroideuoun sovarous anthrwpous ta gymnasiopaida...eleeinoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !