Τραγικό! Έσπασαν την απεργία οι Μπλα Μπλά-δες

4
ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΛΑ!
Την έννοια της συλλογικότητας και της έννοιας μίας απεργιακής κινητοποίησης φαίνεται να έχουν ξεχάσει οι μεσημεριανοί στο κανάλι του Μπουρναζίου. Μπορεί στο ALTER οι εργαζόμενοι να δίνουν μάχη για τα δεδουλευμένα και φυσικά την διατήρηση των θέσεων εργασίας τους, μπορεί να αγωνίστηκαν και δικαστικά προκειμένου να πραγματοποιηθεί η απεργιακή κινητοποίηση, στο Μπλα Μπλα τον χαβά τους. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star βγήκε η παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο πανελίστας-συμπαρουσιαστής Στάθης Παπούλιας σε τηλεφωνική σύνδεση προκειμένου, όχι να μιλήσουν για την κρίση στο Alter, αλλά για να αποκαλύψουν «ρεπορτάζ» για το ενδεχόμενο μείωσης στο κόστος παραγωγής του ΑΝΤ1. Μάλιστα οι «αλληλέγγυοι-δημοσιογράφοι» βγήκαν στο δελτίο στις 10 Μαρτίου, την δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας.
Για τους τύπους: Η είδηση μείωσης του μπάτζετ στο «Ράδιο Αρβύλα» διαψεύδεται σε όλους τους τόνους και από τον ίδιο τον Αλεξάντερ Χόλαντ.

Άραγε πώς να νιώθει η οικογένεια του ALTER για αυτή την απαράδεκτη πράξη των δύο… δημοσιογράφων?

Δείτε το βίντεο…


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Σταματίνα όπου δει κάμερα βγαίνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AMA DILADI TI EPREPE NA KANUN GIA TO KANALI TOUS NA KLAINE KAI NA GINOUN KOUTSOMPOLIDES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H TSIMTSILH POTE 8A KANEI KARIERA OEO!AN SYNEXISTEI H APERGIA AYTH 8A XA8EI /TI THN NOIZEI AYTH GIA TOY SYNADELFOYS KAI TO KANALI? TOSO YPERANW PIA !!!!!ALLA FYSIKA THN ANVTEROTHTA THS THN EDEIXNE EDW KAI 2 XRONIA MONO STO NA KATAKREOYRGEI ME TOYS PANELISTES THS ALLOYS PAROYSIASTES SE ALLA KANALIA GIA TO AN KAI GIATI YPARXOYN /ANTE TI TOYS EXEI TOYS FILOYS 8A THN PAREI O LIAGKAS STO MEGKA /TI STO KALO TOSO AGWNA EDWSE KAI DINEI GIAYTOYS MESA APO TO MESHMERIANO THS //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα έπρεπε να βγουν να υποστηρίξουν τους εργαζομένους που είναι τόσο καιρό απλήρωτοι και από πίσω υπάρχουν οικογένειες που αγωνιούν για το μέλλον,όχι να μιλάνε για τα άλλα κανάλια τι στιγμή που στο Αλτερ γίνεται ο χαμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !