Ποια είναι η κυρία Ελένη Ψυχούλη?

Χρηστος Γ
7
Mπορεί αρκετός κόσμος να έμαθε το όνομά της από τη....λαχτάρα της Ελένης Μενεγάκη να τη γνωρίσει, ωστόσο στον κόσμο της γαστρονομίας είναι διάσημη και καταξιωμένη!Ο λόγος για τη γοητευτική Ελένη Ψυχούλη,που κάθε μεσημέρι μας υποδέχεται στο 'Chef στον αέρα' του Σκαι,ενώ έχει αναλάβει και την αρχισυνταξία του εξαιρετικού 'Food & the city'.Ποια είναι η πορεία της κυρίας Ψυχούλη?


Η Ελένη Ψυχούλη σπούδασε γαλλική φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, σκηνοθεσία στη Σχολή Σταυράκου και κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο και στην Ecole Normale του Παρισιού.
Εργάστηκε για 16 χρόνια ως βοηθός του γλύπτη Τάκη, με ειδίκευση στις εκδόσεις καταλόγων και τις δημόσιες σχέσεις. Έζησε για 10 χρόνια στο Παρίσι και μετέφρασε 10 βιβλία από τα γαλλικά για τις εκδόσεις «Λιβάνη».
Το 1999 ανέλαβε την στήλη για το εστιατόριο, «Πείνα» του «Symbol», ένθετου στην εφημερίδα «Επενδυτής». Από τότε έχει εργαστεί στην «Καθημερινή», στο «Down Town», στην εφημερίδα «Θέμα», στο περιοδικό «Blue» της αεροπορικής εταιρίας «Aegean», στην free press εφημερίδα «Lifo», στο περιοδικό «Ευ Ζην» και σε όλα τα έντυπα των Ειδικών Εκδόσεων στις εκδόσεις Imako.
Tα 4 τελευταία χρόνια εργάζεται ως γαστρονομικός συντάκτης στο περιοδικό «Homme» και στα ειδικά ένθετα της εφημερίδας «Ημερησία». Εργάζεται παράλληλα στο «Βήμα Γκουρμέ», στο περιοδικό «Βημαγκαζίνο», «V men», τα ταξιδιωτικά ένθετα της εφημερίδας «Τα Νέα» και του «Μaison Decoration» και στο περιοδικό «Cook Book», ένθετο στο «Έθνος». Συνεργάζεται σε μόνιμη βάση με το περιοδικό «Olive» και το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο από τις εκδόσεις «Φερενίκη» με τίτλο «25 σεφ σε 25 λεπτά».
 Έχει συνεργαστεί ως μόνιμος συντάκτης στα περιοδικά «Marie Claire», «Maison & Decoration», «Votre Beaute», «Celebrity», «Pink», «Passport», «Grazia» και «Free».Η καταγωγή της είναι από το Βόλο.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ /ΝΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΟΤΑΝ Η ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ /ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ είμαι από αυτούς που κάθε μεσημέρι βλέπω την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ!Επίσης βλέπω πάντα το "Food & The City" και έμεινα έκπληκτος όταν διάβασα ότι είναι αρχισυντάκτρια εκεί!Επίσης έμεινα έκπληκτος από την πορεία της!Τελικά δεν είναι τυχαίο το ότι κάνει μία τόσο καλή εκπομπή με τόσο καλούς καλεσμένους καθημερινά!Μπράβο στην κοπέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η γυναικα μπορει να ειναι αξιολογη σε αυτο που κανει,αλλα αν δεν την ανεφερε η ελενη σε δυο τρεις τουλαχιστον εκπομπες,λεγοντας "θελω να γνωρισω την ελενη ψυχουλη, φερτε μου την ελενη ψυχουλη"επειδη ανεφερε καποιος συνεργατης της οτι ειναι αυτη υπευθυνη στην εκπομπη του καλλιδη,και οτι ψαχνει και βρισκει για μικρα αγνωστα εστιατορια,το ζητησε δυο φορες.Επειδη ειναι μοδα οτι πει ακομη και αστειευομενη πολλες φορες να γινεται σχολιασμος ακομη και η ανασα της ελενης, ετσι τωρα εγινε γνωστη η ψυχουλη.
    Ποσες φορες γραφονται και παραποιουνται λεξεις φρασεις της.
    Κατι που με ενοχλησε και το ειδα παντου λαθος και διαστρεβλωμενο.Ο γιωργος κωνσταντινου ειπε οτι καποια στιγμη παρουσιαστηκε καποια που ειπε οτι ειναι αδελφη του,που οντως ηταν (απο τον πατερα του).Γραφτηκε παντου ποσο χαζη ειναι να ρωταει κατι τετοιο,ελεος ακομη και λαζοπουλος την ειρωνευτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υ.Γ ρωτησε ποτέ δεν ειχες αδελφη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ /ΕΓΡΑΦΕ :Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΡΩΤΗΣΕ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΛΦΙΑ /ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΡ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΕΙ Η ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΕΝΗ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το ξερω 2.52 ετσι ακριβως ειναι,το σταρ το ξεκινησε.Αλλα ο λαζοπουλος το πηρε σαν να ελεγε "χαζη ξανθια τι ειναι αυτα που λες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mπορει να ξερει πολυ καλα αυτο που κανει, το food and the city ειναι πολυ αξιολογη εκπομπη και η δικη της εχει ενδιαφερον αλλα τη θεωρω εντελως αντιτηλεοπτικη. Ειναι αγελαστη συνεχως και ξινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !